Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παλιοκρίση! Πάντως πιστεύω η τηλεόραση επηρεάζει πολύ την ψυχολογία μας. Πολλή κακό για το τίποτα. Για παράδειγμα με το που άρχισαν να ανακοινώνονται τα νέα μέτρα ξεκίνησε και η γκρίνια στη δουλειά. Όλη μέρα μουρμουριτό άκουγα. Και αχ και ωχ και τί κάνουμε και τί καθόμαστε, άντε να την κλείνουμε την εταιρεία κλπ κλπ. και χθές μου λέει το αφεντικό μου: Πάμε καλά ή έτσι μου φαίνεται? Και βγάζει τα στατιστικά του πρώτου τριμήνου σε σχέση με πέρισυ και ήμαστε 30-40% πάνω. Δεν θυμάμαι ακριβώς! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ! ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ είμαι εγώ κι όταν βάλω και στο ίντερνετ θα μπάινω...δεν θα χαθώ!!

άντε να τελειώνω εδώ γιατί θέλω να ετοιμάσω το σπίτι για το πάσχα και να φτιάξω κουλουράκια,αυγουλάκια,τσουρέκι.

αν προλάβω!!

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε σημερα?

τζες,μη στεναχωριεσαι βρε,εγω θα μπαινω καθε μερα να σας λεω τα νεα μου,κι ολες μπαινουμε,εκτος το ευακι που δεν μπορει.αλλα αφου τα'χουμε πει ολα πια,τι αλλο να πουμε?

να σας πριξω παλι με την κορη μου?

δεν μ'αφηνει να κατσω και πολυ στο pc,μονο το βραδυ που κοιμαται,αλλα εσεις λειπετε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε σημερα?

τζες,μη στεναχωριεσαι βρε,εγω θα μπαινω καθε μερα να σας λεω τα νεα μου,κι ολες μπαινουμε,εκτος το ευακι που δεν μπορει.αλλα αφου τα'χουμε πει ολα πια,τι αλλο να πουμε?

να σας πριξω παλι με την κορη μου?

δεν μ'αφηνει να κατσω και πολυ στο pc,μονο το βραδυ που κοιμαται,αλλα εσεις λειπετε.

Και εμένα δεν μ' αφήνει να μπω στο σπίτι . Έρχεται και παραγγέλνει τραγούδια να της βάλω στο youtube. Λέει που που για την αλεπού και πππβα για την κουκουβάγια.:D

Διαφημίσεις

εμενα η μικρη εχει γινει ταρζαν..

εχθες παλι επεσε απο το κρεβατι επειδη καθε φορα που την αλλαζουμε αρχιζει τις ταρζανιες και φευγει και χοροπηδαει και τρεχει πανω στο στρωμα και εμεις προσπαθουμε να τη συμμαζεψουμε..τελος παντων εφαγε τα μουτρα της και ειναι σημαδεμενη ΠΑΛΙ στο κουτελο και στο μαγουλο..αλλα μαλλον εχει συνηθισει και χαζογελαει..

και για να δειτε βρε οτι προσπαθω να γινω σωστη μανα και να πειθαρχησω το παιδι μου (λεμε τωρα) εχθες παρ την κουραση μου επεμεινα να την αφηνω στο κρεβατι της να κοιμαται βεβαια με την εξης διαδικασια - καταληξη:

ανα 1 1/2 με 2 ωρες ξυπνουσε (αυτο απο τις 20.00 μεχρι τις 3.30 το ξημερωμα), εκλαιγε και την επαιρνα καθισμενη σε καρεκλα στο στηθος για κανα 15-20 λεπτο και μολις την επαιρνε βαρυα την ξαναβαζα στη κουνια της..εγω ξαναγυριζα στο κρεβατι μου (διπλα απο το δωματιο της) και ξανακοιμομουν..εκει που βλεπα και ονειρο ακουγα παλι τσιριδες και ξανα στο δωματιο της, στη καρεκλα να κουτουλαω και να θηλαζω και να περιμενω να ξανακοιμηθει για να την βαλω αδιαμαρτυρητα στη κουνια της..

κατα τις 3.30 ειχε ξυπνησει για τα καλα και επαιζε με ενα παιχνιδι της (απο αυτα που εχουν ηχο και εικονα για νανουρισμα) και μιλαγε μονη της (ενα βημα πριν την κριση να βαλει τις τσιριδες) εκει φοβηθηκα οτι θα με ξενυχτουσε για τα καλα και την πηρα στο κρεβατι οπου κοιμηθηκε αμεσως μεχρις τις 6.00 οπου και ξυπνησαμε..

τι να κανω αλλο?! θα επιμεινω μπας και το παρει χαμπαρι και παψει να γκρινιαζει που δεν κοιμαται μαζι μας..θα χω ψοφησει ως τοτε αλλα μαλλον καλο στην ανθρωποτητα θα κανω..

κορίτσια θα συννενοηθούμε πότε θα μπάινουμε,εγώ από το σπίτι όποτε μπορώ θα μπάινω κι άλλες ώρες.

αλλά τα πρωινά μπαίνουμε οι περισσότερες.

λοιπόν η Έλλη κάθε μέρα προσπαθεί και περισσότερο να περπατάει μόνη της αλλά φοβάται ακόμα,είναι πολύ προσεκτική.

τρέλαινεται με τα ξύλινα πάζλ,δεν μπορεί να τα βάλει μόνη της,αλλά προσπαθεί,της τα βάζω εγώ κι της έχω δείξει να βάζει κι αυτή το δαχτυλάκι και χαίρεται όταν τα καταφέρνει.

αυτά τα λίγα νέα.

