Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μακαρι να τους πανε ολα καλα.κι εμεις θα πηγαινουμε οποτε μπορουμε.

ουτε κι εγω θα μπορουσα να μεινω αγγλια,εμενα μ'αρεσει ο ηλιος.αυτοι εχουνε λεει 10 μηνες τον χρονο χειμωνα?κι απο διασκεδαση τιποτα,κλεινουν λεει νωρις τα μαγαζια?

εμενα θα πανε λονδινο.κι ο αδερφος μου μενει στο crewe.

Εμένα μου άρεσε το Λονδίνο, είχα πάει τον πρώτο καιρό μαζί με το σύζυγο..αλλά άλλο να ζείς εκεί και άλλο να πηγαίνεις για διακοπές.

Να έχουν εκεί μια καλή τύχη τους έυχομαι, έναν καλό,ανοιχτό δρόμο, τις ευχές μου για μια νέα αρχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου άρεσε το Λονδίνο, είχα πάει τον πρώτο καιρό μαζί με το σύζυγο..αλλά άλλο να ζείς εκεί και άλλο να πηγαίνεις για διακοπές.

Να έχουν εκεί μια καλή τύχη τους έυχομαι, έναν καλό,ανοιχτό δρόμο, τις ευχές μου για μια νέα αρχή.

να'σαι καλα κοπελα μου,σ'ευχαριστω παρα πολυ.

μακαρι οι ευχες σου να πιασουν τοπο γιατι οσο να'ναι δεν ειναι κι ευκολο πραγμα να πουλας τα παντα για να ξενιτευτεις.

εγω παντως δεν θελω να φυγουνε,θα σκασω!:cry:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Elenada μου σε καταλαβαινω..Κι εγω θα εσκαγα αν εφευγε η μανουλα μου!

ΑΛΛΑ απο την αλλη, σκεψου οτι πανε για καλο. Κι εδω τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα. Μακαρι να μπορουσα κι εγω να φυγω. Δεν μπορω αλλο αυτο

το χαλι στην Ελλαδα!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!! Ολη μερα ειμαι χαλια μεσα στο αγχος!!!

yRf6p1.png

Καλημέρα! Αχ βρε Ελενάντα πραγματικά δεν ξέρω τί να σου πω. Μακάρι να τα βρούν όλα δεξιά και να κάνουν τη ζωή που ονειρεύονται. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις μακρυά απο τη μανούλα σου. Αλλά μπορεί να ήσουν και εσύ στη θέση της και να έπαιρνες μια τέτοια απόφαση και δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο απο το να τη σεβαστεί. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Μπορείτε να μιλάτε κάθε μέρα στο τηλέφωνο και να έχετε έναν ωραίο προορισμό για τις γιορτές!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη Μεγαλη Εβδομαδα..καλη Ανασταση!!

εμεις πηγαμε στο εξοχικο απο την Παρασκευη το βραδυ και παροτι ιχα το λαπτοπ μαζι ειχα τοοοοοοοοοοοοοοοοσα πραγματα να κανω (για μια δουλεια πηγα , 100 εκανα τελικα) και οταν δεν ειχα δουλειες ασχολουμουν με τη μικρη και ετσι δεν μπηκα καν στον κοπο να το ανοιξω..

Την Κυριακη πηγαμε στην λειτουργια των Βαιων και κοινωνησε η μικρη (μαλιστα ηταν η μονη που κοινωνησε στα 30 ατομα) και μετα παιξαμε στη θαλασσα την οποια λεει "Α"... το νερο "Ο" και γενικα κραταει τα φωνηεντα..

γυρισαμε εχθες τη νυχτα αργα και σημερα το πρωι ετρεχα μεχρι να συμμαζεψω και να μαγειρεψω και να βαλω πλυντηριο..εφυγα 9 παρα για τη δουλεια και μολις γυρισα απο εξωτερικες υποχρεωσεις..βεβαια μεσα σε ολα τη σκαπουλαρα και πηρα γιατην αφεντια μου παπουτσακια καθημερινα σπορ ..μπαλαρινες..

αυτααα..

elenada..καλη τυχη και καλη αρχη στους δικους σου... ο τολμων νικα..

Με γειά τα παπούτσια

σε ευχαριστω..

