Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε προσπ...ήταν σαν να το γνώριζα το παιδί...

κι εμείς ήσυχα περάσαμε...

πήγαμε βόλτα στη πόλη,στις κούνιες...την κυριακή στους γονείς μου, σουβλίσαμε,η μικρή έκανε βόλτες με το ποδήλατο.χθες πήγαμε στους κουμπάρους στο χωριό,κι εκεί βόλτες πάλι.

ωραία είναι στην εξοχή τελικά,αν είχαμε κι εμείς ένα σπιτάκι στο χωριό, θα πηγαίναμε κάθε σκ,ηρεμείς.

αυτά τα λίγα....

τέλεια θα περάσει η μικρή σου στο εξοχικό...

η Έλλη περπατάει καννονικά πια...και τρέχουμε εμείς τώρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε προσπ...ήταν σαν να το γνώριζα το παιδί...

κι εμείς ήσυχα περάσαμε...

πήγαμε βόλτα στη πόλη,στις κούνιες...την κυριακή στους γονείς μου, σουβλίσαμε,η μικρή έκανε βόλτες με το ποδήλατο.χθες πήγαμε στους κουμπάρους στο χωριό,κι εκεί βόλτες πάλι.

ωραία είναι στην εξοχή τελικά,αν είχαμε κι εμείς ένα σπιτάκι στο χωριό, θα πηγαίναμε κάθε σκ,ηρεμείς.

αυτά τα λίγα....

τέλεια θα περάσει η μικρή σου στο εξοχικό...

η Έλλη περπατάει καννονικά πια...και τρέχουμε εμείς τώρα...

λιγο πολυ οσοι ενδιαφερθηκαμε για το παιδι αυτο και ας μην το χαμε ανταμωση ηταν σα να τα γνωριζαμε..

ο Θεος να αναπαυει την ψυχουλα του, να δινει κουραγιο στην οικογενεια του και εμεις να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι και να εκτιμαμε αυτα που εχουμε..

ναι και εγω ειμαι βεβαιη οτι η μικρη περναει σουπερ εκει στας εξοχας!!Ευχη και καταρα το εξοχικο..εχει και αυτο πολλες υποχρεωσεις.. αλλα εχεις παντα καπου να στραφεις..

μόλις ανέβηκε το πρώτο σκαλί της εσωτερικής σκάλας κι έπεσε,χτύπησε το κεφάλι της λίγο...

έχω βάλει κάγκελα πάνω,αλλά κάτω δεν νομίζω ότι θα στηριχθούν καλά,έτσι όπως είναι η κατασκευή της.

έχει πάρει θάρρος πάντως και γυρίζει περπατώντας...

μόλις ανέβηκε το πρώτο σκαλί της εσωτερικής σκάλας κι έπεσε,χτύπησε το κεφάλι της λίγο...

έχω βάλει κάγκελα πάνω,αλλά κάτω δεν νομίζω ότι θα στηριχθούν καλά,έτσι όπως είναι η κατασκευή της.

έχει πάρει θάρρος πάντως και γυρίζει περπατώντας...

:D αααχ!! τετοια ετοιμασου να χεις μπολικα!! εμεις ειμαστε παντου σημαδμενες.. νομιζει οτι επειδη περπατησε οτι μπορει να τρεξει σαν τον Κεντερη και ολο καπου κοπανιεται...

θα μαθει ομως!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, είναι λίγο βαρύ το κλίμα στο τοπακι μας.

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Αννίνα και όλο αυτό που περνάνε. Είναι πολύ δύσκολο όταν έστω κ λίγο γνωρίζεις τον άλλο. Οπως είπε και η φίλη μας το καφέ πενθεί και έτσι το νιώθω για λίγο καιρό ακόμη

Καλημέρα σε όλες, είναι λίγο βαρύ το κλίμα στο τοπακι μας.

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την Αννίνα και όλο αυτό που περνάνε. Είναι πολύ δύσκολο όταν έστω κ λίγο γνωρίζεις τον άλλο. Οπως είπε και η φίλη μας το καφέ πενθεί και έτσι το νιώθω για λίγο καιρό ακόμη

χρονια πολλα jesgk..

ολες την σκεφτομαστε..

σε ευχαριστω για το τηλεφωνημα αλλα μαλλον κοιμομουν με τη μικρη...σου στειλα ευχες εχθες το απογευμα, δεν ξερω αν ελαβες το μηνυμα..

μιλησα και με την Ευα το πρωι, ειναι και εκεινη συγκλονισμενη απο το γεγονος συν διαφορα αλλα δικα της..

ο καθενας οπως μπορει με τα προβληματα του..

αχ την υγεια μας να χουμε..μονο αυτο..

χρονια πολλα jesgk..

ολες την σκεφτομαστε..

σε ευχαριστω για το τηλεφωνημα αλλα μαλλον κοιμομουν με τη μικρη...σου στειλα ευχες εχθες το απογευμα, δεν ξερω αν ελαβες το μηνυμα..

..

Το είδα το μνμ αλλά με τα παιδιά να τριγυργούν ξεχάστηκα.. σ'ευχαριστώ για τις ευχές.

Ακόμα μουδιασμένη δυστυχώς με το γεγονός.

καλημερα και καλως ορισατε οσες επιστρεψατε..

εγω πηγα εχθες στο εξοχικο και η μικρη μετα απο 10 ωρες απουσιας με βλεπει στην αυλη και μου λεει με υφος αποριας " που ει???" ..ακαρδη μανααααα...

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

δεν έχουν επιστρέψει ακόμα οι περισσότερες βλέπω...

το κορίτσι θα σε έψαχνε προσπ...

η δική μου όταν επιστρέφω ούτε σημασία...τον μπαμπά της όμως...

εμας ξυπναει και αν δεν ειμαστε εκει και εφοσον δεν εχει ξυπνησει με κλαμα φωναζει με ναζι "μαμααα" η "μπαμπααα"

παρολα αυτα σημερα φυγαμε ενω κοιμοταν (με στενοχωρεσε λιγακι που δεν την ειδα ξυπνια αλλα εφυγα νωριτερα και ηρθα Αθηνα πιο χαλαρα) και οταν ξυπνησε μετα απο λιγο παροτι δεν ειμασταν εκει ναι μεν μας ζητησε αλλα δεν εκλαψε και επαιζε με τη θεια της σα να μην ετρεχε τιποτε.

μαλλον σημερα θα χει καλο καιρο και θα παει παλι βολτα στη θαλασσα

οσο για τον μικρο αγγελο που φυγε καποια κοπελα ανοιξε τοπικ για τις δωρεες μας εις μνημην του..ολο το φορουμ ειναι συγκλονισμενο και πιστευω οτι θελει να δειξει την συμπαρασταση και την αγαπη του στην οικογενεια.

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη! Εδώ είμαι και εγώ. Πήγαμε στο χωριό της πεθεράς απο Μ.Παρασκευή και γυρίσαμε Δευτέρα. Καλά ήταν αλλά πολλά άτομα στο σπίτι και κουράστηκα. Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...