Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΑΚΙ!!!!

ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ

ΚΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΓΕΝΕΙ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟ!

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΦΙΛΙΑΑΑ!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλε πολλες γιορτες σημερα..

Να ευχηθω κι εγω..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑ ΕΥΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΤΗΣ!!

ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

Ελπιζω να περασετε καλα σημερα..Εμεις πηγαμε μεχρι την Χαλκιδα και πηραμε

τον αερα μας..Ωραια ηταν!!

yRf6p1.png

Κορίτσια καλημέρα! Γυρίσαμε χθες βράδυ! Ο καιρός ευτυχώς σούπερ! Η μικρή ξετρελάθηκε! Έπαιξε, έτρεξε, στο τσάκ την πρόλαβα μην φαέι και δυο μαργαριτούλες:D

Ευάκι χρόνια πολλά! Οτι επιθυμείς ! Να σε χαίρεται και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

www.glitter-graphics.com]1271923xr14ir5pen.gif[/url]

Προσπ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και τον σύζυγο! Πάντα γεροί, δυνατοί και ενωμένοι οι τρις σας!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Κορίτσια καλημέρα! Γυρίσαμε χθες βράδυ! Ο καιρός ευτυχώς σούπερ! Η μικρή ξετρελάθηκε! Έπαιξε, έτρεξε, στο τσάκ την πρόλαβα μην φαέι και δυο μαργαριτούλες:D

Kαλημέρα !!!

Παρασκευή σήμερα τί καλά!!!

Σήμερα το μεσημέρι φεύγουν και τα μωράκια μου πάνε χωριό.!!

Εχω λίγη δουλειά σήμερα εδώ, άντε να περάσει η μέρα να πάω για καφέ με το σύζυγο!

Μπράβο στη Γιωργίτσα!! Ξεσκάνε πολύ τα ζουζούνια στην εξοχή.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!

ΧΙΛΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τις ευχουλες σας... να στε παντα καλα και μα χαιρεστε τα καμαρια σας!!

Εγω προχθες μετακομισα την κουνια της στο δωματιο της με συνεπεια να παρω πλεον το λαπτοπ και ολα τα τζαρτζαλα του στην κρεβατοκομαρα μου και ακομη δεν εχω κανει μεταφορα της γραμμης απο το ενα δωματιο στο αλλο (αν και εχω και εκει αλλη γραμμη αλλα σερνεται και θα χρεωνομαι ακριβοτερα) συνεπως απο το σπιτι δεν γραφω προσωρινα..μετα το Πασχα πλεον..

Τριτη το μεσημερι την κοπανησα νωρις για το σπιτι γιατι ειμουν και χαλια απο το συναχι (το οποιο κολλησε η μικρη και μαλλον απο σημερα και ο μπαμπας..ευτυχως κανεις δεν εκανε πυρετο η κατι αλλο) και ειχα και ενα βουνο δουλειες, ομοια και προχθες που χα κανονισμενη αδεια (αγορασαμε και υπεροχα καινουργια καλα παπουτσακια της μικρουλας) και χθες ανημερα της γιορτης ειλικρινα δωσαμε ρεστα..

Το πρωι στην εκκλησια αν και δεν κοινωνησε κανεις τελικα λογω του κρυωματος, μετα βολτα στον Εθνικο κηπο και στην Παρελαση και μετα στο σπιτι εγω με τη θεια μαγειρευαμε και η μικρη με μπαμπα, γιαγια, προγιαγαι ξεσαλωνανε στην αυλη και μετα αφου ξαναμαζεψα το σπιτι απο το απογευμα ειχαμε τους κουμπαρους μου και ξαδελφια και το βαφτηστηρι μου και ξεσαλωναμε οικογενειακως..

η μικρη εδωσε ρεσιταλ χορου και γελιου και μπλα μπλα..

εγω βεβαια ημουν κομματια γιατι δυο βραδυα με πηγαινε σερι με ανησυχο υπνο και αφου ξεραθηκε στον υπνο σε μια στιγμη απο τις 22.00 κια μετα ξυπνουσε καθε λιγο με σπαρακτικο κλαμα και δεν μπορουσα να την κανω με τιποτε καλα...δεν ηξερα τι ειχε..τι ορους στη μυτη και Otrivin της εβαλα μπας και απο το μπουκωμα δεν μπορουσε να αναπνευσει, τι Ντεπον της εδωσα μηπως ποναει πουθενα η απο τα δοντια..τι αλοιφη στα ουλα..τιποτε..την καταλυπηθηκα..σπαραξε..αυτο μεχρι τις 2.00 και μετα μαλλον αποκοιμηθηκαμε βαρυα..ακομη δεν ξερω τι ειχε..

σημερα μετα τη δουλεια θα παμε καπακι στο εξοχικο ολοι μαζι (included κουνιαδα) ωστε αυριο θα κανω γενικη καθαριοτητα εκει και ελπιζω οτι θα μου μεινει χρονος να ασχοληθω με τη μικρη την Κυριακη που λεει οτι θα χει καλοκαιρινοτατο καιρο..

αυτα απο μενα..

