Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009


CoffeeFilter

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • prosperous

    8175

  • miamama

    5658

  • jesgk

    4748

  • maestria77

    4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην στέλνω πμ.

;)thanks!!!

καλα τα λες βρε προσπ,αλλα αλλο πραγμα το σπιτικο και το ξερεις,γι'αυτο και φτιαχνεις κι εσυ συνεχεια,απ'οτι εχω καταλαβει.εγω γενικα ειμαι λιγο παραξενη με τα γλυκα ειδικα του εμποριου.μελομακαρονα να φανταστεις δεν αγοραζω ποτε γτ δεν μ'αρεσουν.μ'αρεσουν μονο τα δικα μου γτ τα φτιαχνω οπως θελω εγω.;)

ουτε κι εγω εχω εξομολογηθει ποτε,και προτιμω να εξομολογηθω σε μια εικονα,παρα σε οποιονδηποτε παπα.


as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ! Έχω όλα τα υλικά. Μπορεί να τα κάνω και σήμερα το απόγευμα . είπε η μαμά μου θα περάσει να δει την μικρή (και τώρα που το σκέφτομαι για μένα καμιά φορά δεν έχει έρθει:tongue:) οπότε θα τη χώσω..

Α! απο πάνω δεν βάζεις τίποτα ε? πχ αυγό ή λάδι ?

Συγνώμη δε στο έγραψα... Elenada ισχύει και για'σένα

Ανακάτεψα ένα κρόκο αυγού με λίγο φρέσκο γάλα και τα πέρασα με αυτό το μείγμα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Συγνώμη δε στο έγραψα... Elenada ισχύει και για'σένα

Ανακάτεψα ένα κρόκο αυγού με λίγο φρέσκο γάλα και τα πέρασα με αυτό το μείγμα

Κακούργα!!!!!!!!! Μάπα κουλουράκια θα φτιάχναμε!


Link to comment
Share on other sites

Εβαλα 125γρ. βούτυρο κ 125γρ. μαργαρίνη και να τα αφήσετε εκτός ψυγείου, είναι καλύτερα στο χτύπημα

οκ!παω να συνεχισω το σιδερωμα.θα σου πω αυριο τ'αποτελεσματα!φιλακια!


as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αφού σας την έστειλα με αγάπη τη συνταγή. Θα κλάψω:cry:

Όχι μωρέ μην κλαίς! Θα σου στείλω το πιο γυαλιστερό! Μήπως με σκέτο αυγό γυαλίζουν καλύτερα ή πρέπει να αραιωθεί? Με την Γεωργίτσα το έχω ψιλοξεχάσει το άθλημα. Παλιά έφτιαχνα πολλά. Μέχρι και κρουασάν. Τώρα ένα κέικ και αυτό με το ζόρυ. γιατί ούτε όταν κοιμάται γίνεται, κάνει φασαρία το μίξερ.


Link to comment
Share on other sites

Όχι μωρέ μην κλαίς! Θα σου στείλω το πιο γυαλιστερό! Μήπως με σκέτο αυγό γυαλίζουν καλύτερα ή πρέπει να αραιωθεί? Με την Γεωργίτσα το έχω ψιλοξεχάσει το άθλημα. Παλιά έφτιαχνα πολλά. Μέχρι και κρουασάν. Τώρα ένα κέικ και αυτό με το ζόρυ. γιατί ούτε όταν κοιμάται γίνεται, κάνει φασαρία το μίξερ.

Με σκέτο αυγό κάνει πιο παχύ πορτοκαλί στρώμα που δεν μου αρέσει και ξεφλουδίζει.

Link to comment
Share on other sites

Εβαλα 125γρ. βούτυρο κ 125γρ. μαργαρίνη και να τα αφήσετε εκτός ψυγείου, είναι καλύτερα στο χτύπημα

Αν το λιώσω στον μικροκυμάτων? Όταν λες βούτυρο εννοείς το αγελαδινό ή φυτικό το κοινό βιτάμ?


Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...