Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλα της τον εκοψα τον αερα και την πηγαινω οταν θελω εγω και λιγη ωρα γιατι τις προαλλες της εδωσε καροτο ωμο και μανταρινι με τη φλουδα και τσιχλα:shock::shock::shock::shock::shock:

ντοινγκ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα της τον εκοψα τον αερα και την πηγαινω οταν θελω εγω και λιγη ωρα γιατι τις προαλλες της εδωσε καροτο ωμο και μανταρινι με τη φλουδα και τσιχλα:shock::shock::shock::shock::shock:

H αλήθεια ειναι ότι σε αυτή την ηλικία τα μωρά μας έχουν μαθεί πολύ καλά να μασάνε τσίχλα, της δικιάς μου της παίρνω big babol Που κάνουν μεγάλες φούσκες.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΕΡΜΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

H αλήθεια ειναι ότι σε αυτή την ηλικία τα μωρά μας έχουν μαθεί πολύ καλά να μασάνε τσίχλα, της δικιάς μου της παίρνω big babol Που κάνουν μεγάλες φούσκες.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΕΡΜΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

και δεν την καταπινει?εμενα λεει η πεθερα μου και να την καταπιει δεν πειραζει!

ασε,survivor την εχουμε κανει την αγαπη μου!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

οταν ενα τριτο ατομο κραταει ενα παιδι και μαλιστα οταν ειναι πχ πεθερα και οτι τετοιο απο συγγενολοι...στο μυαλο τους εμμεσα η θυσια αυτη του να κρατανε το παιδι του αλλου (που εννοειται οτι αγαπουν και βλεπουν σαν δικο τους) εξαγοραζεται με το δικαιωμα να πραττουν οπως θελουν και κρινουν οι ιδιοι..

αυτη ειναι μια σταση που προσπαθω πολυ να πολεμησω στη δικη μου κατασταση και να κυριαρχει το "γινεται αυτο που θελει η μαμα και ο μπαμπας αδιαλλακτα"..δεν πετυχαινει παντα αλλα με κοπο κατι γινεται..

Ετσι ειναι!!!Ωραια τα λες....

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Ακούστε και αυτό(αυτή τη φορά δεν θα πω για τη δική μου πεθερά)

Μια γνωστή μου παντρέυτηκε τον Άυγουστο.Ο πατέρας της ζήτησε κλαρίνα στο γλέντι.Αυτή του το ξέκοψε διευκρινίζοντας οτι θα έχει άλλο στιλ το γλέντι και δεν αρμόζει.Ο άνθρωπος το σεβάστηκε.Μετά τη στέψη που λέτε η πεθερά ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι τους έχει μια έκπληξη η οποία ήταν η εξής:πλήρωσε μία γκάιντα για να παίξει στο γλέντι για 2 ώρες!:rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω το ζω στο ιδιο μου το σπιτι (κατ επιλογην μου φυσικα αλλα βολευει οπως και να το κανουμε)

Στην περιπτωση σου(που δουλευεις)ειναι φοβερη βοηθεια!!!!Και απ'οτι καταλαβαινω της τα λες και εξω απο τα δοντια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμενα το "χειροτερο" μου (το βαζω σε εισαγωγικα διοτι απο την μια το θελω και μου αρεσει απο την αλλη φοβαμαι την απορριψη απο το παιδι μου) ειναι οταν πχ ξυπνησουμε το πρωι και μετα απο καμια ωρα σηκωθει η θεια της και μολις την δει κανει τετοια χαρα και της δινει τοσες αγκαλιες που εγω νοιωθω οτι ειμαι εκτοπισμενη και ετσι μου κανει και πιο δυσκολη την αποφαση μου να σηκωθω να παω στη δουλεια..

βεβαια οταν επιστρεφω κανει σε εμενα χαρες που γυρισα αλλα ξερω οτι αυτο ειναι αρρηκυα συνδεδεμενο με το οτι περιμενει να θηλασει..

που θα παει!! στα 25 της θα καταλαβει ποια ειναι η μανα της..

