Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υπο φυσιολογικες συνθηκες και εμενα ετσι κανει..Και μετα μου βαζει και μενα και στα κουκλακια της αλλα τωρα την εχει πιασει και δεν θελει τιποτα..

Ευχαριστουμε..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπο φυσιολογικες συνθηκες και εμενα ετσι κανει..Και μετα μου βαζει και μενα και στα κουκλακια της αλλα τωρα την εχει πιασει και δεν θελει τιποτα..

Ευχαριστουμε..

Α ΝΑΙ???!! Και εμας ετσι κανει..αφου καναμε πλακα οτι το παιδι μας ειναι εκολαπτομενο σνιφακι..:tongue:

Καλημερα κοριτσακια........

Ε ναι επεστρεψα κι εγω!!!Στη δουλεια ειναι ολα χαλια,παιζει να με διωξουν χωρις αυτο βεβαια να ειναι και σιγουρο,αλλα πλεον δεν πτοουμαι.Οτι ειναι να γινει θα γινει,αρκετα τα εβαψα μαυρα.

Ελενη μου κουραγιο.Ειναι δυσκολος ο αποχαιρετισμος αλλα αν ειναι για καλο σκοπο καμια φορα αξιζει!!!!Οποτε νιωθεις μοναξιες παιρνε τηλεφωνο να σου φτιαχνω τσι διαθεση ωρε!!!

Ναταλιτσα μου μπραβο για τα πρωτα σου βηματα και περαστικουλια σου για την πιθανη ιωσουλα που περνας

Χρυστουλιτσα την επομενη φορα που θα παω super market θα σε παρω μαζι μου να ψωνιζεις εσυ γιατι ειναι κατι που το βαριεμαι οικτρα!!!

Βικη μου μην αγχωνεσαι με τα δοντια.Κι εμεις αργησαμε να τα βγαλουμε και μου ειπε ο γιατρος οτι το καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης!!!!

ελπιζω να μην ξεχασα καμια!!!

Μην μιλησεις Τζεσσικα αλλα τι να σου γραψω εσενα.Αφου τα λεμε στο τηλεφωνο....ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΙΠΑ!!

Εμεις κοριτσαρες αυριο παμε στο εξοχικο μας και θα γυρισω την Δευτερα!!!Μου ειναι αρκετα δυσκολο να σας γραφω πια αφου απο τη δουλεια δεν μπορω και απο το σπιτι δεν με αφηνει η σκατουλιτσα μου.

Ομως σας διαβαζω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Λοιπον σας ευχομαι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ!!!νΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ...........

Σας φιλω και στο επανειδειν!!!! i080.gif

e038.gif

Διαφημίσεις

μολις κοιμισα την μικρη μου και επανηλθα!

περαστικα στην ναταλιτσα μας.

ευα μου,σ'ευχαριστω κοπελα μου,μοναξιες δεν νιωθω με την μικρη μου,αλλα αλλο πραγμα η μανα,και πιο πολυ στεναχωριεμαι για την αδερφουλα μου,την γλυκια.τηλεφωνημα παντως,θελωωωω!!

καλα να περασετε την ανασταση και του χρονου με υγεια!!

εμενα η μικρη μου δεν τρωει τιποτα αλεσμενο πλεον,ολα στο χερακι τα θελει και τωρα τελευταια θελει να της τα πιρουνιζω και να της δινω το πιρουνακι και καλα οτι τρωει μονη της!το σπιτι ειναι αχρηστο,δεν την προλαβαινω.κακα τα ψεμματα,αμα δεν εχεις βοηθεια,δεν εχεις και πολυ ορεξη,συνεχεια να μαζευω,και τελειωμο δεν εχουν οι δουλειες,και 1 ωριτσα δικια μου,πρεπει να μαγειρεψω,ή να σφουγγαρισω.

ασε που παω να μαζεψω τα παιχνιδια της,απο πισω εκεινη τα ριχνει κατω παλι.παω να φτιαξω τα ριχταρια,μου τα χαλαει αμεσως,λες και τα κανει επιτηδες.αμα δεν βγει εξω απο το σπιτι η μικρη,δεν μενει μαζεμενο το σπιτι,τα νευρα μου!!!

αντε να φτιαξουμε την αυλη,να παιζει εξω με τον πατερα της μπας και δω ασπρη μερα.δηλαδη καθαρο σπιτι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μολις κοιμισα την μικρη μου και επανηλθα!

περαστικα στην ναταλιτσα μας.

ευα μου,σ'ευχαριστω κοπελα μου,μοναξιες δεν νιωθω με την μικρη μου,αλλα αλλο πραγμα η μανα,και πιο πολυ στεναχωριεμαι για την αδερφουλα μου,την γλυκια.τηλεφωνημα παντως,θελωωωω!!

καλα να περασετε την ανασταση και του χρονου με υγεια!!

εμενα η μικρη μου δεν τρωει τιποτα αλεσμενο πλεον,ολα στο χερακι τα θελει και τωρα τελευταια θελει να της τα πιρουνιζω και να της δινω το πιρουνακι και καλα οτι τρωει μονη της!το σπιτι ειναι αχρηστο,δεν την προλαβαινω.κακα τα ψεμματα,αμα δεν εχεις βοηθεια,δεν εχεις και πολυ ορεξη,συνεχεια να μαζευω,και τελειωμο δεν εχουν οι δουλειες,και 1 ωριτσα δικια μου,πρεπει να μαγειρεψω,ή να σφουγγαρισω.

