Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοπελιές.. εγώ αυτές τις μέρες έχω άδεια, σήμερα ήταν να πάω στο ΙΚΑ αλλά αφού έκανα 45' να βρώ πάρκινγκ στον Πειραιά νευρίασα και πήγα για μια βόλτα στο mall.

Τα μικρά επιστρέφουν την κυριακή και εδώ είναι λίγο εως πολύ βαρετά.

Εσείς όλα καλα;;;

αλλαζα θεση μαζι σου με τη μια σου λεω...με τη διαφορα οτι δεν θα λεγα οχι να χα και την μπουμπου μαζι..

τωρα φευγω απο το εξοχικο στις 7.00 φθανω οριακα στο σπιτι, ισα που μπαινω μεσα να το τσεκαρω και βαζω κανα πλυντηριο, καπακι φευγω για δουλεια και μεσημερι τρεχω σα τη τρελλη να φυγω απο το γραφειο για να φθασω στο εξοχικο το νωριτερο που δεν ειναι αλλο απο τις 17.30-18.00.. παλι καλα εχθες μας εκανε καλο απογευμα και την πηγα βολτα στην παραλια και μετα στις κουνιες και μετα με τον ανδρα μου σε μια παραλια πιο μακρυα..παιδια ειχε τετοια ερημια η περιοχη μας που εκτος απο κανα δυο μεγαλα παιδακια που χαν ξεμεινει απο ενα σπιτι επι δυο ωρες βλεπαμε μονο γλαρους, σπιτια, βουνο και θαλασσα..

το Σαββατο θα επιστρεψουμε οικογενειακως στην Αθηνα και θα τις ξαναπαω μονιμα τον Ιουλιο..βεβαια τοτε και η ημερα θα ειναι πολυ πιο μεγαλη και θα χει και ζεστη και μπανιο στη θαλασσα θα μπορουμε να κανουμε..

εχθες ηταν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο τελεια, καθαρη και ηρεμη η θαλασσα που κρατιομουν με το ζορι να μην βουτηξω...ξελογιαστρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

εγω δεν πιστευω οτι κανεις κατι λαθος απλα εισαι χαλια σωματικα και κουραζεσαι πιο ευκολα και τα βλεπεις προφανως ολα πιο δυσκολα..

προσωπικα θεωρω οτι ειναι σε μια ηλικια που οτι και να λεμε παει στον βροντο εφοσον η οποια μεθοδος τιμωριας δεν αποδιδει..εγω θα χαρακτηριζα σοβαρα κακομαθημενο το παιδι μου αν παει 3-4 ετων και βλεπω οτι δεν συνετιζεται με καποιους κανονες η υποδειξεις μου..ισως καποιος αλλος να μου πει οτι απο τωρα πρεπει να γινεται η σχετικη προεργασια αλλα εξακολουθω να επιμενω οτι δεν προκειται να αποδωσει..

οταν λεω στη μικρη την ωρα που καθεται στο καρεκλακι της και πεταει πραγματα απο το τραπεζι να μη τα ριχνει κατω στο πατωμα και με το καλο και με το κακο και εκεινη εξακολουθει να το κανει επιδεικτικα αρα βλεπω οτι αμεσα δεν εχει αποτελεσμα

η οδος που ακολουθω ειναι να της απομακρυνω τα αντικειμενα και να της εξηγω με υφος αυστηρο αλλα οχι φωναζοντας γιατι δεν πρεπει να τα ριχνει κατω..καποια στιγμη θα παψει να το κανει..

αν πχ διαλεγα την οδο της μανας μου που σε τετοια περιπτωση θα μου δινε μια στα χερια να πονεσω πιθανοτατα δεν θα το επαναλαμβανε αμεσα αλλα αυτο ισως ξεκινουσε αλλες αντιδρασεις..ειναι δοκιμασμενες συνταγες..εκανα πειραματα στον αδελφο μου τοσα χρονια..δεν ειναι και λιγο 16 χρονια διαφορα..

