Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα,

σήμερα πήγαμε παιδότοπο μετά από αρκετό καιρό, για την μικρή ήταν η πρώτη της φορά. Της άρεσαν πολύ τα μπαλάκια στα φουσκωτά και η τσουλιθρα, ήταν ένα όμορφο βράδυ.

Τα παιδιά μου έλειψαν αλλά έχω συνηθίσει πια, το καλοκαίρι θα φύγουν δύο μήνες Ιταλία κ αν και δύσκολο, είναι μονόδρομος, 24 Ιουν φεύγουν κ γυρίζουν 28 Αυγ.

Η μικρή από λογάκια έχει μείνει στα κλασικά, μαμα, μπαμπά, γιαγιά, γειά, μπιν.. και κάτι σαν νανά-νονά... ανεβαίνει παντού, ανοίγει τα πάντα, τρέχει, χορεύει.. έχει μια αδυναμία στους μαρκαδόρους.

Ο γιός είναι επίσημα φαφούτης 3 δοντιών.. το ένα του έφυγε στο χωράφι και ούτε καν το κατάλαβε.

Αύριο ξεκινώ δουλειά πρώτη μερα μετά τις γιορτές.. ούφ.. εκτός αν είμαι η νικήτρια του τζόκερ...... δλδ ούτε για δουλειά ξαναπάω... και στην Ιταλία θα πάω όλο το καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά... Αυριο το πρωί άν έχω κερδίσει ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ... θα είμαι πολύ απασχολημένη να εισπράξωωωωω:eek: :eek:

(και μετά ξύπνησα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζες,με το καλο να υποδεχτεις τα παιδακια σου.

αληθεια τι κανουν τα παιδακια σας,πεστε κανενα νεο.

,και στα κουκλακια σας!

Ευχαριστώ, έφτασαν καλά!! Φιλιά στην ομορφούλα

Τζεσικα ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ!! Αδειο το σπιτι χωρις τα παιδακια σου ε;;

Εχω σκασει με το θεμα του Παναγιωτακη..Ολο το σκεφτομαι και κλαιω..

Μπουρμπουλιθρα μου ΠΟΛΥ προσοχη..Και μενα με αγχωνει το μωρο μου ολο κανει καινουργια πραγματα και αντε να την μαζεψεις!!!

ΔΕΝ θα χαθουμε βρε κοριτσακια..Γιατι να χαθουμε;; Αλλα πιστευω οτι απλα δεν προλαβαινουμε πια να μπαινουμε τοσο συχνα..Εμενα δυστυχως δεν ειναι η δουλεια μου σε γραφειο, οπως εσας

ΠΟλΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

82 ποντοι?????καλε ο δικος μου ειναι 78 και ειναι και αγορακι.Ή το μωρακι σου ειναι ψηλη ή καποιος αλλος(ονοματα δεν λεμε)ειναι κοντουλης:oops::oops::oops:

ο μανος σημερα κοιμαται στο.............ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

Mολις τον κοιμησα,μπηκα κι εγω μαζι του μεσα στην κουνια και ηπιαμε το γαλατακι μας και ξεραθηκε!!!!Μακαρι να παει ετσι ,γιατι ηρθε η ωρα να ξεκολλησουμε λιγακι τα δυο μας,μιας και σε 3 μηνακια θα εχω την τσουραπω,και δεν θα την παλευαμε ολοι μαζι στο ιδιο δωματιο.Κατα τα αλλα,εβγαλε και 9ο δοντι ,αλλα αυτο ειναι το πισω,οποτε σε λιγο καιρο θα τα ξεσκιζει τα μπριζολακια στην κυριολεξια.Γενικως,μιλαει ολη μερα ,μα δεν λεει λεξουλες ακομα.......μονο μπαμ,μαμ,μπαμπα,μαμα και εντατσει(ενταξει δλδ)Ομως ειναι σε φαση που η γλωσσα του εχει ξεμπερδευτει και ενω λεει ασυναρτησιες ,τις λεει πολυ καθαρα τις συλλαβες.Ολη μερα σκαρφαλωμα,πεσιμο και τουμπαλιν!

Τζες,καλως τα δεχτηκες τα ζουζουνακια σου!!!!Πως αντεξες τοσες μερες?Ηρωας ηρωας!