ασε που παω να μαζεψω τα παιχνιδια της,απο πισω εκεινη τα ριχνει κατω παλι.παω να φτιαξω τα ριχταρια,μου τα χαλαει αμεσως,λες και τα κανει επιτηδες.αμα δεν βγει εξω απο το σπιτι η μικρη,δεν μενει μαζεμενο το σπιτι,τα νευρα μου!!!

αντε να φτιαξουμε την αυλη,να παιζει εξω με τον πατερα της μπας και δω ασπρη μερα.δηλαδη καθαρο σπιτι.

Κοιταξτε.. με αγχωνει να χω καθαρα ρουχα, καθαρο το μπανιο, να χω καθαρη τη κουζινα, να ναι σκουπισμενο το πατωμα, τα τζαμια καθαρα και το σπιτι αερισμενο και ξεσκονισμενο και καθε μερα η μια φορα την εβδομαδα ολα γινονται αλλα..για τα παιχνιδια της και για τα ριχταρια και για οτι προσπαθω να κανω και απο πισω μου τα κανει χαλια σε χρονο dt δεν αγχωνομαι πλεον..

ακομη και τα παιχνιδια της πολλες φορες τα αφηνω οπως ειναι..δεν προκειται να μαθει να τα μαζευει τωρα οσο και να χτυπιεμαι συνεπως οταν εχω διαθεση της δειχνω οτι τα μαζευω και σιγα σιγα θα μαθει..

πλακα εχει η θεια της που ωρες ωρες καθεται και στηνει τα παιχνιδια της σε σειρα και στο τελος η μικρη παει και τους δινει μια και τα σκορπαει..

Ιγω ιγω.. Στο χερακι το κανουν και σου κανουν και ρολογακι για να

δεις αν θα κοκκινισει..Οχι στο μπρατσο, πανω απο τον καρπο..

Αουτσ! Κατάλαβα που εννοείτε! Μάλλον ο μπαμπάς θα την κρατάει αυτή τη φορά. Περαστικά στο Ναταλάκι! Να γίνει γρήγορα καλά να ανάψει την λαμπάδα της! Εμένα ο γιατρός μου είπε να της βάζω καλύτερα ένα μαξιλάρι κάτω απο το στρωματάκι της ώστε να κοιμάται λίγο ψηλά και να αναπνέει καλύτερα.

βρε καλώς το Ευάκι! Καλή Ανάσταση να έχεις αφού μας χαιρετάς απο τώρα. Καλά να περάσετε. Εμείς μάλλον Πέμπτη απόγευμα θα την κοπανήσουμε ή στη χειρότερη Παρασκευή μεσημεράκι.

Κοιταξτε.. με αγχωνει να χω καθαρα ρουχα, καθαρο το μπανιο, να χω καθαρη τη κουζινα, να ναι σκουπισμενο το πατωμα, τα τζαμια καθαρα και το σπιτι αερισμενο και ξεσκονισμενο και καθε μερα η μια φορα την εβδομαδα ολα γινονται αλλα..για τα παιχνιδια της και για τα ριχταρια και για οτι προσπαθω να κανω και απο πισω μου τα κανει χαλια σε χρονο dt δεν αγχωνομαι πλεον..

ακομη και τα παιχνιδια της πολλες φορες τα αφηνω οπως ειναι..δεν προκειται να μαθει να τα μαζευει τωρα οσο και να χτυπιεμαι συνεπως οταν εχω διαθεση της δειχνω οτι τα μαζευω και σιγα σιγα θα μαθει..

πλακα εχει η θεια της που ωρες ωρες καθεται και στηνει τα παιχνιδια της σε σειρα και στο τελος η μικρη παει και τους δινει μια και τα σκορπαει..

καλα,εγω εφερα παραδειγμα,γιατι δεν ειναι μονο αυτα,αλλα ολα μαζι αμα τα βαλεις,δεν ειναι τακτοποιημενο το σπιτι ποτε.και δεν καθεται ουτε με τον πατερα της,ολη την ωρα απο πισω μου ειναι.θελω δηλαδη να την παρει καποιος 2 ωριτσες,να μαζεψω το σπιτι,να το τακτοποιησω με την ησυχια μου,και μετα ας το χαλασει.πολλα θελω μαλλον.

αντε στειλε μου εσυ τα ρουχα και θα σου στειλω εγω 2 ωριτσες τον καταστροφεα μου,να κανω κανενα κουλουρακι που θελω,οκ?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλα,εγω εφερα παραδειγμα,γιατι δεν ειναι μονο αυτα,αλλα ολα μαζι αμα τα βαλεις,δεν ειναι τακτοποιημενο το σπιτι ποτε.και δεν καθεται ουτε με τον πατερα της,ολη την ωρα απο πισω μου ειναι.θελω δηλαδη να την παρει καποιος 2 ωριτσες,να μαζεψω το σπιτι,να το τακτοποιησω με την ησυχια μου,και μετα ας το χαλασει.πολλα θελω μαλλον.

αντε στειλε μου εσυ τα ρουχα και θα σου στειλω εγω 2 ωριτσες τον καταστροφεα μου,να κανω κανενα κουλουρακι που θελω,οκ?

Στείλτη σε εμένα που λείπουν τα καμάρια μου, εγώ σιδέρωσα εχθές και σήμερα μου έμειναν 2 πλυντήρια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...