Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Γεωργίτσα έμαθε οτι στο ψυγείο έχει ''μιαμ'' και όλη την ώρα κυκλοφορεί μες στο σπίτι με κάτι να μασουλάει. Πάει και κρέμεται απο το χερούλι του ψυγείου και φωνάζει μιαμ. Της δίνω κανένα κομμάτι κασεράκι , ή αχλάδι που είναι μαλακό ή καμιά μπανανούλα . Τα αλεσμένα ούτε να τα δεί. Μου τα πετάει στη μούρη. Επίσης το γάλα δεν καταδέχεται πλέον να της δίνω εγώ. Τραβάει επιδικτικά το μπουκάλι προς το μέρος της σαν να φωνάζει ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

εμενα ειναι τεμπελα του κερατα..

εχει συνηθισει τα αλεσμενα επειδη τα καταπινει μια και εξω..αν ειναι κατι να μασησει μονο και εφοσον εχει ορεξη να το κανει...πχ οταν μας βλεπει να τρωμε κατι που θα της αρεσει..αλλα ποτε ποσοτητα..

που θα παει!! θα μεγαλωσει και θα μαθει οπως ολοι μας κουτσα στραβα, καλως η κακως..

Την φρουτόκρεμα την τρώει πατημένη με πηρούνι, η μαμά μου της την αλέθει κ τσαντίζομαι. Το τραχανά τον τρώει ολόκληρο. Το μεσημεριανό της το αλέθει κ επίσης τσαντίζομαι, είναι πισωγύρισμα όλο αυτό και τα παίρνω άγρια

βρε την γεωργίτσα με τα 2 δοντάκια!!!

θα μάθουν!!

Μην μας κοροϊδευετε αλλά μόνο τα 2 κάτω έχουμε. Η αλήθεια είναι οτι προβληματίστηκα με αυτό το θέμα. Θα το συζητήσω με το γιατρό την επόμενη φορά. Α, παρεπιπτόντως το επόμενο εμβόλιο που θα κάνουμε είναι δοκιμαστικό mantoux. Το έχει κάνει καμία? Πού το κάνουν αυτό στο μπράτσο?

Τα αλεσμένα ούτε να τα δεί. Μου τα πετάει στη μούρη. Επίσης το γάλα δεν καταδέχεται πλέον να της δίνω εγώ. Τραβάει επιδικτικά το μπουκάλι προς το μέρος της σαν να φωνάζει ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

κι εγώ τέτοια της δίνω και τα τρώει και ολόκληρα. Γάλα από τότε που κόψαμε το θηλασμό το πίνει μόνη της και βρήκα την ησυχία μου, έτσι αποκοιμιέται κιόλας

Τρώει όμως και κάποια αλεσμένα και έχω αρχίσει και φουντώνω, ευτυχώς με το θέμα του ύπνου κοιμάται όλο το βράδυ από 2 μηνών

Διαφημίσεις

Την φρουτόκρεμα την τρώει πατημένη με πηρούνι, η μαμά μου της την αλέθει κ τσαντίζομαι. Το τραχανά τον τρώει ολόκληρο. Το μεσημεριανό της το αλέθει κ επίσης τσαντίζομαι, είναι πισωγύρισμα όλο αυτό και τα παίρνω άγρια

Τον τραχανά ποτέ δεν τον άλεσα εγώ.

Στην αρχή τον αλέθαμε γιατί φοβόμασταν.. ουφ αμαν με όλα αυτά .... ευτυχώς του χρόνου θα είμαστε καλύτερα

Και εσύ ξεμπέρδεψες μια και καλή. Εμείς με τα δεύτερα φτού και απο την αρχή:?!

Και εσύ ξεμπέρδεψες μια και καλή. Εμείς με τα δεύτερα φτού και απο την αρχή:?!

Ειλικρινά νομίζω ρυθμίζεις το χρόνο σου καλύτερα με δύο παιδιά, γιατί όσο να'ναι έχεις περισσότερη εμπειρία. Και είσαι χαλαρότερη. Καλά ειναι με δύο παιδιά, καλύτερα απ'οτι περίμενα δλδ

Σήμερα που είμαι μόνη έπεσε πολλή παραγγελία. Σας αφήνω να ετοιμάσω τα δελτία ουτως ώστε όταν έρθουν να τις στείλουν. Θα επανέλθω.....

Για το εμβόλιο δεν ξέρει καμιά?

Διαφημίσεις

Σήμερα που είμαι μόνη έπεσε πολλή παραγγελία. Σας αφήνω να ετοιμάσω τα δελτία ουτως ώστε όταν έρθουν να τις στείλουν. Θα επανέλθω.....

Δεν τα θυμάμαι απ' εξω γαμώτο, θα πάω σπίτι και θα σου πω

Ιγω ιγω.. Στο χερακι το κανουν και σου κανουν και ρολογακι για να

δεις αν θα κοκκινισει..Οχι στο μπρατσο, πανω απο τον καρπο..

yRf6p1.png

Καλησπερα και στις υπολοιπες..Εμεις ειχαμε πολυ επεισοδιακη

νυχτα..Η Ναταλια με πυρετο και δεν εκλεισε ματι..Ολο αγκαλιτσες θελει..

Βουλωμενη η μυτη δεν μπορουσε να αναπνευσει και οταν πηγαινα να τις

βγαλω μας ακουγε ολη η πολυκατοικια..

Αχ τι θα την κανω;;;;;;; Αλλα το κορυφαιο το βραδυ μεσα στον υπνο της παραμιλουσε και ελεγε μπα μπα, μα μα και παλι απο την αρχη

yRf6p1.png

Εμβολιο Mantoux το χει κανει το βαφτηστηριμου και γινεται στο μπρατσο..αυτα ξερω..

της ανεμοβλογιας επισης εμεις στο μπρατσο το καναμε αλλα αυτο που θα κανετε εσεις ακομη δεν μας το χει δωσει..μαλιστα τον Απριλη θα κανουμε prevenar 13

Jesgk εγω αν ειμουν σπιτι θα της εδινα πιο συχνα πατημενα με το πηρουνι αλλα η κουνιαδα μου δεν το τηρει πιστα αυτο το θεμα και οταν της λεω ακομη και στο μουλτι να μην τα αλεσει πολυ εκεινη παντα κανει το αναποδο..δυστυχως μονο τα σκ που μαι σπιτι παλευω με αυτο το θεμα και τις καθημερινες αν προσπαθησει η κουνιαδα..

παρα αυτα με το ξενο γαλα εχουμε δρομο μπροστα μας..δεν πινει τιποτε και τωρα πρεπει να βρω αλλο τροπο να της το δινουμε δηλαδη οχι με το μπιμπερο..με το ποτηρακι ειναι δυσκολο γιατι το χει συνδυασει με νερο και μολις καταλαβει τι ειναι το παραταει..

θα πειραματιστω αυτες τις ημερες που θα μαι σπιτι..

Ναι πιο πανω απο τον καρπο..εμενα μου εκαναν κουνελακι οταν ειμουν μικρη..

η μικρη οταν εχει μιξες τελευταια και τις δινω Otrisalin για να ρουφηξουμε εξω τις βλενες καθεται απο μονη της και περιμενει να το κανουμε!!!!!

περαστικα βρε myprincess...να βαζεις ορους τακτικα και να κοιμαται με υπερυψωμενο μαξιλαρακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...