Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν το λιώσω στον μικροκυμάτων? Όταν λες βούτυρο εννοείς το αγελαδινό ή φυτικό το κοινό βιτάμ?

Εγώ αγόρασα μια πλάκα βιτάμ (που είναι μαργαρίνη) και μια πλάκα βουτυρο, μην το λιώσεις στο μικροκυμάτων, δεν χρειάζεται να είναι νερουλό απλά μαλακό, αρκούν 15' εξω απ'το ψυγείο.

Εγώ αγόρασα μια πλάκα βιτάμ (που είναι μαργαρίνη) και μια πλάκα βουτυρο, μην το λιώσεις στο μικροκυμάτων, δεν χρειάζεται να είναι νερουλό απλά μαλακό, αρκούν 15' εξω απ'το ψυγείο.

βουτύρου!!!!!!!!!!!Μιαμ μιαμ μιαμ. Χωρίς τη μαργαρίνη θα γίνουν πολύ βαρυά? Εσύ που τα δοκίμασες τί λες?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλε εσεις ειστε πολυ προκομενες..

Εμενα εφτιαξε η μαμα μου, μου εφερε ενα ταψι, το εψησα και μυρισε και το σπιτι

Καρδιά μου πρώτη φορά φτιάχνω κουλούρια 7 χρόνια παντρεμένη !! Δεν είμαι και τόσοοο προκομένη φιλενάδα.!!

Φιλιά

Καλε εσεις ειστε πολυ προκομενες..

Εμενα εφτιαξε η μαμα μου, μου εφερε ενα ταψι, το εψησα και μυρισε και το σπιτι

αυτο θα το προτιμουσα κι εγω,αλλα εμενα η μαμα μου φευγει τωρα που μιλαμε για αγγλια.:(:(:(:(

παει η ορεξη για κουλουρακια.αυριο μπορει....

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

φιλενάδα εδώ είσαι? ΤΕΛΕΙΑ τα κουλουράκια ! 3 ώρες έπλεκα 3 ταψιά πλεξούδες αλλά χαλάλι! ΥΠΕΡΟΧΑ!

Μπαινοβγαίνω!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που βγήκαν τέλεια!!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενάντα όταν αποφασίσεις να κάνεις τα κουλούρια βάλε την μικρή πριν τις 9 για ύπνο. Είναι χρονοβόρο το πλάσιμο. Εκτός και αν χρησιμοποιείς τα φορμάκια που τα κόβεις σε σχέδια. Εμένα πάλι μου αρέσουν οι κλασικές πλεξούδες οι οποίες όμως θέλουν πολλή χρόνο. Δίκιο είχε η Τζες για το αλεύρι. Άλλο ένα τεταρτάκι το χρησιμοποίησα. Αν βάλεις μισό μισό βούτυρο και φυτίνη μπορείς να πάρεις το lourpak των 125 γρ. για να μην σου μείνει αν δεν το χρησιμοποιείς αλλού. Εγώ έτσι έκανα. Γράφει πάνω και για νόστιμα γλυκά.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...