Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι αγαπες μου..

ο Παθων..μαθων..

κουλουρακια και τσουρεκια θα κανω αφου εχει κοιμηθει..πιο πριν δεν λεει

σημερα το βραδυ θα κανω κουλουρακια αφου βεβαια πρωτα σχολασω, παω να βρω αντερακια και συκωτακια για τη μαγειριτσα και κατι αλλα που θελω και να παρω και κανα δυο δωρα και να υποδεχτω και τη νονα της μικρης...δηλαδη κουλουρια μετα τις 20.30-21.00..αυριο δεν προλαβαινω και μεθαυριο ειναι σειρα των τσουρεκιων..

η διαφορα μας ειναι μεγαλη elenada γιατι εχω δυο ατομα στο σπιτι να απασχολουν τη μικρη οταν θελω να κανω δουλειες που και παλι δεν τις κανω οπως πρωτα γιατι μοιραζω τον χρονο και για το παιδι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι αγαπες μου..

ο Παθων..μαθων..

.

Εμένα τα κουλούρια στο σπίτι τελείωσαν, έφτιαξα 3 κατασκευές για πεθερά, μαμά και νονά μικρής και δεν έχω ούτε για δειγμα αλλά βαριέμαι να ξαναφτιάξω

οχι αγαπες μου..

ο Παθων..μαθων..

σημερα το βραδυ θα κανω κουλουρακια αφου βεβαια πρωτα σχολασω, παω να βρω αντερακια και συκωτακια για τη μαγειριτσα και κατι αλλα που θελω και να παρω και κανα δυο δωρα και να υποδεχτω και τη νονα της μικρης...δηλαδη κουλουρια μετα τις 20.30-21.00..αυριο δεν προλαβαινω και μεθαυριο ειναι σειρα των τσουρεκιων..

η διαφορα μας ειναι μεγαλη elenada γιατι εχω δυο ατομα στο σπιτι να απασχολουν τη μικρη οταν θελω να κανω δουλειες που και παλι δεν τις κανω οπως πρωτα γιατι μοιραζω τον χρονο και για το παιδι..

και επίσης κοιμάται και νωρίς. Εγώ αν πώ να την κοιμίσω θα κάνω μεταμεσονύκτια κουλουράκια. Τις προάλλες την κοίμισα στις 10 και εκεί που χάρηκα και είπα άντε να χτυπήσω το αυγολέμονο για τη σούπα και να ρεμβάσω λίγο βρε αδελφέ με το που ακούγεται το τσακ απο το πρώτο χτύπημα στο πιάτο ακούω μαμααααααααά. Πάω σιγά σιγά με σκοπό να τη χαϊδέψω να ξανακοιμηθεί και με το που με βλέπει άρχισε να κακαρίζει . Την πήρα αγκαλιά να την κουνήσω λίγο αλλά αυτη μου έδειχνε το σαλόνι. Αναστήθηκε για τα καλά.:rolleyes::confused:

καθηστε..θελω να απορησω..ειλικρινα..

ειμουν σε εναν φουρνο εχθες (Μ. Δευτερα) και εβλεπα τα απειρα τσουρεκια και ρωταω:

Ποσες μερες διατηρουνται?

μου λεει "5-6 μερες"..

αφου σε 7 μερες ειναι Πασχα και υποτιθεται οτι τοτε θα μπορουμε να φαμε (οσοι υποτιθεται νηστευουμε) τι νοημα εχει να τα πουλανε απο τωρα?? να τα φαμε μπαγιατικα??

επειδη λοιπον ξερω οτι τα τσουρεκια χαλανε πιο γρηγορα απο τα κουλουρια τα αφηνω παντα για Μ Πεμπτη μαζι με τα αυγα..

θα μου πειτε, αλλοι δεν νηστευουν και τα τρωνε απο τωρα...:?

και επίσης κοιμάται και νωρίς. Εγώ αν πώ να την κοιμίσω θα κάνω μεταμεσονύκτια κουλουράκια. Τις προάλλες την κοίμισα στις 10 και εκεί που χάρηκα και είπα άντε να χτυπήσω το αυγολέμονο για τη σούπα και να ρεμβάσω λίγο βρε αδελφέ με το που ακούγεται το τσακ απο το πρώτο χτύπημα στο πιάτο ακούω μαμααααααααά. Πάω σιγά σιγά με σκοπό να τη χαϊδέψω να ξανακοιμηθεί και με το που με βλέπει άρχισε να κακαρίζει . Την πήρα αγκαλιά να την κουνήσω λίγο αλλά αυτη μου έδειχνε το σαλόνι. Αναστήθηκε για τα καλά.:rolleyes::confused:

χμ χμ..γκου χου γκου χου!!

