Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω παει με τον ανδρα μου Σκοπελο και Αλλονησο και ειναι σουπερ, πανεμορφα και ιδανικο για οικογενειακες διακοπες..ειναι απο τα νησια που θα ξαναπηγαινα..

νομιζω ομως οτι πρεπει να χουν κοψει καποια δρομολογια απο Βολο και αναγκαζοταν ο κοσμος να πηγαινει απο Α. Κωνσταντινο..δεν ξερω αν ακομη ισχυει..

Χαλκιδικη θελω να παω περιοδο που δεν εχει πολυ κοσμο..γενικα απεχθανομαι την πολυκοσμια και την ταλαιπωρια και για αυτο δεν παμε ποτε διακοπες εκτος του εξοχικου τον Αυγουστο η μετα τα μεσα Ιουλιου..

μονο περσι εκανα εξαιρεση και πηγαμε Α. Αννα στο καπινγκ που πανε οι γονεις μου και να πω την αληθεια ειχε βουλιαξει απο κοσμο και ειχε φασαρια πολυ το βραδυ..αν εμενα πανω απο δυο βραδυα δεν θα την παλευα..

ειδες? ακομη δεν τελειωσε το Πασχα και ηδη μιλαμε για καλοκαιρι..βεβαια εχουμε μελλον μπροστα μιας ειμαστε μολις στο α δεκαημερο του Απριλη..:cool:

Αν πας Ιούλιο είναι καλά. Έχει μέρη και παραλίες που είναι ήσυχα. Τον Αύγουστο έως και τις 20 γίνεται πανικός. Απο τώρα κλείνουν δωμάτια αλλιώς δεν βρίσκεις τίποτα!Εγώ κάθε χρόνο 1-15 Ιουλίου παίρνω άδεια. Σπάω το καλοκαίρι στη μέση ούτε πολύ νωρίς ούτε αργά και απο κόσμο ιδανικά ούτε πήχτρα ούτε ερημιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σποραδες παντως να πας οπωσδηποτε..δεν ειναι και μακρυα σου..

αξιζουν και ειναι αψογα και για το παιδι..

Ναι και εγώ θέλω να πάω. Είχα προτείνει και παλιότερα τον άντρα μου αλλά επειδή είχε παέι και Σκιάθο και Σκόπελο πήγαμε ένα χρόνο Μύκονο και ένα Λευκάδα. Για Αλλονησο δεν είχαμε κάποιον που να πήγε να μας πει γνώμη και είπαμε να μην πειραματιστούμε. Για φέτος πάιζει το σενάριο Χαλκιδική όπως και πέρισυ. Θα πάμε με ένα φιλικό ζευγάρι που το μωράκι τους είναι 4 μηνών. Θα το συζητήσουμε και μαζί τους. Εγώ θα ρίξω στο τραπέζι και την πρόταση για Σποράδες . Πρέπει να κάνουμε έρευνα να δούμε τί παίζει και απο τιμές. Πέρισυ πχ πήγαμε 3 βδομάδες Χαλκιδική που με τα ίδια χρήματα πηγαίναμε Κυκλάδες για μια βδομάδα.

κορίτσια τι κάνετε??

σήμερα με χάσατε δεν μπήκα καθόλου..κατέβηκα κέντρο για δουλίτσες,κούνιες και καφεδάκι με την αδερφή μου και τα 3 μας παιδάκια!!!

ωραία περάσαμε.τώρα έχ δουλείες όμως,πρέπει να πλύνω μπαλκόνι-σκάλα γιατί χθες φύτεψα πετούνιες και ντάλιες στις γλάστρες μου κι έγινε χαμός...

μιλάτε για διακοπές από τώρα??

αχχχχ είχαμε πάει αύγουστο του 2006 χαλκιδική για κάμπινγκ,περάσαμε πολύ ωραία!!

φέτος περιμένουμε τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού και μάλλον εύβοια στο χωριό θα πάμε.

για την ώρα περιμένω πως και πως να έρθω αθήνα και ίσως πάμε και εύβοια μετά στα πεθερικά...(τέλεια ε???)

αυτά τα λίγα νέα σας αφήνω...

Καλημέρα σε όλες, είναι λίγο βαρύ το κλίμα στο τοπακι μας.

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Αννίνα και όλο αυτό που περνάνε. Είναι πολύ δύσκολο όταν έστω κ λίγο γνωρίζεις τον άλλο. Οπως είπε και η φίλη μας το καφέ πενθεί και έτσι το νιώθω για λίγο καιρό ακόμη

Γεια σας κοριτσακια μου..