και εγώ είμαι κατά του ''ξυλοδαρμού''. Δεν την έχω χτυπήσει ούτε μια φορά ούτε στο χέρι ούτε στον πωπώ. Την λέξη ''ντα'' δεν την έχει ακούσει ποτέ και οπότε δεν τη λέει κι όλας. Για την σωματική κούραση έχεις απόλυτο δίκιο. Ένα διάστημα ήμουν τόσο αγανακτησμένη που της ψιλοφώναζα με αποτέλεσμα να κάνει ανήσυχο ύπνο. Μάλλον δεν ένιωθε ασφάλεια. Το ''συζήτησα'' λίγο με τον εαυτό μου και χαλάρωσα. πλέον όταν κάνει ζημιές απλά την απομακρύνω απο το σημείο και την απασχολώ με κάτι άλλο λέγοντας της πολύ όμορφα και χαϊδεύοντας το κεφαλάκι της οτι αυτό δεν πρέπει να το κάνει. Πλέον το παιδί δεν ξαναξύπνησε στον ύπνο της. Ξυπνάω μόνη μου για να πάω να δω τί κάνει. Εγώ εκεί το απέδωσα. Ίσως να είναι και σύμπτωση...

και εγώ είμαι κατά του ''ξυλοδαρμού''. Δεν την έχω χτυπήσει ούτε μια φορά ούτε στο χέρι ούτε στον πωπώ. Την λέξη ''ντα'' δεν την έχει ακούσει ποτέ και οπότε δεν τη λέει κι όλας. Για την σωματική κούραση έχεις απόλυτο δίκιο. Ένα διάστημα ήμουν τόσο αγανακτησμένη που της ψιλοφώναζα με αποτέλεσμα να κάνει ανήσυχο ύπνο. Μάλλον δεν ένιωθε ασφάλεια. Το ''συζήτησα'' λίγο με τον εαυτό μου και χαλάρωσα. πλέον όταν κάνει ζημιές απλά την απομακρύνω απο το σημείο και την απασχολώ με κάτι άλλο λέγοντας της πολύ όμορφα και χαϊδεύοντας το κεφαλάκι της οτι αυτό δεν πρέπει να το κάνει. Πλέον το παιδί δεν ξαναξύπνησε στον ύπνο της. Ξυπνάω μόνη μου για να πάω να δω τί κάνει. Εγώ εκεί το απέδωσα. Ίσως να είναι και σύμπτωση...

καλη μου το ολο θεμα ειναι οτι αυτοι οι..ηπιοι μεθοδοι δεν κανουν μονο καλο στην ψυχολογια των παιδιων μας αλλα βοηθουν και εμας να μην αποτρελλαθουμε και μια ωρα αρχητερα..

χθες και σημερα ετυχε να μιλησω με δυο φιλες που χουν παιδια 3 και 4 ετων η μια και 2,5 ετων η αλλη και πασχουν και οι δυο απο το ιδιο προβλημα..περνουν την επιθετικη τους φαση τα παιδια (λενε οτι 2-3 αλλα ισως και περισσοτερο) ειναι η πιο εγωκεντρικη φαση τους με πολλες οξυθυμες καταστασεις..

και οι δυο τα χουν παιξει..η μια δε που χει τα δυο παιδια (και δεν εργαζεται, ειναι 24 ωρες μαζι τους) τα χει δει ολα μεχρι που εφθασε να τους δινει και μια στον ποπο πραγμα που παντα ελεγε οτι δεν θα κανει..

αν δει κανεις σοβαρα το μεγαλωμα ενος παιδιου λογικα δεν υπαρχει δυσκολοτερο πραγμα...εκτος αν ειναι εντελως αδιαφορος ο γονιος και αφησει το παιδι να μεγαλωσει αυτοσυντηρουμενο (εχω δει διαφορα κουλα..)