Και εμένα δεν μ' αφήνει να μπω στο σπίτι . Έρχεται και παραγγέλνει τραγούδια να της βάλω στο youtube. Λέει που που για την αλεπού και πππβα για την κουκουβάγια.:D

ακριβως τα ιδια..αλλα επειδη δεν εχω συνδεσει ακομη τον υπολογιστη την εχω στην..διαιτα..:D

κορίτσια θα συννενοηθούμε πότε θα μπάινουμε,εγώ από το σπίτι όποτε μπορώ θα μπάινω κι άλλες ώρες.

αλλά τα πρωινά μπαίνουμε οι περισσότερες.

λοιπόν η Έλλη κάθε μέρα προσπαθεί και περισσότερο να περπατάει μόνη της αλλά φοβάται ακόμα,είναι πολύ προσεκτική.

τρέλαινεται με τα ξύλινα πάζλ,δεν μπορεί να τα βάλει μόνη της,αλλά προσπαθεί,της τα βάζω εγώ κι της έχω δείξει να βάζει κι αυτή το δαχτυλάκι και χαίρεται όταν τα καταφέρνει.

αυτά τα λίγα νέα.

εμενα θελει να παταει το κουμπι στο ασανσερ οπου και να μαστε, να οδηγει το καροτσι στο σουπερ μαρκετ, να δινει εκεινη την καρτα με τα μπονους στην υπαλληλο και αν την αφηνω ελευθερη μου φερνει πραγματα να βαζει στο καροτσι.

Διαφημίσεις

"ωραία" περνάς προσπ!!

και είσαι ακόμα όρθια?εγώ αν δεν κοιμηθώ ένα βράδυ είμαι χάλια την επομένη!!

δεν νομιζω οτι εχω αντοχες πλεον αλλα πρεπει καποια στιγμη να το παρω αποφαση και να κανω μια αρχη..βεβαια δεν ειναι και το ιδανικο timing γιατι οι μεταβασεις στο εξοχικο που εκει δεν θελει ουτε το παρκοκρεβατο με οδηγουν στην ιδια κατασταση..

τελος παντων..ειλικρινα με ενδιαφερει να λυθει λιγο το θεμα της διατροφης της διοτι τελευταια παλι δεν μου τρωει τιποτε..βεβαια εχει σκασει δοντι αλλα ειλικρινα με το ζορι τρωει..μολις βλεπει φαι λεει μαμ αλλα δεν τρωει τιποτε..με το ζορι το μεσημεριανο φαγητο και αυτο με κολπα και παιχνιδια και θηλαζει..

για το θεμα του υπνου πιστευω οτι με επιμονη ισως σε κανα μηνα να χει προσαρμοστει με την αλλαγη..με τον νυκτερινο θηλασμο δεν ξερω τι θα κανω αν δεν μειωσει τις φορες που τον ζηταει..

τελος παντων..καθε πραγμα στον καιρο του..

τι να γίνει σιγά σιγά..."αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις"

χεχε

εγώ πάντως όταν είναι να αλλάξω κάτι σε σχέση με το παιδί το κόβω σπαθί...

δεν έχει πισωγυρίσματα...

με το αλεσμένο έχουμε ακόμα θέμα...αλλά δεν χαμπαριάζω...θα την αφήσω νηστικιά καμμιά μέρα και θα το φάει...

14 μηνών κοντεύει...

'έχει 8 δοντάκια...

τι ωραία να είχαμε κι εμείς κήπο!!

προχθές στα jumbo κοιτούσα τα παιχνίδια κήπου,τέλεια!!

χεχε

με το αλεσμένο έχουμε ακόμα θέμα...αλλά δεν χαμπαριάζω...θα την αφήσω νηστικιά καμμιά μέρα και θα το φάει...

14 μηνών κοντεύει...

'έχει 8 δοντάκια...

Εμένα με 2 δόντια και δεν τα θέλει τα αλεσμένα. Ακόμα και την φρουτόκρεμα δεν τη θέλει. Θέλει να τρώει κομμένα φρούτα. Ακόμα και το μοσχαράκι το βράζω στη χύτρα και λιώνει και το μασουλάει.

χεχε

14 μηνών κοντεύει...

'έχει 8 δοντάκια...

στο θεμα του θηλασμου σε αυτη την ηλικια τιποτε δεν κοβεται σπαθι και αν πρεπει να γινει οι επιπτωσεις κατα την κριση μου θα ειναι δυσφορες για ολους..θεωρω υγιες One step at the time και για αυτο το παλευω ας πουμε απο τωρα ωστε να μπορω αργοτερα να μαι πιο χαλαρη για μια επομενη εγκυμοσυνη..που ειλικρινα αν δεν ειχα αυτο τον λογο μπροστα μου ουτεθα αποθηλαζα ουτε θα την αναγκαζα να κοιμαται μονη μεχρι να μπορει να καταλαβει απο μονη της και να προσαρμοζοταν οικειοθελως..

Εμένα με 2 δόντια και δεν τα θέλει τα αλεσμένα. Ακόμα και την φρουτόκρεμα δεν τη θέλει. Θέλει να τρώει κομμένα φρούτα. Ακόμα και το μοσχαράκι το βράζω στη χύτρα και λιώνει και το μασουλάει.

εμενα ειναι τεμπελα του κερατα..

εχει συνηθισει τα αλεσμενα επειδη τα καταπινει μια και εξω..αν ειναι κατι να μασησει μονο και εφοσον εχει ορεξη να το κανει...πχ οταν μας βλεπει να τρωμε κατι που θα της αρεσει..αλλα ποτε ποσοτητα..

που θα παει!! θα μεγαλωσει και θα μαθει οπως ολοι μας κουτσα στραβα, καλως η κακως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...