φιλια και μην χανεστε,συχνα ή οχι να μπαινετε να τα λεμε!!!

Κι εμεις καπως ετσι!!

Μπραβο που κοιμηθηκε μονο του!!! Φιλακια

yRf6p1.png

Εχω σκασει με το θεμα του Παναγιωτακη..Ολο το σκεφτομαι και κλαιω..

ΠΟλΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Kοπελίτσα πως είσαι. Το θέμα του Παναγιωτάκη είναι κάτι δύσκολο πραγματικά, περισσότερο για τους γονείς που θα ζούνε πια μ'αυτό τον πόνο. Θα΄θελα να μιλήσω στην Αννίνα αλλά απ΄την άλλη σκέφτομαι πως ότι λόγια κ να πω δεν θα την βοηθήσουν σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Θα πάω τώρα να ξαπλώσω, η μικρή πρέπει να βγάζει δοντάκια, επί 45' έκλαιγε γοερά παρότι της έδωσα παναντόλ, πολλά πολλά σάλια.. το ίδιο έκανε κ εχθές το βράδυ στο χωριό.. μου το είπε η μητέρα μου όταν ήρθαν.. Εν τω μεταξύ το πρωί μίλησα κ με την Ευα κ μάλλον κ η κούκλα της βγάζει δοντάκια.. Ουφ να βγούν τα δοντάκια να μην πονάνε.

Μαράκι μένουμε τόσο κοντά .. ντροπή μας που δεν συναντιόμαστε πιο συχνά

Καληνυχτίζω, όνειρα γλυκά.

Ο Θεός να φυλάει τα παιδάκια μας.

Να προσέχει το μικρό αγγελουδάκι του Γενάρη, τον Παναγιωτάκη μας, στον ουρανό κ να δίνει δύναμη κ κουράγιο στην φίλη μας Αννίνα

Σ'ευχαριστώ Μαράκι και όλες που μου ευχήθηκαν με το καλό να τα δεχθώ είχαν καλό ταξίδι ευτυχώς.

Οταν λέιπουν υπάρχει ηρεμία, περισσότερη ξεκούραση ΑΛΛΑ ΜΙΑΑΑΑ ΒΑΡΕΜΑΡΑΑΑΑ άλλο πράγμα

Επεξεργάστηκαν by jesgk

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 14 ΜΗΝΩΝ.ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΜΑ -ΜΠΑΜΠΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΕΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 14 ΜΗΝΩΝ.
Να τα χαίρεσαι τα διδυμάκια σου
ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΑΛΕΣΜΕΝΟ
μετά το Πάσχα σταμάτησα να της δίνω αλεσμένα, της τα κόβω αρκετά μικρά κ είναι δεκτική, βέβαια η ποσότητα του φαγητού που τρώει ειναι μικρότερη για την ώρα, ελπίζω όμως με τον καίρο να φτάσουμε κανονική μερίδα.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

Ο Παναγιωτάκης είχε γεννηθεί 20 Ιανουαρίου 2009, εγώ γνώρισα τη μαμά του την Αννίνα μέσα από το γκρούπ αυτό, ο γιόκας της από το περσινό καλοκαίρι ήταν αρρωστουλης κ παρότι έκανε μεταμόσχευση μυελού τον Γενάρη δεν είχε επιτυχία, πολύ δυνατό αγοράκι αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για όλες μας αν κ δεν είχαμε καταφέρει να τους γνωρίσουμε απο κοντά, δεν προλάβαμε ήταν ένα δικό μας παιδάκι, είχε την ίδια ηλικία με τα δικά μας κ αυτό το κάνει ακόμη δυσκολότερο

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΕΧΩ FACEBOOK ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΜΑΜΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ.ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.

l9Iop2.png

καλημερα σε ολες..

και εμεις 3 δοντια βγαζουμε, η μικρη με τις ωρες της..ποτε καλα, ποτε γκρινια, εγω πιπιλα, εκεινη κανα δυο φορες κλαματα υστεριας με τη μια φορα να της ανοιξει και η μυτουλα και να τρεχει λιγο αιματακι με τις μυξουλες:confused: και κανουμε υπομονη εχουμε μπολικα να βγαλουμε..