τι κανουν τα μικρα? πως τα περνανε? η μικρη δεν πιστευω να χε καμια δυσκολια προσαρμογης?

σε σκεφτομουν το σκ πολυ.. η μικρη ηταν ολο βολτα στο βουνο και στη θαλασσα, μαζευε λουλουδια, επιανε πετρες, βοτσαλα, την εβλεπε ο ηλιος και ηταν μεσα σε απιστευτη χαρα και πρωτογνωρη ζωηραδα..γενικα ηταν ατιθαση, με το ζορι την κραταγες μεσα στο σπιτι..το καλοκαιρι που θα ναι οι πορτες ανοιχτες να δω πως θα τη συμμαζευουμε..

Διαφημίσεις

τι κανουν τα μικρα? πως τα περνανε?
Τα περνάνε πολύ ωραία. Ο Θοδωρής παίζει όλη μερα με τους φίλους του.
η μικρη δεν πιστευω να χε καμια δυσκολια προσαρμογης?
Την δυσκολία προσαρμογής την έχει η μαμά μου. Η μικρή δεν στεκεται δευτερόλεπτο, όταν τη βγάζουν στο μπαλκόνι ανοίγει τις βρίσες.

Προσπαθεί να μπεί στο πλυντήριο πιάτων

Αγόρασαν κάτι πουλάκια στο Θοδωρή ζωντανά και τους πετάει η Ανδρείνα ότι βρεί

Βρίσκουν μπανάνες και άλλα φαγητά στο πλυντήριο ρούχων

Δεν μπορούν να δούν τηλεόραση γιατί πάει και τους την κλείνει...

Εχει πάθει μια τρέλα δηλαδή.

Τα περνάνε πολύ ωραία. Ο Θοδωρής παίζει όλη μερα με τους φίλους του.Την δυσκολία προσαρμογής την έχει η μαμά μου. Η μικρή δεν στεκεται δευτερόλεπτο, όταν τη βγάζουν στο μπαλκόνι ανοίγει τις βρίσες.

Προσπαθεί να μπεί στο πλυντήριο πιάτων

Αγόρασαν κάτι πουλάκια στο Θοδωρή ζωντανά και τους πετάει η Ανδρείνα ότι βρεί

Βρίσκουν μπανάνες και άλλα φαγητά στο πλυντήριο ρούχων

Δεν μπορούν να δούν τηλεόραση γιατί πάει και τους την κλείνει...

Εχει πάθει μια τρέλα δηλαδή.

Βέβαια το πολύ στις 8 έχει πέσει για ύπνο μέχρι το επόμενο πρωί

μια χαρα δηλαδη!!!

και εμεις βρηκαμε παπακια, κοτοπουλακια ζωντανα και μπηκαμε στον πειρασμο να της παρουμε αλλα α) ειναι πολυ μικρη για να μπορει να φερθει τρυφερα..το λιγοτερο που μπορει να παθει ειναι να το αρπαξει απο το λαιμο και να το στριφογυρναει στον αερα

β) δεν θα μπορουσα να τα χω στην Αθηνα γιατι παροτι εχω αυλη απαγορευεται απο το νομο και στο εξοχικο δεν υπαρχει καποιος μονιμα να τα φροντιζει..προτιμω σκυλο σε αυτη τη περιπτωση αν και αγαπαω την ιδεα με τα πουλακια

μια χαρα δηλαδη!!!

και εμεις βρηκαμε παπακια, κοτοπουλακια ζωντανα και μπηκαμε στον πειρασμο να της παρουμε αλλα α) ειναι πολυ μικρη για να μπορει να φερθει τρυφερα..το λιγοτερο που μπορει να παθει ειναι να το αρπαξει απο το λαιμο και να το στριφογυρναει στον αερα

β) δεν θα μπορουσα να τα χω στην Αθηνα γιατι παροτι εχω αυλη απαγορευεται απο το νομο και στο εξοχικο δεν υπαρχει καποιος μονιμα να τα φροντιζει..προτιμω σκυλο σε αυτη τη περιπτωση αν και αγαπαω την ιδεα με τα πουλακια

Kοτοπουλάκια δλδ να διευκρινίσω που δυστυχώς προβλέπεται να γίνουν κοτόσουπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...