Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω προσπαθω να μην παιρνω οτιδηποτε σε φαρμακο, βιταμινη κλπ διοτι εχω παρει απειρα τα τελευταια 4 χρονια και δεν θελω αλλο...σημερα ηπια παναντολ μονο και μονο επειδη αδιαθετησα κιολας και επρεπε να παω σε εξωτερικες δουλειες και δεν την παλευα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω προσπαθω να μην παιρνω οτιδηποτε σε φαρμακο, βιταμινη κλπ διοτι εχω παρει απειρα τα τελευταια 4 χρονια και δεν θελω αλλο...σημερα ηπια παναντολ μονο και μονο επειδη αδιαθετησα κιολας και επρεπε να παω σε εξωτερικες δουλειες και δεν την παλευα..

Ο άντρας μου δεν παίρνει φάρμακα. Ούτε ντεπόν. Εγώ πάλι είμαι της εύκολης λύσης. Ειδικά όταν αδιαθετούσα πρίν γεννήσω διπλωνόμουν απο τον πόνο. Αφού καμιά φορά όταν περίμενα να αδιαθετήσω έπαιρνα προληπτικά για να μην με μαζεύουν με τα ασθενοφόρα απο κανένα πεζοδρόμιο.

Ο άντρας μου δεν παίρνει φάρμακα. Ούτε ντεπόν. Εγώ πάλι είμαι της εύκολης λύσης. Ειδικά όταν αδιαθετούσα πρίν γεννήσω διπλωνόμουν απο τον πόνο. Αφού καμιά φορά όταν περίμενα να αδιαθετήσω έπαιρνα προληπτικά για να μην με μαζεύουν με τα ασθενοφόρα απο κανένα πεζοδρόμιο.

ΧΑΠΑΚΟADDICTION

To γλυκό μας Ευάκι είναι στις μαύρες της, στέλνει τα φιλιά της αλλά δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να ξαναγράψει

Ξαναμίλησε με το αφεντικό? Ευτυχώς δεν έχω συναδέλφισες. Όλοι άντρες είναι:D. Αλλά και τα αφεντικά μου θα έλεγα χαλαρά είναι.

Διαφημίσεις

Ξαναμίλησε με το αφεντικό? Ευτυχώς δεν έχω συναδέλφισες. Όλοι άντρες είναι:D. Αλλά και τα αφεντικά μου θα έλεγα χαλαρά είναι.

Τζάαααααμι..ειλικρινα το χιλιοπροτιμω αυτο..οι γυναικες ειμαστε ολιγον κοτετσι οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν με συνεπεια να ειναι αναποφευκτοι οι διαπληκτισμοι..

Τζάαααααμι..ειλικρινα το χιλιοπροτιμω αυτο..οι γυναικες ειμαστε ολιγον κοτετσι οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν με συνεπεια να ειναι αναποφευκτοι οι διαπληκτισμοι..

Έχω όλο το πεδίο ελεύθερο να τους γκρινιάζω μόνη μου και να μην μου ανταποδίδουν γκρίνια!:tongue::D

Διαφημίσεις

μολις μου ανεθεσαν να διεκπεραιωσω μια εκκρεμοτητα αυριο το πρωι που απο αυτη εξαρταται αν θα παρουμε αμεσα ενα μεγαλο χρηματικο ποσο και ειμαι πολυ αγχωμενη..παααααλι δε θα κοιμηθω σημερα..:?

Μια από τα ίδια. Θα κατέβεις καθόλου Αθήνα να γνωρισουμε τί μερος του λόγου είσαι;;:cool::cool::cool:

Είμαι άρθρο, οριστικό. Το Η. Που σημαίνει θηλυκό.

Λοιπόν, Το Μάιο ο άντρας μου έχει σεμινάριο στο μέγαρο του ΟΤΕ για μια βδομάδα. Μου πέταξε την ιδέα να πάρω άδεια και να κατεβούμε μαζί με τη μικρή αλλά θέλει πολλή σκέψη. Είναι αρκετές οι ώρες ταξιδιού για το μωρό. Πώς να την πείσω να κάτσει φρόνιμα τόσες ώρες!

Είμαι άρθρο, οριστικό. Το Η. Που σημαίνει θηλυκό.

Λοιπόν, Το Μάιο ο άντρας μου έχει σεμινάριο στο μέγαρο του ΟΤΕ για μια βδομάδα. Μου πέταξε την ιδέα να πάρω άδεια και να κατεβούμε μαζί με τη μικρή αλλά θέλει πολλή σκέψη. Είναι αρκετές οι ώρες ταξιδιού για το μωρό. Πώς να την πείσω να κάτσει φρόνιμα τόσες ώρες!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ!! Δεν παθαίνουν τίποτα τα μικρά!!! Θα αποκοιμηθεί στο ταξίδι και μια χαρά θα έρθετε.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ!! Δεν παθαίνουν τίποτα τα μικρά!!! Θα αποκοιμηθεί στο ταξίδι και μια χαρά θα έρθετε.

Αυτό είναι σίγουρο ! Αυτή δεν θα πάθει τίποτα! Τα δικά μου τα νεύρα δεν ξέρω τί θα πάθουν. Μιλάμε για ένα 5ωρο. Το σκουλικάκι μου 5λεπτο δεν κάθεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...