ΔΕΝ εχω λογια, δεν ξερω τι να πω, εχω παθει σοκ..Τωρα μολις το διαβασα γιατι λειπαμε. Γιατι συμβαινουν τετοιες αδικιες ρε γμτ;;;;;;;;;;;

Ελεος πια!!! Τι εφταιξε αυτο το αγγελουδακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χρονια πολλα σε ολες..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.

tas nat,μην ανησυχεις δεν εισαι η μονη εξαφανισμενη!κι εγω μια απο τα ιδια ,δεν προλαβαινω ουτε να κλασω(μπαρντον!!!!)

ευχομαι συντομα ο αντρας σου να βρει δουλιτσα και να επανελθετε στα φυσιολογικα σας!οι μισοι γνωστοι μου,βρισκονται σε παρομοια θεση!!!

Κοριτσια ,η εγκυμοσυνη παει πολυ καλα,η κοιλιτσα ολο και φουσκωνει ,παντως εχω ηδη φτασει τα 76 κιλα ,οποτε αποκλειεται να μην φτασω τα 85 ,οπως και την 1η φορα!!δυστυχως το ξεχειλωμα εχει ξεκινησει ξανα!!!!κατα τα αλλα ,ολη μερα τρεχω κι οταν ο μικρος κοιμαται ,φτιαχνω κεραμικα,και για αυτο δεν σας επισκεπτομαι και τοσο συχνα ..........

φιλια!!!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

TasNat και μονο που μας σκεφτεσαι ειναι ΥΠΕΡ αρκετο..

Ευχομαι να βρει συντομα δουλεια ο αντρας σου γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες!

Τα παιδακια σου καλα;;;

Cristin μπραβο που πανε ολα καλα.. Αχ κι εγω ειχα πατησει τα 89!!!! Το ξεχειλωμα δεν το συζητω.. ΑΛΛΑ χαλαλι..(η δικαιολογια της μανας..)

Φιλακια σε ολες

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια! TasNat εύχομαι το συντομότερο να φτιάξουν τα οικονομικά σας! Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος παραμιλάει.

Cristin Μπράβο κουκλίτσα μου που όλα πάνε καλά! Ο Μανωλάκης καλά? Μην σκέφτεσαι καθόλου τα κιλά. Όλα να πάνε κατ'ευχήν και τα κιλά χάνονται...

Οι υπόλοιπες που είστε καλέ?

Kαλημέρα κορίτσια.

ΤasNat εύχομαι να βρεί σύντομα ο άντρας σου δούλεια! όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε δυστυχώς.

Φιλιά στα ζουζούνια σου

Cristin πάντως στην δεύτερη εγκυμοσύνη μπορεί να ξεχειλώνεις πιο εύκολα αλλά μαζεύεις καλύτερα και γρηγορότερα. ;)

Viki & MyPrincess τί κάνετε;; Ευτυχώς που γυρνοβαλάτε στο καφέ διότι βαράμε διάλυση.

Σήμερα είμαι χαρούμένη.

Ερχονται τα μανάρια μου από το χωριό, είχα να τα δώ από την Τρίτη του Πάσχα.

Για τις Αθηναίες ...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ..δεν μπορεί τα άλλα καφέ να συναντιούνται συχνά και εμέις τίποτα.

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα!

τι μου κανετε?

η αληθεια ειναι οτι μετα τα ασχημα νεα δεν ειχα και πολλυ ορεξη να σας γραψω,αλλα ειναι κριμα να χαθουμε.

τασνατ,μακαρι ολα να σας πανε καλα και να βρει γρηγορα ο αντρουλης σου δουλεια.

τζες,με το καλο να υποδεχτεις τα παιδακια σου.

αληθεια τι κανουν τα παιδακια σας,πεστε κανενα νεο.

christin κι εγω ειχα παρει 25 κιλα στην εγκυμοσυνη,αλλα ευτυχως μου εμειναν μονο 5.η κοιλια παντως δεν λεει να ξεφουσκωσει.

εδω κατω χαλασε ο καιρος,και λεμε να παμε σε κανεναν παιδοτοπο,αφου ουτε εξω στην αυλη δεν μπορουμε να κατσουμε.κατεβασα κι ενα βιβλιο απο το ιντερνετ,πειθαρχια χωρις ξυλο και φωνες,λεγεται,και μ'αρεσει πολυ.μακαρι να μπορεσω ν'ακολουθησω τις οδηγιες του,γτ αλλιως δεν με βλεπω καλα.αυτα.φιλια σε ολες,και στα κουκλακια σας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλώς την Ελενάντα. Καλώς να ρθουνε τα κουκλάκια σου Τζέσικα.Ναι ρε κορίτσια,υπό διάλυση είναι το καφεδάκι μας! Σώστε το καφέ Γενάρης Γενάρης!