πλακα πλακα αν μπειτε στο parents και διαβασετε τις ενοτητες των μεγαλυετρων σε ηλικια παιδιων με αποκορυφωμα την εφηβεια θα σας λουσει κρυος ιδρωτας..εχουμε πολλααααα να δουμε..ειθε να ειναι τα λιγοτερα και ανωδυνα..:rolleyes:

Ώρες ώρες ''ζηλεύω'' τις μητέρες που δεν εργάζονται και έχουν χρόνο με τα παιδιά τους αλλά απο την άλλη νιώθω και τύψεις που το λέω πιστεύω δεν θα τη πάλευα 24 ώρες να ήμουν με το μωρό. Ο μόνος χρόνος που έχω για μένα και το λέω κυριολεκτικά είναι στη δουλειά. Το 20λεπτο που οδηγάω για να φτάσω και να φύγω απο τη δουλειά και αν δεν είμαι πιεσμένη με δουλειές ο χρόνος που χαζολογάω εδώ μέσα.

Ώρες ώρες ''ζηλεύω'' τις μητέρες που δεν εργάζονται και έχουν χρόνο με τα παιδιά τους αλλά απο την άλλη νιώθω και τύψεις που το λέω πιστεύω δεν θα τη πάλευα 24 ώρες να ήμουν με το μωρό. Ο μόνος χρόνος που έχω για μένα και το λέω κυριολεκτικά είναι στη δουλειά. Το 20λεπτο που οδηγάω για να φτάσω και να φύγω απο τη δουλειά και αν δεν είμαι πιεσμένη με δουλειές ο χρόνος που χαζολογάω εδώ μέσα.

να μην το λες με τυψεις..

ειναι αληθεια..

εγω οταν ειμαι στο γραφειο (καλη ωρα) εκτος αν με πιεζει σημαντικα η δουλεια ειναι απλα ο χρονος που επιτρεπω για τον εαυτο μου (ξερω αλλες μανουλες που θα με εκραζαν για αυτο) να χαζολογησω, να κωλοβαρεσω, να γραψω ενα mail μεχρι και να τηλεφωνησω σε γνωστους και φιλους..

για τους συναδελφους μου συνεπαγεται κωλοβαρεμα αλλα δεν ειναι γονεις και δεν θα το καταλαβουν..δεν με νοιαζει κιολας..

οταν παω σπιτι μενει ενα 3ωρο στο νερο για να εχω επαφη με το παιδι μου και αφιερωνω ολο το χρονο μου σε αυτο...οταν κοιμηθει κανω καποια διαδικαστικα πραγματα και καποιες φορες χαζολογω λιγο πριν παω για υπνο..

αν εμενα μαζι της συνεχως με μια πρωτη ματια δεν θα με χαλαγε και θελω και μου αρεσει αλλα σιγουρα θα παθαινα overdose εγω ΑΛΛΑ ΚΑΙ εκεινη..εκτος αν ειχα λεφτα για διαφορες κοινες δραστηριοτητες..εκει θα χε διαφορα μεγαλη..

ολα εχουν και τα καλα και τα κακα τους..

απλα προσωπικα δεν συμφωνω με φιλη που μου ειπε προσφατα οτι ενα 20λεπτο ποιοτητικου χρονου με το παιδι της καθημερινα ειναι οτι ιδανικα χρειαζονται και οι δυο..συμφωνω με την ποιοτητα αλλα οχι στους περιορισμους της ποσοτητας...

Διαφημίσεις

Ένα 20λεπτο δεν φτάνει να το ντύσεις και να φτάσεις μέχρι την εξώπορτα για να πάς μια βόλτα. Ακόμα και το καθημερινό μπανάκι το βράδυ που στην ουσία είναι ''ρουτίνα'' εγώ θεωρώ είναι ποιοτικός χρόνος. Παίζουμε με τα παπάκια και τα ψαράκια , πλατσουρίζουμε στο νερό, τραγουδάμε. Της δίνω ένα σφουγγαράκι και της λέω πλένε την κοιλίτσα σου και καλά την πλένει ή πλύνε το ποδαράκι σου και βάζει το σφουγγάρι στην πατούσα της.Ακόμα και στο ντύσιμο που παίρνει την χτενούλα της και ''χτενίζεται'' ή τις καλτσούλες της όπως είναι διπλομένες και τις ακουμπάει στα πόδια της και καλά να τις φορέσει. Ακόμα και η ''ρουτίνα'' μπορεί να περικλύει ψυχαγωγία και δημιουργηκότητα που συνεπάγεται ποιότητα.

