Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kοτοπουλάκια δλδ να διευκρινίσω που δυστυχώς προβλέπεται να γίνουν κοτόσουπα

μπααααα.. στη δικη μας περιπτωση αν ειχαμε τροπο να τα συντηρησουμε (τα κοτοπουλα) η προοπτικη μας για αυτα ηταν αμεσα δηλαδη να μεγαλωσουν και να μας κανουν αυγουλακια..μετα μαλλον απο γηρατεια θα πηγαιναν..

βεβαια ο ανδρας μου μιλησε με τον εκτροφεα και του πε οτι αν κανει μια καλη κλουβα και χει μονιμα νερο και τροφη μια φορα την εβδομαδα αρκει να πηγαινει να τα βλεπει στο εξοχικο αλλα ειναι δεσμευση..εκεινος απο την αλλη εχει λυσσαξει γιατι και εκεινος και εγω εχουμε μεγαλωσει σε τετοιο περιβαλλον (ειναι προφανες!!!) και θελουμε να το ζησει και η μικρη εν μερει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες!

σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση.

απλως πρεπει να το παρω αποφαση οτι δεν θα τους βλεπω συχνα,και δεν μπορω.

τελεια περνανε τα ζουζουνια σας προσπ και τζες,ε?

μπραβο!κι εμεις εχουμε κηπο και σκεφτομαι εκτος τα ζαρζαβατικα μας,να βαζαμε και ζωακια,αλλα δεν θελω μετα να τα σφαξουμε,οπως τ'αρνακια που ειχαμε,αρα θα της παρω κανενα σκυλακι που τρελαινεται γι'αυτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εμεις θα φυγουμε Μ.Παρασκευη οπως ολοι και το περιμενω πως και πως!!!

Ευτυχως θα κατσουμε ολη την επομενη εβδομαδα.Κατι ειναι και αυτο..

Η ΝΑταλιτσα ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!! Αργησε λιγο αλλα τωρα παει σφαιρα, σαν παπι..

Ειναι και λιγο συναχωμενο το μικρο μου.

Τζες η μαμα σου τα εχει δει ΟΛΑ!! Αλλα ετσι μαθαινουν τα παιδακια..

Επισης αφου εχεις ακρες στην Ιταλια, προγραμματισε το!!! Εγω ψαχνω να δω που μπορω να βρω δουλεια..

yRf6p1.png

Εμεις θα φυγουμε Μ.Παρασκευη οπως ολοι και το περιμενω πως και πως!!!

Ευτυχως θα κατσουμε ολη την επομενη εβδομαδα.Κατι ειναι και αυτο..

Η ΝΑταλιτσα ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!! Αργησε λιγο αλλα τωρα παει σφαιρα, σαν παπι..

Ειναι και λιγο συναχωμενο το μικρο μου.

Τζες η μαμα σου τα εχει δει ΟΛΑ!! Αλλα ετσι μαθαινουν τα παιδακια..

Επισης αφου εχεις ακρες στην Ιταλια, προγραμματισε το!!! Εγω ψαχνω να δω που μπορω να βρω δουλεια..

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Αντε και εσεις καλο κυνηγι!!!!!!:mrgreen:

Καλο κυνηγι δεν θα πει τιποτα..Παιρνει φορα και δεν σταματαει..Αλλα τη βρισκω αρκετα προσεκτικη ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!

μετά το Πάσχα οπωσδήποτε έξω για καφεδάκι, σας το λέω από τώρα, μην κάνουμε κανα χρόνο να βρεθούμε πάλι

Διαφημίσεις

εμας νομιζει οτι θα κανει στιβο και ολο τρεχει και σκαρφαλωνει και χοροπηδαει..αν δεις το μετωπο της και τις γαμπες ολο μελανιες ειναι απο τις κουτουλιες και τα πεσιματα..

εμας νομιζει οτι θα κανει στιβο και ολο τρεχει και σκαρφαλωνει και χοροπηδαει..αν δεις το μετωπο της και τις γαμπες ολο μελανιες ειναι απο τις κουτουλιες και τα πεσιματα..

Λαμπρά!! Εξελίσσεται σε μικρό πειραχτήρι η Χρυστούλα.. και την είχαμε για ήσυχη

μετά το Πάσχα οπωσδήποτε έξω για καφεδάκι, σας το λέω από τώρα, μην κάνουμε κανα χρόνο να βρεθούμε πάλι

υπαρχει ενα ενδεχομενο να σας καλεσω σπιτι μου μετα το Πασχα..αλλα καποια στιγμη δεν θα ταν ασχημα να βρουμε εναν καλο εξωτερικο χωρο για να παμε μαζι με τα μικρα και να παιξουν και εμεις να τα κυνηγαμε δηθεν πινοντας καφε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...