Το δικό μου ζουζουνάκι καλά είναι. Αλλωνίζει όλη μέρα και παραμιλάει πουκιου πουκιου και τα δικά της όλη μέρα. Τρώει τρώει όλη μέρα , το στόμα της δεν το κλείνει και πήρε μόνο 100 γραμμάρια. Επειδή κινείται πολύ λέει ο γιατρός. Είναι δηλ. 9450 κιλά και 82 πόντους.Κατά τα άλλα τα ίδια...

Καλώς την Ελενάντα. Καλώς να ρθουνε τα κουκλάκια σου Τζέσικα.Ναι ρε κορίτσια,υπό διάλυση είναι το καφεδάκι μας! Σώστε το καφέ Γενάρης Γενάρης!

Το δικό μου ζουζουνάκι καλά είναι. Αλλωνίζει όλη μέρα και παραμιλάει πουκιου πουκιου και τα δικά της όλη μέρα. Τρώει τρώει όλη μέρα , το στόμα της δεν το κλείνει και πήρε μόνο 100 γραμμάρια. Επειδή κινείται πολύ λέει ο γιατρός. Είναι δηλ. 9450 κιλά και 82 πόντους.Κατά τα άλλα τα ίδια...

82 ποντοι?????καλε ο δικος μου ειναι 78 και ειναι και αγορακι.Ή το μωρακι σου ειναι ψηλη ή καποιος αλλος(ονοματα δεν λεμε)ειναι κοντουλης:oops::oops::oops:

ο μανος σημερα κοιμαται στο.............ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

Mολις τον κοιμησα,μπηκα κι εγω μαζι του μεσα στην κουνια και ηπιαμε το γαλατακι μας και ξεραθηκε!!!!Μακαρι να παει ετσι ,γιατι ηρθε η ωρα να ξεκολλησουμε λιγακι τα δυο μας,μιας και σε 3 μηνακια θα εχω την τσουραπω,και δεν θα την παλευαμε ολοι μαζι στο ιδιο δωματιο.Κατα τα αλλα,εβγαλε και 9ο δοντι ,αλλα αυτο ειναι το πισω,οποτε σε λιγο καιρο θα τα ξεσκιζει τα μπριζολακια στην κυριολεξια.Γενικως,μιλαει ολη μερα ,μα δεν λεει λεξουλες ακομα.......μονο μπαμ,μαμ,μπαμπα,μαμα και εντατσει(ενταξει δλδ)Ομως ειναι σε φαση που η γλωσσα του εχει ξεμπερδευτει και ενω λεει ασυναρτησιες ,τις λεει πολυ καθαρα τις συλλαβες.Ολη μερα σκαρφαλωμα,πεσιμο και τουμπαλιν!

Τζες,καλως τα δεχτηκες τα ζουζουνακια σου!!!!Πως αντεξες τοσες μερες?Ηρωας ηρωας!

φιλια και μην χανεστε,συχνα ή οχι να μπαινετε να τα λεμε!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλησπερα κορτισαρες!!!

Τι κανετε?

Christin τι γαλα δινεις ???

Prosp δινεις αλλο γαλα εκτος απο τον θηλασμο καπου διαβασα οτι δινεις φρεσκο που και που .... Απο ποτε μπορω να ξεκινησω και εγω???

Σας καληνυχτω!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

γεια σας κοριτσια τι κανετε σημερα κοντεψε το αστερι μου να βρεθει ψηλα εβαλε μια φουρκετα σε μια μπριζα που ειχα ξεχασει να βαλω ασφαλεια προσοχη τα παιδακια,, ακομα σημερα εμαθα και για τα δυσαρεστα με τον παναγιωτακι ηταν ιδια μερα με τον δικο μου και τωρα ειμαι χαλια με πιασε το στομαχι μου θα μπορουσα να ημουν εγω....τι να πει κανεις στην αννινα κουραγιο μονο.... ειμασταν διακοπες και δεν εμπενα καθολου τον τελευταιο καιρο τι κανετε τσεσικα, προσπερτ .βικι ,,ελεναδα ,κριστιν πριγκιπισα , χριστος ανεστη και ευχομε ανασταση και για τον μικρο αγγελο παναγιωτακι να χερεστε τα παιδακια σας γερα δυνατα.... συγνωμη εαν ξεχνω καμια αλλα εννοω ολες της μανουλες....φιλακια,,,

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...