Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την Παρασκευή ταξιδεύουν τα μωρά μου για το χωριό τους!! Ο Θοδωρής ήδη κάνει σχέδια με ποιόν θα παίξει στο χωριό και τί θα κάνει. Σίγουρα θα πάνε τις βόλτες τους στη θάλασσα και θα γυρίσουν μούσκεμα, τα ρούχα τους θα γίνουν ΜΑΥΡΑ από το χώμα, θα ξυπνάνε το πρωί και θα κοιμούνται μονο το βράδυ αφού όλη μέρα θα παίζουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό είναι σίγουρο ! Αυτή δεν θα πάθει τίποτα! Τα δικά μου τα νεύρα δεν ξέρω τί θα πάθουν. Μιλάμε για ένα 5ωρο. Το σκουλικάκι μου 5λεπτο δεν κάθεται.

Θα την πάρει ο ύπνος σίγουρα.

Την Παρασκευή ταξιδεύουν τα μωρά μου για το χωριό τους!! Ο Θοδωρής ήδη κάνει σχέδια με ποιόν θα παίξει στο χωριό και τί θα κάνει. Σίγουρα θα πάνε τις βόλτες τους στη θάλασσα και θα γυρίσουν μούσκεμα, τα ρούχα τους θα γίνουν ΜΑΥΡΑ από το χώμα, θα ξυπνάνε το πρωί και θα κοιμούνται μονο το βράδυ αφού όλη μέρα θα παίζουν

με λιγα λογια ναι μεν θα ξεσαλωσουν αλλα θα αλλαξει ολη η ρουτινα σας..

Το χωριό η χαρά των παιδιών! Ειδικά για τον Θοδωρή που καταλαβαίνει. Ρε, εμένα η μικρή είτε πάει στο παράθυρο και κλαίει είτε πάει και τραβάει με τα δυο της τα χεράκια την πόρτα για να την ανοίξει και να την κοπανήσει. Τη λυπάμαι την καημενούλα. Έχει κόλλημα με τα πουλάκια που κάθονται στα κάγκελια του μπαλκονιού και όποτε τρώει φλασςιές πάει στο τζάμι κάνει έλα έλα και στέλνει φιλάκια στα πουλάκια. Το Πάσχα που θα πάμε και εμείς χωριό αν ευνοήσει και ο βρωμόκαιρος θα τρελαθεί !

Διαφημίσεις

με λιγα λογια ναι μεν θα ξεσαλωσουν αλλα θα αλλαξει ολη η ρουτινα σας..

Ρε συ προσπ παιδάκια είναι! Εγώ να δεις πώς παρακαλάω να αλλάξω ρουτίνα και δεν έχω περιθώριο πάνω απο 2 εβδομάδες το καλοκαίρι, και αυτό ήταν, πάλι στα ίδια μετά. Θα ξαναπροσαρμοστούν απο μόνα τους μετά αναγκαστικά!

Ρε συ προσπ παιδάκια είναι! Εγώ να δεις πώς παρακαλάω να αλλάξω ρουτίνα και δεν έχω περιθώριο πάνω απο 2 εβδομάδες το καλοκαίρι, και αυτό ήταν, πάλι στα ίδια μετά. Θα ξαναπροσαρμοστούν απο μόνα τους μετά αναγκαστικά!

το ξερω οτι ειναι παιδακια.. :tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια..

Τι επαθε η Ευα καλε;;; Ελπιζω να πανε ολα οκ..

Εμενα με εχει πιασει η μεση μου απο το πρωι και δεν ξερω τι να κανω..ΠΟΝΑΩ!! Και εχω μαθημα μεχρι τις 8!! ΘΑ ακυρωσω καποιο σιγουρα αλλα οχι ολα.

Ξερετε κανενα καλο χαπακι;;;;;;;

Ελπιζω να ειστε ολες καλα

Φιλακια

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια..

Τι επαθε η Ευα καλε;;; Ελπιζω να πανε ολα οκ..

Εμενα με εχει πιασει η μεση μου απο το πρωι και δεν ξερω τι να κανω..ΠΟΝΑΩ!! Και εχω μαθημα μεχρι τις 8!! ΘΑ ακυρωσω καποιο σιγουρα αλλα οχι ολα.

Ξερετε κανενα καλο χαπακι;;;;;;;

Ελπιζω να ειστε ολες καλα

Φιλακια

Διάβασε στις αρχές της προηγούμενης σελ για το Ευάκι και θα καταλάβεις! Χαπάκι για μέση δυστυχώς δεν ξέρω. Δεν μου έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο ακόμα. Αλλά συμβουλέψου έναν φαρμακοποιειό ή γιατρό αν είναι σοβαρά τα πράγματα πριν προχωράς σαν Γάμα.

Σας χαιρετώ ! Φιλάκια!

Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα του 3ου πλυντηρίου και πάω να ξαπλώσω. Τα παιδιά κοιμήθηκαν σχετικά νωρίς και τώρα νυστάζω πολύ.

Καλό βραδύ και καλό ξημέρωμα

125419oj4wb3q90x.gif

Αν σου πω τί ώρα κοιμηθήκαμε εμείς! Γεωργίτσα 7μιση, επι τη ευκαιρία η μαμά στις οχτώμιση και ο μπαμπάς στις ενιά! Κοιμηθήκαμε για τρίς μέρες!

125419oj4wb3q90x.gif

Αν σου πω τί ώρα κοιμηθήκαμε εμείς! Γεωργίτσα 7μιση, επι τη ευκαιρία η μαμά στις οχτώμιση και ο μπαμπάς στις ενιά! Κοιμηθήκαμε για τρίς μέρες!

Καλημέρα!

Εσείς βάλατε και στο τσεπάκι σας ύπνο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...