Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mακάρι να πηγαίναμε και εμέις Ιταλία αλλά με τα σημερινά δεδομένα θα πάνε μονο τα παιδιά για 2.5 μήνες το καλοκαίρι με τους γονείς μου

και παλι μια χαρα!δεν θα πατε αυτες τις 2 βδομαδες που εχεις αδεια?

εμενα θελουν να την παρουν σ'ενα παραθαλασσιο χωριο τα πεθερικα μου,αλλα παλι το σκεφτομαι.νομιζω οτι ειναι μικρη ακομα για να την αφησω πολλες μερες μακρια μου.βεβαια αμα ηταν η μαμα μου,μπορει να την αφηνα πιο ευκολα.αλλα εγω ειπαμε εχω παθει εξαρτηση.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα κορίτσια...

για λίγο γιατί θα φύγω να πάω σπίτι...

οι ευχές σας πιάνουν...με βλέπει απ'έξω μια πελάτισσα,τσιφούτα μεν αλλά που και που κάτι ψωνίζει...της άνοιξα και της είπα ότι κλείνουμε...κρίμα μου λέει και κοιτούσε τα πράγματα...κάτι πήρε...μισή τιμή 67Ε...και θέλει και κάτι κρυστάλλινα ποτήρια,της έδωσα τηλ...

τώρα που κλέισαμε θέλουν να ψωνίσουν??

έλα χριστέ και παναγιά!!

Μακάρι βρε μιαμαμα να τα πουλήσεις όλα! Μπορεί η θειά που ψώνισε να το πει στις φιλενάδες της ότι πήρε ωραία πράγματα μισοτιμής και την Παρασκευή να έρθουν και οι άλλες!

Εσύ κυρία (απο τον πάνω όροφο) τί κάνεις?

Διαφημίσεις

Μακάρι βρε μιαμαμα να τα πουλήσεις όλα! Μπορεί η θειά που ψώνισε να το πει στις φιλενάδες της ότι πήρε ωραία πράγματα μισοτιμής και την Παρασκευή να έρθουν και οι άλλες!

Εσύ κυρία (απο τον πάνω όροφο) τί κάνεις?

Βαράω μύγες στη δουλειά και πεινάω κιόλας. Αστα. Βαριέμαι τόσο μα τόσο πολύ αυτές τις μέρες

Εγώ περιμένω να σχολάσω και να την κοπανίσουμε. Έχω είδη έτοιμα τα πράγματα , με περιμένουν στην πόρτα. Αν και ο βρωμόκαιρος συννέφιασε πάλι.:cry::cry::cry:

Τα χέρια μου έχουν παγώσει αυτή τη στιγμή, εδώ δεν κάνει κρύο αλλά το γραφείο μαζεύει υγρασία. Καλά να περάσετε!! Περιμένουμε νέα

καλημέρα κορίτσια,μόλις είχα γράψει ένα κατεβατό και κόλλησε το ίντερνετ!!! αν προλάβω μετά θα γράψω πάλι...

είμαι στο μαγαζί,θα φορτώσουμε πράγματα για να φύγουν για μια αποθήκη...

φιλιά!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,μόλις είχα γράψει ένα κατεβατό και κόλλησε το ίντερνετ!!! αν προλάβω μετά θα γράψω πάλι...

είμαι στο μαγαζί,θα φορτώσουμε πράγματα για να φύγουν για μια αποθήκη...

φιλιά!

Καλημέρα!! Φιλιά στο κορίτσι!!

Χρόνια Πολλά στην Χρυστούλα - Ευαγγελία!!!!!!

Χρόνια Πολλά στον μπαμπά της!!!

Προσπερίνα να τους χαίρεσαι!! Ο σύζυγος να σε έχει στα πούπουλα και να σε γεμίζει αγάπη!

Η κορούλα σας να σας δώσει χίλιες χαρές!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...