Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D εγω παραπονιεμαι που ειμαστε λιγοι και εσεις που ειστε πολλοι..:tongue:

ενα ειναι το θεμα..οταν κανουν οι αλλοι τις ετοιμασιες ειναι σουπερ!! πααααανε αυτα τα χρονιαααααα..και δεν τα εκτιμησα οσο επρεπεεεεεεε....;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς την βίκυ...έτσι είναι όπως τα λες...

κι εγώ κάθε φορά που πάω στους γονείς μου μαζεύεται ένας σωρός κόσμος... δεν μπορούμε να φάμε μια μέρα οικογενειακά!!

Στους γονείς σου πάλι καλά. Εμένα όλοι εκει παίρνουν τον πωπώ τους και γυρνάνε απο ξαδέρφη σε ξαδέρφη και απο γειτόνισσα σε γειτόνισσα και την Γεωργίτσα δεν την κοιτάει λίγο η πεθερά μου να πάω και εγώ για έναν καφέ με τον άντρα μου με αποτέλεσμα να είμαι όλη μέρα σε ένα σπίτι να την κυνηγάω. Άντε και καμιά περαντζάδα στο πάρκο. Τους το είπα όμως, εγώ άλλη φορά χωριό τσούκου. Επειδή η πεθερά μου κοιμάται στο σαλόνι ούτε τηλεόραση δεν μπορούμε να δούμε. Δεν κρατάει το παιδί να βγούμε, δεν μπορούμε να κινηθούμε και όπως θέλουμε στο σπίτι. Κοιμάται αυτή στο σαλόνι, αναγκαστηκά ύπνο και εμείς. Α ρε μανούλα....Σαν τη μάνα δεν έχει....

Στους γονείς σου πάλι καλά. Εμένα όλοι εκει παίρνουν τον πωπώ τους και γυρνάνε απο ξαδέρφη σε ξαδέρφη και απο γειτόνισσα σε γειτόνισσα και την Γεωργίτσα δεν την κοιτάει λίγο η πεθερά μου να πάω και εγώ για έναν καφέ με τον άντρα μου με αποτέλεσμα να είμαι όλη μέρα σε ένα σπίτι να την κυνηγάω. Άντε και καμιά περαντζάδα στο πάρκο. Τους το είπα όμως, εγώ άλλη φορά χωριό τσούκου. Επειδή η πεθερά μου κοιμάται στο σαλόνι ούτε τηλεόραση δεν μπορούμε να δούμε. Δεν κρατάει το παιδί να βγούμε, δεν μπορούμε να κινηθούμε και όπως θέλουμε στο σπίτι. Κοιμάται αυτή στο σαλόνι, αναγκαστηκά ύπνο και εμείς. Α ρε μανούλα....Σαν τη μάνα δεν έχει....

καπως ετσι ειμαστε εμεις οταν παμε στο εξοχικο, παροτι εχουμε δυοροφο κτιριο (αυτοτελεις κατοικιες) προτιμαμε τον χειμωνα και ιδιως τωρα με το παιδι να την περναμε στο πανω διαμερισμα οπου τυπικα ηταν προορισμενο για την κουνιαδα ενω το κατω το τρωει η υγρασια και η κλεισουρα και θελει περιποιηση ιδιαιτερη και επειδη η κουνιαδα εχει φτιαξει μονο μια κρεβατοκαμαρα εκεινη επειδη κοιμαται και ελαχιστα (μη με ρωτησετε γιατι..παραξενιες και γεραματα θα σας πω..) την περναει στο σαλονι στον καναπε, ετσι και εμεις οταν ξυπναμε ιδιως παλαιοτερα που δεν ειχαμε και το παιδι την βγαζουμε στην κουζινα η αν ειναι καλος ο καιρος στην βεραντα..βεβαια εκεινη παντα πετιεται με τη νυχτικια σαν το φαντασμα και λεει το κλασσικο "ελατε μεσα δεν κοιμαμαι, ειχα ξαπλωσει λιγο γιατι με ποναγε το ποδι μου.." λες και αν πει οτι κοιμοταν θα παρεξηγουμασταν..οτι να ναι..

εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε στα πεθερικά, ούτε στους γονείς...

στα πεθερικά επικρατεί μούγκα,λές κι έχουμε πένθος,στους γονείς τρελή φασαρία.

να κρατήσει το παιδί κάποιος δεν παίζει...

τέλεια!!

η πεθερά σου βίκυ είναι επί των δημοσίων σχέσεων ε???

προσπ ούτε στο εξοχικό αυτονομία ε??

ωράια

εγώ προσωπικά δεν θέλω ούτε στα πεθερικά, ούτε στους γονείς...

στα πεθερικά επικρατεί μούγκα,λές κι έχουμε πένθος,στους γονείς τρελή φασαρία.

να κρατήσει το παιδί κάποιος δεν παίζει...

τέλεια!!

η πεθερά σου βίκυ είναι επί των δημοσίων σχέσεων ε???

προσπ ούτε στο εξοχικό αυτονομία ε??

ωράια

στο εξοχικο δεν παταει τον χειμωνα και δεν την καλουμε και εμεις. Το χουμε σαν μυστικη συμφωνια..το Πασχα και μεσα Ιουλιου με Αυγουστο ομως ερχεται και εκει οσο δεν ειχαμε το παιδι με τον ανδρα μου μεναμε μονοι μας στο κατω διαμερισμα για να χουμε προσωπικο χωρο και χρονο και απλα ανεβαιναμε στο πανω για φαγητο και για να ρεμβασουμε η να δουμε καμια ταινια ολοι μαζι, τωρα ομως με το παιδι και τις συνθηκες που επικρατουν στο κατω διαμερισμα δεν βολευει και ετσι ειμαστε ολοι μαζι αυτες τις ημερες..αλλα πρωτα ο Θεος εχω σκοπο να ασχοληθω το καλοκαιρι λιγο (αν μπορεσω) και να το κανω βολικο τουλαχιστον για τους καλοκαιρινους μηνες..βεβαια η κουνιαδα τρεμει στη ιδεα γιατι θα κατεβασουμε το παιδι κατω και επειδη εχει υγρασια και ειναι πιο κοντα στους κηπους φοβαται μην μπει τιποτε και το τσιμπησει και τετοια διαφορα..ομως προτιμω να κανω αυτη τη κινηση γιατι εχω βαρεθει να την ακουω να παραπονιεται οταν εχει ..κεφια..οτι δεν εχει προσωπικο δικο της χωρο και οτι καταπιεζεται και αλλα που να με κανουν να θελω απλα να την καρυδωσω αυτη την αγια κατα ταλλα μεγαλοκοπελα..

Διαφημίσεις

επισης αν κανει καποιος παρεα με τον πατερα μου ειναι σα να περναει ο επιταφιος..δεν μιλαει και δεν λαλαει αν δεν πει κουβεντα κανεις αλλος η αν στην παρεα υπαρχει καποιος που δεν συμπαθει..

απο την αλλη η κουνιαδα δεν εχει καθολου χιουμορ (μονο αν την ποτισεις 5-6 μπυρες και ξεχασει λιγακι τις ανασφαλειες της) και παρεξηγεται με την μυγα που θα περασει..

αρα καταλαβαινετε οτι καναμε ωραιοτατο Πασχα..σιγουρα οχι το πιο διασκεδαστικο αλλα τουλαχιστον ηταν ησυχο, ειρηνικο και με υγεια..αυτο βασικα μου αρκει..

Καλησπέρα κοπελιές.. εγώ αυτές τις μέρες έχω άδεια, σήμερα ήταν να πάω στο ΙΚΑ αλλά αφού έκανα 45' να βρώ πάρκινγκ στον Πειραιά νευρίασα και πήγα για μια βόλτα στο mall.

Τα μικρά επιστρέφουν την κυριακή και εδώ είναι λίγο εως πολύ βαρετά.