Ένα 20λεπτο δεν φτάνει να το ντύσεις και να φτάσεις μέχρι την εξώπορτα για να πάς μια βόλτα. Ακόμα και το καθημερινό μπανάκι το βράδυ που στην ουσία είναι ''ρουτίνα'' εγώ θεωρώ είναι ποιοτικός χρόνος. Παίζουμε με τα παπάκια και τα ψαράκια , πλατσουρίζουμε στο νερό, τραγουδάμε. Της δίνω ένα σφουγγαράκι και της λέω πλένε την κοιλίτσα σου και καλά την πλένει ή πλύνε το ποδαράκι σου και βάζει το σφουγγάρι στην πατούσα της.Ακόμα και στο ντύσιμο που παίρνει την χτενούλα της και ''χτενίζεται'' ή τις καλτσούλες της όπως είναι διπλομένες και τις ακουμπάει στα πόδια της και καλά να τις φορέσει. Ακόμα και η ''ρουτίνα'' μπορεί να περικλύει ψυχαγωγία και δημιουργηκότητα που συνεπάγεται ποιότητα.

ναιαιαιαιιιι..

συμφωνω απολυτα..

εγω με τον ανδρα μου εχει κατσει και την κανουμε καθε βραδυ μαζι μπανιο και αυτο γιατι μας διασκεδαζει και μας ευχαριστει ολους..

εχθες ειμασταν σε μια παραλια και ο ανδρας μου προσπαθουσε να πιασει με το χερι γαριδουλες και με τα πολλα επιασε μια και την διναμε στην μικρη να την πιασει και να την χαιδεψει..στην αρχη δεν καταλαβαινε τι ειναι και εδειχνε οτι τη φοβοταν αλλα μολις την ακουμπησε και της λεγαμε "οοο" καλη η γαριδουλα απεκτησε ενα τεραστιο χαμογελο και ηθελε να παιξει μαζι της..ε! μετα την ξαναστειλαμε στον βυθο..

ασε που εβλεπε τον ηλιο να χαμηλωνει πισω απο το βουνο και της λεγαμε οτι ο ηλιος παει να κοιμηθει και αυριο θα ξαναρθει και εφαγε κολλημα και για ωρα μου δειχνε με τα χερακια της τον ηλιο και μου λεγε "νανι, νανι"

ναιαιαιαιιιι..

συμφωνω απολυτα..

εγω με τον ανδρα μου εχει κατσει και την κανουμε καθε βραδυ μαζι μπανιο και αυτο γιατι μας διασκεδαζει και μας ευχαριστει ολους..

εχθες ειμασταν σε μια παραλια και ο ανδρας μου προσπαθουσε να πιασει με το χερι γαριδουλες και με τα πολλα επιασε μια και την διναμε στην μικρη να την πιασει και να την χαιδεψει..στην αρχη δεν καταλαβαινε τι ειναι και εδειχνε οτι τη φοβοταν αλλα μολις την ακουμπησε και της λεγαμε "οοο" καλη η γαριδουλα απεκτησε ενα τεραστιο χαμογελο και ηθελε να παιξει μαζι της..ε! μετα την ξαναστειλαμε στον βυθο..

ασε που εβλεπε τον ηλιο να χαμηλωνει πισω απο το βουνο και της λεγαμε οτι ο ηλιος παει να κοιμηθει και αυριο θα ξαναρθει και εφαγε κολλημα και για ωρα μου δειχνε με τα χερακια της τον ηλιο και μου λεγε "νανι, νανι"

με αφορμή το νάνι, η δικιά μου βλέπει τη φάτσα της σε φωτογραφίες και λέει νινί και στέλνει φιλάκια. Όταν πάμε στο σούπερ στα ράφια με τις κρέμες δείχνει ένα ένα κουτί και λέει νινι, νινί, νινί.

με αφορμή το νάνι, η δικιά μου βλέπει τη φάτσα της σε φωτογραφίες και λέει νινί και στέλνει φιλάκια. Όταν πάμε στο σούπερ στα ράφια με τις κρέμες δείχνει ένα ένα κουτί και λέει νινι, νινί, νινί.

