Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εσύ το έδινες?

Εγώ πάλι λεχώνα πρώτη μέρα στο σπίτι και κρατάει αυτή το μωρό αγκαλιά.Το μωρό κλαίει και πάω να το πάρω η μανούλα .Τραβάει το σώμα της πίσω και λέει :άστο ρε Βίκυ.Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή την αγριοκοίταξε ο άντρας μου και είπε το μωρό στην μαμά του τώρα.

Ρε κορίτσια απο την σκύλα να πάς να πάρεις τα κουταβάκια θα σε κατασπαράξει.Πόσο μάλλον απο τη μαμά άνθρωπο.

Και στο κάτω κάτω οι σκυλίτσες ξέρουν να φροντίζουν τα κουταβάκια τους και εμείς ήμαστε ανίκανες-ανεύθυνες?

οχι δεν το εδωσα βεβαια,του λεω δικαιολογιες,οτι τωρα θα φαει και αλλα τετοια,γιατι δεν φταιει εκεινος να τ'ακουσει.εγω δεν μιλαω,για να μην μαλωσω.αλλα η συμπεριφορα μου τα λεει ολα.πλεον ή τους γραφω ή παιρνω το παιδι και κανουν να μας δουν καμμια βδομαδα,κι ας μενουν απο πανω.καλα,κατι τετοιο να μου παρει το παιδι απο τα χερια ή να μην μου το δινει,δεν μου το εχει κανει,ειναι πολυ χοντρο,κι εκει θα αντιδρουσα ασχημα.απλως δεν μ'ακουει και κανει οτι θα εκανε με τα παιδια της πριν 30 χρονια,δεν εχει καταλαβει οτι τωρα ειναι αλλες εποχες!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωστε εχουμε και αλλη που βιαστηκε να περπατησει?φτου σου κοπελα μου!ηδη φτασαμε τα 2 μωρακια που περπατουν και ειναι τυχαιο που ειναι κ τα 2 κοριτσακια???μαλλον ειναι αληθεια πως τα κανουν ολα λιγακι πιο γρηγορα!ωριμαζουν τα ατιμα τα κοριτσια,ε πως να το κανουμε,οι γυναικες ειναι παντα γυναικες!!!:P:p:p

ΥΓ,δεν σας προλαβαινω σημερα!

μπααααα αν θυμασαι την Ντεμι που εμπαινε στον 10ο το μπεμπακι ηταν αγορακι και να δεν κανω λαθος περπατησε 10 μηνων!!!!Ειχε ανεβασει βιντεακι στο fb

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

irene ειναι οντως μεγαλη βοηθεια (οσον αφορα το να κραταει το παιδι και να το ψυχαγωγει..κατα τα αλλα ειναι ψυχοβγαλτης στις δουλειες) και ναι μετα απο 5 χρονια συνυπαρξης και διαφορες καταστασεις σε ενα ποσοστο 95% της τα λεω εξω απο τα δοντια..φαινομαι εεεεεε???????!!!

Επίσης ρε κορίτσια μου βγάζει έναν ανταγωνισμό.Για να καταλάβετε:

ήμουν σε άδεια μητρότητας και κόντευε να τελειώσει.Έχει η πεθερά αγκαλιά την μικρή και της λέει:Τώρα που θα πάει η μαμά στη δουλειά εσύ θα έρχεσαι στη γιαγιά και όταν θα γυρνάει η μαμά και θα έρχεται να σε πάρει εσύ δεν θα θέλεις να φύγεις και θα λές εγώ θα μείνω εδώ με την γιαγιά μου.Δεύτερο:της ανακοινώνω την προηγούμενη εβδομάδα ότι τον Δεκέμβριο θα πάρω άδεια 3 βδομάδες και μου απαντά αυθόρμητα(γιατί αν σκεφτόταν ίσως το΄κλεινε):Αααα,δηλαδή σε σένα θα περπατήσει...:confused:

Επίσης ρε κορίτσια μου βγάζει έναν ανταγωνισμό.Για να καταλάβετε:

ήμουν σε άδεια μητρότητας και κόντευε να τελειώσει.Έχει η πεθερά αγκαλιά την μικρή και της λέει:Τώρα που θα πάει η μαμά στη δουλειά εσύ θα έρχεσαι στη γιαγιά και όταν θα γυρνάει η μαμά και θα έρχεται να σε πάρει εσύ δεν θα θέλεις να φύγεις και θα λές εγώ θα μείνω εδώ με την γιαγιά μου.Δεύτερο:της ανακοινώνω την προηγούμενη εβδομάδα ότι τον Δεκέμβριο θα πάρω άδεια 3 βδομάδες και μου απαντά αυθόρμητα(γιατί αν σκεφτόταν ίσως το΄κλεινε):Αααα,δηλαδή σε σένα θα περπατήσει...:confused:

πωπω!απιστευτη!τετοιες βλακειες λεει κι η δικια μου.

αλλα ειπαμε εγω,περα βρεχει.προσπαθησε κι εσυ να κανεις το ιδιο.