Εσείς όλα καλα;;;

Πολλά περαστικά!!! Η μικρή τί κάνει;;;

Αχ ευχαριστω! Η μικρή ζουζουνεύει! Ανεβαίνει στο τραπεζάκι και χορεύει! Σηκώνει και τα χέρια ψηλά και λέι τσ τσ τσ! Πότε θα ηρεμήσει άραγε? Έχω κουραστεί πολύ!

Τώρα την κρατάω αγκαλιά και βλέπουμε mazoo μπας και κοιμηθεί. Τρίβεται τρίβεται αλλά δεν παραδίδεται!

Διαφημίσεις

Αχ ευχαριστω! Η μικρή ζουζουνεύει! Ανεβαίνει στο τραπεζάκι και χορεύει! Σηκώνει και τα χέρια ψηλά και λέι τσ τσ τσ! Πότε θα ηρεμήσει άραγε? Έχω κουραστεί πολύ!

Δεν το βλέπω να ηρεμεί.. δεν θέλω να σε απογοητεύσω.. κι εμένα ζωήρεψε πολύ, έχω χάσει πάσα ιδέα

Τώρα τελευταία έχει τη μανία ότι βρίσκει μπροστά της να το σαβουρντίζει κάτω. Και αν δεν το σπρώξει καλά και δεν πέσει του δίνει και άλλη μια μέχρι να το δει κάτω. Μέχρι και τα ρούχα της όταν την αλλάζω. Της λέω όχι με το καλό αλλά τίποτα. Μήπως θα γίνει κακομαθημένο? Τί λάθος κάνω?

Τώρα τελευταία έχει τη μανία ότι βρίσκει μπροστά της να το σαβουρντίζει κάτω. Και αν δεν το σπρώξει καλά και δεν πέσει του δίνει και άλλη μια μέχρι να το δει κάτω. Μέχρι και τα ρούχα της όταν την αλλάζω. Της λέω όχι με το καλό αλλά τίποτα. Μήπως θα γίνει κακομαθημένο? Τί λάθος κάνω?

καλημερα!!

εγω δεν πιστευω οτι κανεις κατι λαθος απλα εισαι χαλια σωματικα και κουραζεσαι πιο ευκολα και τα βλεπεις προφανως ολα πιο δυσκολα..

προσωπικα θεωρω οτι ειναι σε μια ηλικια που οτι και να λεμε παει στον βροντο εφοσον η οποια μεθοδος τιμωριας δεν αποδιδει..εγω θα χαρακτηριζα σοβαρα κακομαθημενο το παιδι μου αν παει 3-4 ετων και βλεπω οτι δεν συνετιζεται με καποιους κανονες η υποδειξεις μου..ισως καποιος αλλος να μου πει οτι απο τωρα πρεπει να γινεται η σχετικη προεργασια αλλα εξακολουθω να επιμενω οτι δεν προκειται να αποδωσει..

οταν λεω στη μικρη την ωρα που καθεται στο καρεκλακι της και πεταει πραγματα απο το τραπεζι να μη τα ριχνει κατω στο πατωμα και με το καλο και με το κακο και εκεινη εξακολουθει να το κανει επιδεικτικα αρα βλεπω οτι αμεσα δεν εχει αποτελεσμα

η οδος που ακολουθω ειναι να της απομακρυνω τα αντικειμενα και να της εξηγω με υφος αυστηρο αλλα οχι φωναζοντας γιατι δεν πρεπει να τα ριχνει κατω..καποια στιγμη θα παψει να το κανει..

αν πχ διαλεγα την οδο της μανας μου που σε τετοια περιπτωση θα μου δινε μια στα χερια να πονεσω πιθανοτατα δεν θα το επαναλαμβανε αμεσα αλλα αυτο ισως ξεκινουσε αλλες αντιδρασεις..ειναι δοκιμασμενες συνταγες..εκανα πειραματα στον αδελφο μου τοσα χρονια..δεν ειναι και λιγο 16 χρονια διαφορα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...