απο φαγητο τρωει ελαχιστα εδω και μια βδομαδα και απο βαρος δεν θα χουμε παρει γραμμαριο..θα χουμε κολλησει στα 9 κιλα εδω και δυο μηνες..

τελος παντων

Pelagia ρωτησες για το γαλα..

εμεις τα παμε χαλια με αυτο το θεμα και εγω εχω απογοητευτει παροτι δεν κανω εντατικες προσπαθειες ειτε οταν λειπω ειτε οταν ειμαι σπιτι..

εκει πυ επινε για κανα δυο βδομαδες το ΟΛυμπος ελαφρα ζεσταμενο ωρες που ελειπα ξαφνικα οτιδηποτε σε γαλα πλην του δικου μου δεν το θελει με τιποτε και με κανεναν τροπο..της εχω δωσει να δοκιμασει τα περισσοτερα που προοριζονται για παιδια η μη του εμποριου αλλα τα απορριπτει..ειτε με μπιμπερο, ειτε με ποτηρι..τιποτε..

εχω κατααπογοητευτει απο τον εαυτο μου γιατι βλεπω οτι εκανα μια μεγααααααλη τρυπα στο νερο..

εφοσον ειχα σκοπο να αποθηλασω μεσα στο ετος επρεπε να το χα κανει νωριτερα..τωρα σκ...α και θα ταλαιπωρηθω και εγω και το παιδι..

τιποτε δεν θα δουλεψει οτι και να κανω εφοσον δεν πινει ξενο γαλα, εφοσον θεωρει δεδομενο οτι οταν επιστρεψω απο τη δουλεια θα τη θηλασω (μου το απαιτει πλεον) και λογω της οδοντοφυιας.

μαλλον ειμαι πολυ κουρασμενη τελευταια και πολυ περισσοτερο αγχωμενη..

αυτα..

jesgk καλως τα δεχθηκες τα μικρα σου..

ΝΑΙ ΕΧΩ FACEBOOK ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΜΑΜΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΧΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ.ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.

καθε μερα υπαρχουν μανουλες που χαιρονται, μανουλες που πονουν, μανουλες που αγωνιουν και ειτε τις εχουμε ακουστα (ελαχιστες φορες), ειτε δεν τις ξερουμε καθολου, ειτε τις αγνοουμε ειτε καμια φορα εθελοτυφλουμε και δεν τις σκεφτομαστε καθολου...απο την αλλη υπαρχουν μανουλες που βλεπουν τα παιδια τους τη νυχτα που κοιμουνται και τα καμαρωνουν και τα σταυρωνουν και ευχαριστουν τον Θεο που τις ευλογησε και τα προστατευει..

υπαρχουν ομως και μανουλες που κανουν παιδια και τα αφηνουν να...αυτοσυντηρουνται, στο ελεος της τυχης η και του χρηματος..

ενα ειναι το βεβαιο..

ολες μας μπορουμε και θα μπορουσαμε να ειμαστε στην οποιαδηποτε απο τις παραπανω καταστασεις..οσες λοιπον ειμαστε στην καλυτερη των περιπτωσεων απλα οφειλουμε να μην ξεχναμε τις μανουλες των αλλων περιπτωσεων και να προσευχομαστε για αυτες οταν εμεις ευχαριστουμε τον Θεο για οσα καλα μας προσεφερε..δεν σωζει την ψυχη μας, ισως ομως μας κανει ταπεινους και καλυτερους ανθρωπους..

αυτα τα λεω γιατι πολυ απλα τα σκεφτομουν χθες το βραδυ οταν κρατουσα στην αγκαλια μου το παιδι μου ενω παραλληλα σκεφτομουν αυτη την καποια Annina που δεν την ξερω αλλα εμαθα και λυπηθηκα για την απωλεια της..

γεια σου Μπουρμπουληθρα..

θελουν προσοχη τα κατσικια μας γιτι εχουν παρει θαρρος ως εξερευνητες..εχθες ο συζυγος ξεχασε την λεκανη με τν χλωρινη και το νερο στο διαδρομο και ξαφνικα βρηκα τη μικρη να πλατσουριζει τα χερια της..παλι καλα που δεν τα χε βαλει στο στομα της..δεκα ωρες την επλενα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...