Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!!

εδώ είμαι!!!

δεν ήρθα χθες μαγαζί...

έχουμε πακετάρει τα περισσότερα πράγματα της αποθήκης...τώρα θέλει μεταφορά...μάλλον αύριο και ξεστήσιμο τα ράφια επάνω...κι είχα κι ένα σωρό δουλειές στο σπίτι..χθες

εσείς τί κάνετε?

πάω πίσω να σας διαβάσω..

καλημέρα!!!!

εδώ είμαι!!!

δεν ήρθα χθες μαγαζί...

έχουμε πακετάρει τα περισσότερα πράγματα της αποθήκης...τώρα θέλει μεταφορά...μάλλον αύριο και ξεστήσιμο τα ράφια επάνω...κι είχα κι ένα σωρό δουλειές στο σπίτι..χθες

εσείς τί κάνετε?

πάω πίσω να σας διαβάσω..

καλημέρα , επιτέλους ''πάτησε '' άνθρωπος! Αλλά εγώ δεν είμαι για πολύ. Το αφεντικό είναι στο δρόμο! Η Γεωργίτσα χθες κοιμήθηκε όλη τη νύχτα χωρίς να ξυπνήσει καθόλου μετά απο πολυυυυυυυυυυυ καιρό! Μπορώ να πω ξεκουράστηκα! Αναζοογονήθηκα! Το να σηκώνεσαι κάθε μια ώρα έστω και για 5 λεπτά, εμένα τουλάχιστον με εξαντλεί.

Μιαμαμά με τη δίαιτα τί έκανες?

Διαφημίσεις

αχ ωραία στην επαρχία της ιταλίας!!!

εμείς είμαστε δίπλα και δεν έχουμε πάρει μια μέρα το καράβι και να πάμε 2-3 μέρες!!

πρινσέσα πως είναι η μέση??

κι εμένα τις τελευταίες μέρες πονάει όλο μου το σώμα..πολύ ώρα όρθια στην αποθήκη...

και η μικρή να μην κάθεται!!

θέλω κι εγώ ταξίδι...περιμένω πως και πως το ταξίδι αθήνα!!

να ξεσκάσουμε λίγο!!

θυμάστε που σας είχα πει για την πελάτισα με την καλή πώληση??

είχε πάρει πάνω από 1500Ε πράγματα!!

είχε έρθει πριν λίγες άλλο ένα πεντακοσάρικο και χθες πήρε τηλ ...άλλα 1100Ε

της τα κάνουμε όλα μισή τιμή και μπαίνει σε καινούριο σπίτι...

αχ να είχα συνέχεια τέτοιους πελάτες...

άντε να κλείσουμε καμμιά τρύπα!!!

αχ ωραία στην επαρχία της ιταλίας!!!

εμείς είμαστε δίπλα και δεν έχουμε πάρει μια μέρα το καράβι και να πάμε 2-3 μέρες!!

πρινσέσα πως είναι η μέση??

κι εμένα τις τελευταίες μέρες πονάει όλο μου το σώμα..πολύ ώρα όρθια στην αποθήκη...

και η μικρή να μην κάθεται!!

θέλω κι εγώ ταξίδι...περιμένω πως και πως το ταξίδι αθήνα!!

να ξεσκάσουμε λίγο!!

θυμάστε που σας είχα πει για την πελάτισα με την καλή πώληση??

είχε πάρει πάνω από 1500Ε πράγματα!!

Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα κάνουμε ανταλλαγές προϊόντων. Θα δίνεις ένα πιάτο και θα παίρνεις 5 αυγά! Οπότε τί να τα κάνεις τα λεφτά!:tongue:

εσύ την πατάς με τον ανηψιό καημένο κορίτσι και σου αρρωσταίνει το παιδί.

το πρώτο 10ήμερο έχασα 3 κιλά κι έκανα άλλες 4 μέρες...θα ζυγιστώ αύριο.

μέτα έρχεται η νηστεία που θα μας παέι πίσω αλλά μετά το πάσχα πάλι θα την κάνω...

η Έλλη έβγαλε ένα δόντι πίσω...και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι...νομίζω ότι άλλο είχε σειρά...

Μπράβο κοριτσάκι, κάτι είναι και αυτό όμως!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Μόλις μπήκα στη δουλειά. Πήγα να καταθέσω τα δικαιολογητικά για το διαβατήριο της κορης, μου είπαν θα είναι έτοιμο την τετάρτη και μετά θα κλείσουμε τα εισητήρια.