πολυ ζηλια μιλαμε!!!απαπα!αμα ειμαι κι εγω ετσι σαν πεθερα ελπιζω να τα λεμε ακομα και να με κραξετε!!!!;);););)παω για νανι με την μπεμπουλα!φιλιαααα

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

elenada πας για νανι??? και μας το λες καταμουτρα???? εχω ακομη μια μελετη να κανω και φευγω για το σπιτι...

οχι εμενα η κουνιαδα (ξερει βεβαια οτι αυτα θελουμε να ακουμε και αυτα λεει μπροστα μας) ολο της λεει διαφορα νοσταλγικα για τη μανουλα που λειπει και κουραζεται για να ακουει το παιδι το "μαμα" και να με θελει πιο πολυ..

elenada σε ζηλεύω.Εγώ ξύπνησα 6μιση,σχολάω σε μισή ώρα κατά τις 5 θα είμαι σπίτι.Μέχρι να ξεντυθώ,να φάω πεντέμιση να μαζέψω το τραπέζι 6.Να ταϊσω το μωρό,να το αλλάξω εξίμιση.Να μαγειρέψω για αύριο εφτά μιση.:-(:sad::-(

εμενα η μικρη τις τελευταιες μερες ξυπναει μαυρο χαραμα και ετσι ξυπναω και εγω αλλα και να θελω να σηκωθω για να εκμεταλλευτω τις ωρες δεν μπορω η πρεπει να ξυπνησω και τον ανδρα μου να τον καβατζωσω..

καθε πρωι σε γενικες γραμμες σηκωνομαι πλενομαι, τρωω πρωινο, μαγειρευω (εκτος αν εχω της προηγουμενης μερας και για μας και για το παιδι), πλενω πιατα (αν υπαρχουν), συγυριζω τη κρεβατοκαμαρα, θηλαζω, ντυνομαι και φευγω..οταν επιστρεφω τρωμε και παιζουμε με τη μικρη μεχρι την ωρα που θα παει για βραδυνο υπνο αφου την κανουμε μπανιο και μετα κανω οτι μπορω και αν θελω απο δουλειες που δεν κανουν φασαρια..Σκ παντως προσπαθω να συνδυασω δουλειες και παιδι..

Pontikaki δηλαδη θα υπαρχει προβλημα αν δοκιμασεις ενα "τσακ" απο τη σαντιγυ?

δεν λεω να φαει κουταλια κανονικη αλλα εστω να δοκιμασει στον αερα..

το βαφτιστηρι μου οταν εκανε τα πρωτα γενεθλια του πριν ενα μηνα εχωσε το χερι μεσα..

και στα γενεθλια του ανδρα μου (5 μηνων η μικρη) ως διαστροφικοι γονεις την βαλαμε να πατησει με τα πατουσακια στην τουρτα..

οχι..στα γενεθλια της δεν θα το κανουμε αυτο..θα μαστε κοσμιοι....!!

Ενταξει με λιγη σαντιγη δεν θα παθει τπτ και εννοειτε οτι θα του δωσω απλα με τυψεις. Αυτο με τα πατουσακια μου αρεσε και σκεφτομουνα να του χωσω το χερακι του εγω στην τουρτα!!!!!!!!!!!! Αλλα λες να ειμαι και εγω κοσμια???????????

λεει γιαγια?μπραβο!!!εμενα ελεγε παππου αλλα μετα το ξεχασε.

Μιλαω πολλες φορες στο τηλ με τη μαμα μου οποτε τη λεξη γιαγια την ακουει συνεχεια οπως και το παππου αλλα μαλλον του φαινεται δυσκολη αν και την εχει πει καναδυο φορες η ετσι νομιζω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ναιιιιιι!!!!τωρα με πριζει με τον μπαμπα της.τρωει σαν τον μπαμπα της,γελαει σαν τον μπαμπα της:evil::evil:

σαν την διαφημιση του τζαμπο αλλα το αντιθετο.τα ματια τα πηραμε απο

τον μπαμπα,τα χειλια τα πηραμε απο τον μπαμπα!

κι ολα τα υπολοιπα απο το τζαμπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μενα ο γιος μου ειναι ιδιος ο μπαμπας του αν και σιγα σιγα αρχιζει να μοιαζει και λιγο σε μενα απο οτι μου λενε αλλα φατσικα ειναι ιδιοι εμενα δε με ενοχλει ισα ισα καμαρωνω εχω ωραιο αντρα για τα γουστα μου τουλαχιστον!!!!!!!!!!!!!!!Αλλα ο θεος τιμωρει η μια αδερφη του αντρα μου που εχει 5χρονων γιο οχι μονο ειναι ιδιος με το μπαμπα του φατσικα αλλα και στο περπατημα στην ομιλια σε ολαααααααααααα! Εμενα καμαρωνουν και οι δικοι μου που μοιαζει στον αντρα μου οχι οχι δεν ειμαι τοοοοοοοοοσο ασχημη απλα ειναι χαζοπαππουδες!