κοιτα και η δικια μου ειναι μια απο τα ιδια..με τον παραμικρο θορυβο πετιεται..και τωρα με την αλλαγη της ωρας κοιμαται γυρω στις 9 και οχι πια στις 8..το περιμεν αυτο βεβαια. Ετσι λοιπον θα χω κανει προεργασια και τα..θορυβωδη θα γινουν πριν κοιμηθει..

Διαφημίσεις

Εγώ την λέω την αμαρτία μου, δεν νυστέυω. Γιατί όποτε και καλά νύστευα απο το ...... άλλο δεν μπορούσα να ''νυστέψω''. Επομένως θεωρώ οτι κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Απλά έτσι νιώθω.

Εγώ την λέω την αμαρτία μου, δεν νυστέυω. Γιατί όποτε και καλά νύστευα απο το ...... άλλο δεν μπορούσα να ''νυστέψω''. Επομένως θεωρώ οτι κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Απλά έτσι νιώθω.

:D:D:D:D

εδω κολλαει η ατακα,"κοβεται το σεξ?"

εμεις νηστευουμε μονο το κρεας,και δεν νομιζω να παω να κοινωνησω.θα παω με την μικρη με το καλο οταν θα βαφτιστει.εσεις κοριτσια εξομολογειστε πριν να κοινωνησετε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χαχα!! σωστη!!!

σε παω!!

εχθες ελεγα στον ανδρα μοθ τι ωραια που θα μαστε δυο μερες μονοι στο εξοχικο και μου κανε πλακα οτι ειναι εβδομαδα νηστειας και οπως παντα βεβαια του λεω οτι μονο η Μ. Παρασκευη για μενα ειναι επισημη μερα αποχης και στο φιναλε ειμαστε παντρεμενοι κατω απο τα ματια του Θεου!!!χαχα!

οχι αγαπες μου..

ο Παθων..μαθων..

εμ,αυτο λεω κι εγω,να ειχα καποιον να μου την κρατησει λιγο,καλα θα ηταν,αλλα η πεθερα θα λειπει ενα μηνα κι εγω θελω να κανω γενικο!

κι εμενα 9-10 κοιμαται και μαλλον τοτε θα τα φτιαξω, πρωτη φορα!

τζες δεν μου στελνεις την συνταγη σου να μην ψαχνω στο google?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

:D:D:D:D

εδω κολλαει η ατακα,"κοβεται το σεξ?"

εμεις νηστευουμε μονο το κρεας,και δεν νομιζω να παω να κοινωνησω.θα παω με την μικρη με το καλο οταν θα βαφτιστει.εσεις κοριτσια εξομολογειστε πριν να κοινωνησετε?

Eγω νυστεύω μόνο το κρέας αλλά νυστεύω και από το... άλλο. Δεν νιώθω πολύ άνετα γι'αυτό.

Δεν κοινωνάω όπως ποτέ, τελευταία φορά ήταν στο δημοτικό νομίζω, ούτε και φέτος θα κοινωνήσω και δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ και ούτε πρόκειται.

Διαφημίσεις

εμ,αυτο λεω κι εγω,να ειχα καποιον να μου την κρατησει λιγο,καλα θα ηταν,αλλα η πεθερα θα λειπει ενα μηνα κι εγω θελω να κανω γενικο!

κι εμενα 9-10 κοιμαται και μαλλον τοτε θα τα φτιαξω, πρωτη φορα!

τζες δεν μου στελνεις την συνταγη σου να μην ψαχνω στο google?

στην στέλνω πμ.

Κάντην μια κόπια και σε μένα αφού είναι και δοκιμασμένη. Αν βρω χρόνο θα φουρνίσω και εγώ!

σου'στειλα πμ. Ελπίζω να σας αρέσουν εμένα ήταν ακριβώς αυτό που μου αρέσει

βεβαια τα πραγματα στη ζωη μας μπορουν να ειναι πιο απλά οπως:

να αγορασουμε ετοιμα κουλουρακια, τσουρεκια, αυγα μεχρι και κρεατα για το Πασχα...

και για να μυρισει το σπιτι μπορουμε να το ποτισουμε κολωνια!! η να φερουμε κανα φουρναρη!!

:tongue:

σου'στειλα πμ. Ελπίζω να σας αρέσουν εμένα ήταν ακριβώς αυτό που μου αρέσει

Ευχαριστώ! Έχω όλα τα υλικά. Μπορεί να τα κάνω και σήμερα το απόγευμα . είπε η μαμά μου θα περάσει να δει την μικρή (και τώρα που το σκέφτομαι για μένα καμιά φορά δεν έχει έρθει:tongue:) οπότε θα τη χώσω..

Α! απο πάνω δεν βάζεις τίποτα ε? πχ αυγό ή λάδι ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...