Θα φύγουν τα παιδιά την παρασκευή και θα μείνουμε μόνοι με το σύζυγο για μια βδομαδούλα.

Εδώ σήμερα έχω αρκετή δουλειά, ήρθαν ζυγολόγια και έχουν να περαστούν

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

εγω ειχα κατι τρεξιματα με τον οαεδ,παω και στης μαμας μου πιο πολυ και την βοηθαω να πακεταρει,σημερα εκατσα.

τζες,ετοιμαζετε ταξιδακι,τελεια!!

μιαμαμα μου,μακαρι να βρεθουν κι αλλοι να ξεπουλησετε!

βικη,καλα ειναι η μικρουλα σου δηλαδη?κι εμενα ξυπναει καθε λιγο και λιγακι και τσιριζει στον υπνο της και εν ξερω τι ειναι.πινει λιγο γαλα και ξανακοιμαται.αλλα δεν χορταινω υπνο,ετσι.

ευακι,τι επαθες κι εσυ με την παραωρη που εμπλεξες!μακαρι να ξεμπλεξεις!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

.

Mακάρι να πηγαίναμε και εμέις Ιταλία αλλά με τα σημερινά δεδομένα θα πάνε μονο τα παιδιά για 2.5 μήνες το καλοκαίρι με τους γονείς μου

καλημερα κοριτσακια!

τι κανετε?

εγω ειχα κατι τρεξιματα με τον οαεδ,παω και στης μαμας μου πιο πολυ και την βοηθαω να πακεταρει,σημερα εκατσα.

μιαμαμα μου,μακαρι να βρεθουν κι αλλοι να ξεπουλησετε!

βικη,καλα ειναι η μικρουλα σου δηλαδη?κι εμενα ξυπναει καθε λιγο και λιγακι και τσιριζει στον υπνο της και εν ξερω τι ειναι.πινει λιγο γαλα και ξανακοιμαται.αλλα δεν χορταινω υπνο,ετσι.

ευακι,τι επαθες κι εσυ με την παραωρη που εμπλεξες!μακαρι να ξεμπλεξεις!

Καλά είναι τώρα ευτυχώς. Την Κυριακή που είχε δέκατα και μυξούλες ανέβηκε πάνω ο μικρός και τον έδιωξα λέγοντας του οτι η ξαδερφούλα του είναι άρρωστη και δεν μπορούν να παίξουν. Πήρα τηλ και την κουνιάδα μου και της είπα να τον κρατήσει σε απόσταση τρις μέρες τουλάχιστον μην κολλήσει ξανά και αυτός γιατί γίνεται μύλος η υπόθεση. Πιστεύω σε ανάλογη περίπτωση να το πήρε το μήνυμα και να φερθεί ανάλογα.

Ρε, συ Ελενάντα ξες τί σκέφτηκα? Είσαι νευρικιά απέναντί της? Μήπως επηρεάζει αυτό? Εμείς χθες είχαμε ένα χαλαρο απόγευμα , παίξαμε κλπ και κοιμήθηκε καλά μετα.

Καλά είναι τώρα ευτυχώς. Την Κυριακή που είχε δέκατα και μυξούλες ανέβηκε πάνω ο μικρός και τον έδιωξα λέγοντας του οτι η ξαδερφούλα του είναι άρρωστη και δεν μπορούν να παίξουν. Πήρα τηλ και την κουνιάδα μου και της είπα να τον κρατήσει σε απόσταση τρις μέρες τουλάχιστον μην κολλήσει ξανά και αυτός γιατί γίνεται μύλος η υπόθεση. Πιστεύω σε ανάλογη περίπτωση να το πήρε το μήνυμα και να φερθεί ανάλογα.

Ρε, συ Ελενάντα ξες τί σκέφτηκα? Είσαι νευρικιά απέναντί της? Μήπως επηρεάζει αυτό? Εμείς χθες είχαμε ένα χαλαρο απόγευμα , παίξαμε κλπ και κοιμήθηκε καλά μετα.

α,ωραια.αντε να δουμε την κουνιαδα,θα βαλει μυαλο?

εγω να σου πω ειμαι αρκετα νευρικια και αγχωδης,αλλα καθε μερα παμε βολτα καπου για να χαλαρωνει και να παιζει.ή καθομαι μαζι της στο σαλονι και παιζουμε.και τα βραδυα κανουμε μπανακι και την κοιμιζω,αλλα την αφηνω στο κρεβατι και φευγω να παω να δω κανενα εργο ή να κανω καμμια δουλεια.δεν ξερω,μπορει να εχεις δικιο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...