και μενα οταν βλεπει μωρο λεει νινι (εγω δεν της μιλαω ετσι αλλα τα ακουει απο μπαμπα και θεια, οπως και το νανι, η το τουτου για το αυτοκινητο)

εχθες ειπε "μελι" και λεει κι "ελια"..

αχ αυτα τα φιλακια..ειναι ωρες ωρες που κανει απιστευτες μαλαγανιες..

ασχετο..απο χθες ειναι Θεσσαλονικη ο αδελφος μου με του προσκοπους για μια πανελληνια συναντηση

και μενα οταν βλεπει μωρο λεει νινι (εγω δεν της μιλαω ετσι αλλα τα ακουει απο μπαμπα και θεια, οπως και το νανι, η το τουτου για το αυτοκινητο)

εχθες ειπε "μελι" και λεει κι "ελια"..

αχ αυτα τα φιλακια..ειναι ωρες ωρες που κανει απιστευτες μαλαγανιες..

ασχετο..απο χθες ειναι Θεσσαλονικη ο αδελφος μου με του προσκοπους για μια πανελληνια συναντηση

Εσύ έχεις ανεβεί ποτέ?

Διαφημίσεις

Εσύ έχεις ανεβεί ποτέ?

ναι αμε..τεσσερις φορες στην ενηλικη ζωη μου και μια πολυ μικρη..ελαχιστα θυμαμαι απο τοτε αλλα ως μεγαλη ειχα μεινει ενα μηνα σχεδον στο Πανοραμα που ειχε ρετιρε διαμερισμα ενας θειος μου με θεα ολη την πολη στο πιατο (εχουν φυγει απο εκει πλεον και ζουν στον Βολο) και τις αλλες φορες για δουλεια του ανδρα μου στα Λαδαδικα (εμεις μεναμε ομως στο Olympia ξενοδοχειο κατω απο το Υπουργειο Μακεδονιας)

Λογω αναδουλειας εχουμε κοψει να ανεβαινουμε αλλα ισως στο μελλον να ξακατσει..

μου αρεσει η πολη αλλα θα προτιμουσα να χα καποιον ντοπιο να με γυρισει καλυτερα..

και να μην μιλησω για το φαγητο..πραγματικη απολαυση..

ναι αμε..τεσσερις φορες στην ενηλικη ζωη μου και μια πολυ μικρη..ελαχιστα θυμαμαι απο τοτε αλλα ως μεγαλη ειχα μεινει ενα μηνα σχεδον στο Πανοραμα που ειχε ρετιρε διαμερισμα ενας θειος μου με θεα ολη την πολη στο πιατο (εχουν φυγει απο εκει πλεον και ζουν στον Βολο) και τις αλλες φορες για δουλεια του ανδρα μου στα Λαδαδικα (εμεις μεναμε ομως στο Olympia ξενοδοχειο κατω απο το Υπουργειο Μακεδονιας)

Λογω αναδουλειας εχουμε κοψει να ανεβαινουμε αλλα ισως στο μελλον να ξακατσει..

μου αρεσει η πολη αλλα θα προτιμουσα να χα καποιον ντοπιο να με γυρισει καλυτερα..

και να μην μιλησω για το φαγητο..πραγματικη απολαυση..

Τη βρήκες την ντόπια! Εγώ να σε γυρίσω! Και αν έρθεις καλοκαίρι θα πάμε για ψάρι με θέα τη θάλασσα. Μεζέδες να θες...

Τη βρήκες την ντόπια! Εγώ να σε γυρίσω! Και αν έρθεις καλοκαίρι θα πάμε για ψάρι με θέα τη θάλασσα. Μεζέδες να θες...

αχ ευχαριστω παρα πολυ για την ομορφη προσφορα..πολυ ευχαριστως..:D

θελω να παω Χαλκιδικη για διακοπες καποτε αλλα δεν ξερω τιποτε απο εκει και βασικα το μονο που με ανησυχει ειναι ο αστατος καιρος γιατι οσες φορες ηρθα καλοκαιρι συννεφιαζε και ειχε υγρασια..

