Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πού είναι τα άλλα κορίτσια? Περνάει κρίση το καφέ μας?

Κρίση ΚΑΙ το καφέ!!!!!! Έλεος δλδ!!

Αυριο το πρωί θα πάω για το διαβατήριο της μικρής για να μπορέσουμε να κλείσουμε γρήγορα εισιτήρια και να πετύχουμε χαμηλές τιμές για Ιταλία το καλοκαίρι

Κρίση ΚΑΙ το καφέ!!!!!! Έλεος δλδ!!

Αυριο το πρωί θα πάω για το διαβατήριο της μικρής για να μπορέσουμε να κλείσουμε γρήγορα εισιτήρια και να πετύχουμε χαμηλές τιμές για Ιταλία το καλοκαίρι

Στην Ιταλία σε πόλη θα πάνε ή στην επαρχία?

Διαφημίσεις

καλημερα

εγω εξακολουθω να μαι τα χαλια μου τα μαυρα και ειμαι στους δρομους για δουλειες..της δουλειας.. απο τις 7.30 και μολις μπηκα γραφειο..θα κατσω καμια ωρα και θα την κοπανησω για το σπιτι..αυριο εχω και κανονισμενη αδεια για να ασχοληθω με το σπιτι..

η μικρη εχει γινει αγριμακι σιγα σιγα..ιδιως εχθες το βραδυ μεσα στο μπουκωμα μου ειχα και εκεινη να ειναι ανησυχη και να ξυπναει καθε τρις λιγο και λιγακι να πιπιλαει με το παραμικρο και να γκρινιαζει...αντε με αυτα τα δοντια..ου φαινεται μαζεμενα παλι θα σκασουν και θα περασουμε σουπερακι..

και εγωξεκινησα να της βγαλω διαβατηριο αλλα εχω μεινει με τα πιστοποιητικα στο χερι..αντε να την κανω να κατσει να βγει φωτογραφια...και ειναι απαιτητικοι οι ατιμοι στην εκδοση..

Περαστικά προσπερίνα! Εμείς ετοιμάζουμε 2ήμερη εξόρμιση στην εξοχή . Στο εξοχικό ενός φιλικού ζευγαριού που έχουν κι αυτοί μωράκι. Θα ξεσκάσει λίγο η γεωργίτσα! Θα αλλωνίζει όλη μέρα!

ενας γνωστος του ανδρα μου απο τη δουλεια του (Ιταλος) του πε οτι εχει ενα εξοχικο σπιτι στην κεντρικη Ιταλια λεει σε ενα πολυ ομορφο εξοχικο μερος αλλα επειδη εκεινος αγαπαει πολυ την πολη δεν παει συχνα και ετσι προσφερθηκε να μας το διαθετει οποτε θελουμε να πηγαινουμε μιας και ο συζυγος σκεφτεται συντομα να αρχισει τα συχνα επαγγελματικα ταξιδακια (τριβω χερακια γιατι κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα)

εγω σκ στο εξοχικο και ελπιζω να χει καλες ημερες γιατι θελω να κανω δουλειες και καλο ειναι η κουνιαδα να μπορει να τη βγαλει εξω και να ξεσαλωσουν τα κοριτσια...και μακαρι να χω ξεμπερδεψει την Κυριακη και να μπορω να ξεσαλωσω και εγω με τη μικρη..

Διαφημίσεις

καλημερα

εγω εξακολουθω να μαι τα χαλια μου τα μαυρα και ειμαι στους δρομους για δουλειες..της δουλειας.. απο τις 7.30 και μολις μπηκα γραφειο..θα κατσω καμια ωρα και θα την κοπανησω για το σπιτι..αυριο εχω και κανονισμενη αδεια για να ασχοληθω με το σπιτι..

και εγωξεκινησα να της βγαλω διαβατηριο αλλα εχω μεινει με τα πιστοποιητικα στο χερι..αντε να την κανω να κατσει να βγει φωτογραφια...και ειναι απαιτητικοι οι ατιμοι στην εκδοση..

καλημέρα και περαστικα

Εδώ έκατσε το δικό μου Tasmanian devil δεν θα κάτσει η Χρυστούλα

ενας γνωστος του ανδρα μου απο τη δουλεια του (Ιταλος) του πε οτι εχει ενα εξοχικο σπιτι στην κεντρικη Ιταλια λεει σε ενα πολυ ομορφο εξοχικο μερος αλλα επειδη εκεινος αγαπαει πολυ την πολη δεν παει συχνα και ετσι προσφερθηκε να μας το διαθετει οποτε θελουμε να πηγαινουμε μιας και ο συζυγος σκεφτεται συντομα να αρχισει τα συχνα επαγγελματικα ταξιδακια (τριβω χερακια γιατι κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα)

Εσύ είσαι η γλάστρα? Χιχιχιχιχιχιχι! Να πάτε! Γιατί να μην πάτε? Παίρνεις αρκετές μέρες το καλοκαίρι άδεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...