Κορίτσια εγώ πιστεύω ότι όσο καλές σχέσεις και να έχεις με την πεθερά μόλις γεννήσεις αλλάζουν πολλά.

Εγω νομιζω οτι οι σχεσεις αρχιζουν να χαλανε απο το γαμο και στη γεννα ερχεται το τελος!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω οτι οι σχεσεις αρχιζουν να χαλανε απο το γαμο και στη γεννα ερχεται το τελος!!!!!!!!

σχολιο πραγματικα επιτυχημενο και παραδοξως πολυ αληθινο..καποια πραγματα εδω στο Γκριχελαντ ποτε δεν θα αλλαξουν και δεν θα εξηγηθουν...επειδη ..ετσι μας αρεσει προφανως!

χρονια πολλα elenada!!!!!!!!!!!!!!

Εγω την πεθερα μου την εχω μακρυα ευτυχως δεν θα την αντεχα γιατι μου φαινεται για λιγο δυπροσωπη! Οταν ημουνα 2μηνων εγκυος και μια μερα που ειχε ο αντρας μου υπηρεσια τον πηρε τηλ και του πιπιλιζε τα αυτια για το πως θα πουμε το μωρο σε αυτους εννοειτε αν ειναι κοριτσι σε αυτη αν ειναι αγορι στον πεθερο μου τοτε δεν ξεραμε καν το φυλο του μωρου δεν ξεραμε αν θα παει καλα η εγκυμοσυνη οταν το καταλαβα ριξαμε ενα καβγα με τον αντρα μου καναμε 2 μερες να μιλησουμε δεν της το συγχωρω και δε με αφησε ο αντρας μου να την παρω τηλ και να της τα πω ουτε η μαμα μου οταν της το ειπα ασε που η κακομοιρα παρακαλαγε να ειναι αγορι για να το πουμε στον πεθερο μου.Και το κορυφαιο στα βαφτισια του μικρου η νονα του αντρα μου της λεει αντε με μια ΕΜΗ τωρα δεν το ακουσα το ακουσε η μαμ μου και μου το σχολιασε γελωντας!

Εγω του εχω υπνοσακο και εχει ησυχασει το κεφαλακι μου συκωνομαο μονο για να τον ταισω γιατι πρωτα 5φορες μες τη νυχτα!

Δε σας προλαβαινω σημερα!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

σχολιο πραγματικα επιτυχημενο και παραδοξως πολυ αληθινο..καποια πραγματα εδω στο Γκριχελαντ ποτε δεν θα αλλαξουν και δεν θα εξηγηθουν...επειδη ..ετσι μας αρεσει προφανως!

Τον προηγουμενο μηνα παντρευτηκε μια φιλη μου με την πεθερα της τα πηγαινε τελεια και της ελεγα: προσεχε να εισαι λιγο επιφυλακτικη,αυτο που λεει οτι θελουν τα παιδια δε μου αρεσει δε μπορει να μην εχει αποψη για τπτ και να σας αφηνει να κανετε οτι θελετε. Στις ετοιμασιες του γαμου ητανε απων οτι εξοδα ειχε ο γαμπρος τα πληρωσε μονος του και ειχε απαιτηση να παρουνε δανειο τα παιδια για να καλεσει κοσμο και να κανουνε γλεντι μετα το γαμο-πηγανε στα μπουζουκια μονο οι γονεις τα αδερφια και καποιοι φιλοι και αυτη δεν πηγε γιατι οπως ειπε ειχε κανονισει!!!!!!!!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Τωρα που πηρα φορα θα σας πω πολλα το καλοκαιρι που παντρευτηκε ο αδερφος μου και ενω περιμεναμε να περασει η ωρα να ερθει η φωτογραφος και ημασταν ολοι ντυμενοι και στολισμενοι και το σπιτι ελαμπε η πεθερα μου ειχε αγκαλια τον Παυλο και τον ειχε παει στο παραθυρο και το χτυπαγε και τον εβαζε να το χτυπαει και αυτος και νααααααααα κατι δαχτυλιες!! Εκει θα εβγαζε φωτο ο αδερφος μου μολις την ειδα μονο απο το μαλλι δεν την επιασα της το ειπα ευγενικα.

Το Σεπτεμβριο που ηρθανε στη Μυτιληνη εκανε το ιδιο πηγαινε τον Παυλο στο παραθυρο να του κανει δαχτυλιες για να φωναξω εγω,τον εβαζε και τραβαγε κατι φωτακια που ειχα κρεμασμενα απο το κουρτινοξυλο και καθε φορα που τον εβαζα για υπνο πηγαινε εξω απο το δωματιο για να τη δει να κλαψει και να παει να τον παρει αγκαλια! Το πως κρατιομουνα...........Μαλλον δεν κρατηθηκα και πολυ γιατι μπορει να μην της τα ειπα αλλα το εδειξα και ειναι προτειμοτερο να λεω σε καποιον τι εχω μαζι του παρα να του το δειχνω!!!!!!!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...