φετος αν παρω τα εισητηρια της εργατικης για το 7ημερο αν και ηθελα πολυ να παω σε νησι μαλλον θα κλεισω για Πηλιο..συνδυαζει βουνο, θαλασσα και ειναι κοντα και ο νονος της μικρης.. θα δουμε ομως γιατι δεν υπαρχουν λεφτα και εχω αλλες αναγκες σε προτεραιοτητα δυστυχως..

αχ ευχαριστω παρα πολυ για την ομορφη προσφορα..πολυ ευχαριστως..:D

θελω να παω Χαλκιδικη για διακοπες καποτε αλλα δεν ξερω τιποτε απο εκει και βασικα το μονο που με ανησυχει ειναι ο αστατος καιρος γιατι οσες φορες ηρθα καλοκαιρι συννεφιαζε και ειχε υγρασια..

φετος αν παρω τα εισητηρια της εργατικης για το 7ημερο αν και ηθελα πολυ να παω σε νησι μαλλον θα κλεισω για Πηλιο..συνδυαζει βουνο, θαλασσα και ειναι κοντα και ο νονος της μικρης.. θα δουμε ομως γιατι δεν υπαρχουν λεφτα και εχω αλλες αναγκες σε προτεραιοτητα δυστυχως..

Το 2ο πόδι έχει απίστευτα κολπάκια με καταγάλανα νερά. Οικογενειακός προορισμός για εμάς γιατί είναι κοντά. Όχι οτι δεν έχει νεολαία, τα κάμπινγκ βουλιάζουν αλλά η νεολαία θα πάει στο νησάκι και τα σαβ/κύριακα ξεσαλώνει Χαλκιδική.

Το Πήλιο το ξέρω χειμώνα, υπέροχος προορισμός, όσον αφορά για παραλίες και θάλασσες δεν ξέρω καθόλου. Αν όμως δε μείνετε ευχαριστημένοι μπορείτε να περάσετε απο το Βόλο σε Σκιάθο ή Σκόπελο. Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά.

Το 2ο πόδι έχει απίστευτα κολπάκια με καταγάλανα νερά. Οικογενειακός προορισμός για εμάς γιατί είναι κοντά. Όχι οτι δεν έχει νεολαία, τα κάμπινγκ βουλιάζουν αλλά η νεολαία θα πάει στο νησάκι και τα σαβ/κύριακα ξεσαλώνει Χαλκιδική.

Το Πήλιο το ξέρω χειμώνα, υπέροχος προορισμός, όσον αφορά για παραλίες και θάλασσες δεν ξέρω καθόλου. Αν όμως δε μείνετε ευχαριστημένοι μπορείτε να περάσετε απο το Βόλο σε Σκιάθο ή Σκόπελο. Δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει καλά.

εχω παει με τον ανδρα μου Σκοπελο και Αλλονησο και ειναι σουπερ, πανεμορφα και ιδανικο για οικογενειακες διακοπες..ειναι απο τα νησια που θα ξαναπηγαινα..

νομιζω ομως οτι πρεπει να χουν κοψει καποια δρομολογια απο Βολο και αναγκαζοταν ο κοσμος να πηγαινει απο Α. Κωνσταντινο..δεν ξερω αν ακομη ισχυει..

Χαλκιδικη θελω να παω περιοδο που δεν εχει πολυ κοσμο..γενικα απεχθανομαι την πολυκοσμια και την ταλαιπωρια και για αυτο δεν παμε ποτε διακοπες εκτος του εξοχικου τον Αυγουστο η μετα τα μεσα Ιουλιου..

μονο περσι εκανα εξαιρεση και πηγαμε Α. Αννα στο καπινγκ που πανε οι γονεις μου και να πω την αληθεια ειχε βουλιαξει απο κοσμο και ειχε φασαρια πολυ το βραδυ..αν εμενα πανω απο δυο βραδυα δεν θα την παλευα..

ειδες? ακομη δεν τελειωσε το Πασχα και ηδη μιλαμε για καλοκαιρι..βεβαια εχουμε μελλον μπροστα μιας ειμαστε μολις στο α δεκαημερο του Απριλη..:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...