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!! ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΛΕΙΠΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ

Ακούστε και αυτό(αυτή τη φορά δεν θα πω για τη δική μου πεθερά)

Μια γνωστή μου παντρέυτηκε τον Άυγουστο.Ο πατέρας της ζήτησε κλαρίνα στο γλέντι.Αυτή του το ξέκοψε διευκρινίζοντας οτι θα έχει άλλο στιλ το γλέντι και δεν αρμόζει.Ο άνθρωπος το σεβάστηκε.Μετά τη στέψη που λέτε η πεθερά ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι τους έχει μια έκπληξη η οποία ήταν η εξής:πλήρωσε μία γκάιντα για να παίξει στο γλέντι για 2 ώρες!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑποκλειεται

ελα βρε που δεν ξερει ποια ειναι η μανα της!

ενα πραγμα λεει σωστο η πεθερα μου κι αυτο ειναι μια φραση που τα λεει ολα

''με ταιζεις,με ποτιζεις,αλλα ξερω ποια ειναι η μανα μου''

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ελα βρε που δεν ξερει ποια ειναι η μανα της!

ενα πραγμα λεει σωστο η πεθερα μου κι αυτο ειναι μια φραση που τα λεει ολα

''με ταιζεις,με ποτιζεις,αλλα ξερω ποια ειναι η μανα μου''

να και ενα καλο που ακουμε απο πεθερα :mrgreen:

ετσι-ετσι οπως τα λες.εγω εχω την πεθερα μου απο πανω και μου κρατουσε το παιδι οταν δουλευα,κι ετσι πηρε πολυ αερα σε σημειο να στελνει τον πεθερο μου να παρει το παιδι γτ εκλαιγε,λες κι εγω ειμαι ανικανη.

ασε που ξερει εκεινη καλυτερα ποτε πειναει,ποτε νυσταζει και ποτε κανει ξενινιασματα οπως τα λεει.

Και εσύ το έδινες?

Εγώ πάλι λεχώνα πρώτη μέρα στο σπίτι και κρατάει αυτή το μωρό αγκαλιά.Το μωρό κλαίει και πάω να το πάρω η μανούλα .Τραβάει το σώμα της πίσω και λέει :άστο ρε Βίκυ.Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή την αγριοκοίταξε ο άντρας μου και είπε το μωρό στην μαμά του τώρα.

Ρε κορίτσια απο την σκύλα να πάς να πάρεις τα κουταβάκια θα σε κατασπαράξει.Πόσο μάλλον απο τη μαμά άνθρωπο.

Και στο κάτω κάτω οι σκυλίτσες ξέρουν να φροντίζουν τα κουταβάκια τους και εμείς ήμαστε ανίκανες-ανεύθυνες?

ναι!!!περπαταμε!!περαστικα και στην κουκλιτσα σου!

και προσπ,μπορεις να μας τα πριξεις οσο θες!!να ανταλλαξουμε ιδεες!!!

ωστε εχουμε και αλλη που βιαστηκε να περπατησει?φτου σου κοπελα μου!ηδη φτασαμε τα 2 μωρακια που περπατουν και ειναι τυχαιο που ειναι κ τα 2 κοριτσακια???μαλλον ειναι αληθεια πως τα κανουν ολα λιγακι πιο γρηγορα!ωριμαζουν τα ατιμα τα κοριτσια,ε πως να το κανουμε,οι γυναικες ειναι παντα γυναικες!!!:P:p:p

ΥΓ,δεν σας προλαβαινω σημερα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Και εσύ το έδινες?

Εγώ πάλι λεχώνα πρώτη μέρα στο σπίτι και κρατάει αυτή το μωρό αγκαλιά.Το μωρό κλαίει και πάω να το πάρω η μανούλα .Τραβάει το σώμα της πίσω και λέει :άστο ρε Βίκυ.Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή την αγριοκοίταξε ο άντρας μου και είπε το μωρό στην μαμά του τώρα.

Ρε κορίτσια απο την σκύλα να πάς να πάρεις τα κουταβάκια θα σε κατασπαράξει.Πόσο μάλλον απο τη μαμά άνθρωπο.

Και στο κάτω κάτω οι σκυλίτσες ξέρουν να φροντίζουν τα κουταβάκια τους και εμείς ήμαστε ανίκανες-ανεύθυνες?

Αχ βρε Βικυ πολυ ασχημο αυτο:-(:sad::-(:sad::-(Να ανεβουμε να την απαγαγουμε για καμια 20αρια χρονια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...