Χρονια πολλα στο Ευακι

Jesgk καλο ταξιδι στα μικρα σου και με το καλο να πας να τα βρεις και να περασετε υπεροχα..

ήρθα κορίτσια...

για λίγο γιατί θα φύγω να πάω σπίτι...

οι ευχές σας πιάνουν...με βλέπει απ'έξω μια πελάτισσα,τσιφούτα μεν αλλά που και που κάτι ψωνίζει...της άνοιξα και της είπα ότι κλείνουμε...κρίμα μου λέει και κοιτούσε τα πράγματα...κάτι πήρε...μισή τιμή 67Ε...και θέλει και κάτι κρυστάλλινα ποτήρια,της έδωσα τηλ...

τώρα που κλέισαμε θέλουν να ψωνίσουν??

έλα χριστέ και παναγιά!!

ετσι κανουν συνηθως αλλα τριβουν τα χερακια τους γιατι τοτε ξερουν οτι θα τα παουν μισοτιμης..

δεν πειραζει..μαζευε και ας ειν και ρωγες..

Jesgk καλο ταξιδι στα μικρα σου και με το καλο να πας να τα βρεις και να περασετε υπεροχα..

Eυχαριστώ!! Ανυπομονώ να κατέβω για να ξεκουραστώ!!! Χιχι

Ωραία περάσατε !!! Μπραβο και του χρόνου, που ελπίζω να έρθουμε να σας ευχηθούμε από κοντά αφού 2 φορες μας το ακυρώσετε για να μην κολλήσουμε :|

Eυχαριστώ!! Ανυπομονώ να κατέβω για να ξεκουραστώ!!! Χιχι

Ωραία περάσατε !!! Μπραβο και του χρόνου, που ελπίζω να έρθουμε να σας ευχηθούμε από κοντά αφού 2 φορες μας το ακυρώσετε για να μην κολλήσουμε :|

κοιτα και στην κουμπαρα μου που ναι εγκυος και εχει και τον μικρο της ειπα να μην ερθει για να μην κολλησουν αλλα εκεινη επεμενε να ρθει..και ηρθαν..ελπιζω οτι δεν θα χουν προβλημα..αλλα εκεινηα νελαβε την ευθυνη..;)

κοιτα και στην κουμπαρα μου που ναι εγκυος και εχει και τον μικρο της ειπα να μην ερθει για να μην κολλησουν αλλα εκεινη επεμενε να ρθει..και ηρθαν..ελπιζω οτι δεν θα χουν προβλημα..αλλα εκεινηα νελαβε την ευθυνη..;)

Δεν μας το είπες αυτό .. εμείς θα ερχόμασταν!! Εχουμε αντοχές :mrgreen:

Διαφημίσεις

Ο συζυγος παντα λεει "στις γιορτες δεν καλουν, υποτιθεται οτι το σπιτι ειναι ανοικτο για να παει οποιος θελει"

βεβαια εγω παντα τον διορθωνω λεγοντας οτι αφου πρωτα εχει πεσει ενα αναγνωριστικο τηλεφωνημα γιατι για τον χ, ψ λογο ισως να μην δεχονται οι εορταζοντες η να χουν ορια..

συνεπως εγω εκτος απο το αναφερω το οτι κρυολογησα δεν σκεφθηκα να σας το πω και προωπικα..

αλλα δεν εγινε και τιποτε..μετα το Πασχα πρωτα ο Θεος να κανονισουμε να βρεθουμε..

κορίτσια καλημέρα στη βάση μου είμαι πάλι...

ωραία περάσατε όλες βλέπω!!

κι εδώ κάνει τέλειο καιρό...

αλλά εμείς μέσα...

στην υπόγα...!!!

η μικρή μόλις μου έπεσε με το καρότσι...τραβιόταν από το γραφείο και πάρτο κάτω το καρότσι!! με το παιδί μαζί...

αυτά τραβάω εδώ!!

το ίντερνετ έρχεται και φεύγει...

κλεμένο και τέλειο σήμα δεν γίνεται...

και στο σπιτι ακόμα δεν μας το έχουν συνδέσει...

τι θα κάνω χωρίς ίντερνετ???

αχχχ

βέβαια έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε...

κορίτσια καλημέρα στη βάση μου είμαι πάλι...

ωραία περάσατε όλες βλέπω!!

κι εδώ κάνει τέλειο καιρό...

αλλά εμείς μέσα...

στην υπόγα...!!!

η μικρή μόλις μου έπεσε με το καρότσι...τραβιόταν από το γραφείο και πάρτο κάτω το καρότσι!! με το παιδί μαζί...

αυτά τραβάω εδώ!!

θα τα έχουμε τώρα αυτά. Παιδιά είναι και θα πέσουν και θα χτυπήσουν. Στο πρόγραμμα είναι...

το ίντερνετ έρχεται και φεύγει...

κλεμένο και τέλειο σήμα δεν γίνεται...

και στο σπιτι ακόμα δεν μας το έχουν συνδέσει...

τι θα κάνω χωρίς ίντερνετ???

αχχχ

βέβαια έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...