Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Υπομονή βρε μιαμαμα! βοηθάει και το Ελλάκι?:-D Η Γεωργίτσα ξεσάλωσε. Βλέπει ήλιο και κολλάει στο παράθυρο και κλαίει. Δεν μπορούμε να τη συμαζέψουμε...! Η πεθερά μου της πήρε το Σάββατο καινούριο καρότσι. Έχω ένα peg perego αλλά πολύ βαρύ. Θα το σηκώσω για το άλλο μωράκι. Να δείτε χαρά η σκατούλα!Το έδιχνε και ήθελε να την βάλουμε μέσα και καμάρωνε!

Καλημέρα στις κούκλες!! Τί όνομα γράφω... Γεωργία.. Γεωργίτσα, Γιωργία... διάλεξε !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ρε γμτ η μικρή μου κλαίει ασταμάτητα απο το πρωί. Τώρα πήρα και εγώ τηλ και την άκουσα. Πήρα τον γιατρό και μου είπε μήπως είναι το αυτάκι της. Τον ρώτησα για δοντάκι και δεν το απέκλησε αλλά καλύτερα να τη δεί. Είπα την πεθερά μου να της δώσει ντεπονάκι. Μέχρι τώρα δεν έκανε έτσι όταν έβγαζε δοντάκι. Μόνο γκρίνια είχε. Εσάς έτυχε να κλαίνε έτσι απο δόντι?

Ρε γμτ η μικρή μου κλαίει ασταμάτητα απο το πρωί. Τώρα πήρα και εγώ τηλ και την άκουσα. Πήρα τον γιατρό και μου είπε μήπως είναι το αυτάκι της. Τον ρώτησα για δοντάκι και δεν το απέκλησε αλλά καλύτερα να τη δεί. Είπα την πεθερά μου να της δώσει ντεπονάκι. Μέχρι τώρα δεν έκανε έτσι όταν έβγαζε δοντάκι. Μόνο γκρίνια είχε. Εσάς έτυχε να κλαίνε έτσι απο δόντι?

Δεν έχει τύχει από δόντι να μου κλαίει έτσι, βλέπεις να πιάνει το αυτάκι της καθόλου;; Εμένα πάντως εχθές που άνοιξε το στόμα είδα πίσω πίσω να σκάει μύτη ένα δοντάκι που σίγουρα ειναι μεγάλο και θα πονάει

Δεν έχει τύχει από δόντι να μου κλαίει έτσι, βλέπεις να πιάνει το αυτάκι της καθόλου;; Εμένα πάντως εχθές που άνοιξε το στόμα είδα πίσω πίσω να σκάει μύτη ένα δοντάκι που σίγουρα ειναι μεγάλο και θα πονάει

Δεν ξέρω. Σήμερα την έπιασε. Θα ρωτήσω την πεθερά μου. Αλλά θα την πάω όπως και να έχει στο γιατρό. έκλεισα ραντεβου για τις 6μιση και ας μου πει οτι δεν είναι τίποτα. Που μάλλον για αυτί το κόβω. Απο δοντάκια τα δύο κάτω έχουμε μόνο (μην γελάτε). Οπότε για μεγάλα έχουμε καιρό...

Διαφημίσεις

πάω σπίτι δεν μπορώ άλλο...ήρθε η σειρά του συζύγου...

να πιάσει την αποθήκη!!

φιλιά

καλή ξεκούραση κουκλίτσα! Είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Το τελευταίο τρίμηνο 2 φορές το μήνα στο γιατρό ήμαστε. Κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Τη μια βδομάδα πυρετό, την άλλη συνάχι και βήχα και πάλι απο την αρχή. Δεν μπορεί να ησυχάσει η καημενούλα και μαζί της ούτε εγώ. Δεν θυμάμαι απο πότε έχω να ευχαριστηθώ ύπνο!

καλή ξεκούραση κουκλίτσα! Είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Το τελευταίο τρίμηνο 2 φορές το μήνα στο γιατρό ήμαστε. Κουράστηκα. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Τη μια βδομάδα πυρετό, την άλλη συνάχι και βήχα και πάλι απο την αρχή. Δεν μπορεί να ησυχάσει η καημενούλα και μαζί της ούτε εγώ. Δεν θυμάμαι απο πότε έχω να ευχαριστηθώ ύπνο!

Περαστικά γρήγορα. Ετσι είναι με τα μαμούνια!! Ουφ ουφ ουφ!!

Καλή ξεκούραση Miamama

εγω θυμαμαι..

τελευται αφορα που ξυπνησα απο σερι υπνο ηταν 7.00 πμ 31/12/2008...απο τοτε κανω την κουκουβαααααααααααγιαααα..

και ελπιζω η χαζοκατασταση με το συναχι μου να φυγει συντομα και να μην παει σε κανεναν αλλο..

εγω θυμαμαι..

τελευται αφορα που ξυπνησα απο σερι υπνο ηταν 7.00 πμ 31/12/2008...απο τοτε κανω την κουκουβαααααααααααγιαααα..

και ελπιζω η χαζοκατασταση με το συναχι μου να φυγει συντομα και να μην παει σε κανεναν αλλο..

το συνάχι δεν το θέλω και εγώ καθόλου. Είναι πτέσμα μεν αλλά για μένα μεγάλο βάσανο να μιλάω σαν εξωγίηνος, να έχω πρησμένα μάτια , κόκκινη μύτη και πάνω απ' όλα να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Γι 'αυτό έχω μόνιμα στην τσάντα μου ένα κουτί cleratyne D και τα τιμάω πρωί βράδυ όταν είμαι συναχωμένη.

Γι 'αυτό έχω μόνιμα στην τσάντα μου ένα κουτί clarityne D και τα τιμάω πρωί βράδυ όταν είμαι συναχωμένη.

Σου δίνω ένα στοιχείο... αν κάποια στιγμή θες να με δολοφονήσεις μπορείς να το κάνεις με αυτά που έχεις στην τσάντα σου!!! :tongue: :tongue:

Είμαι αλλεργική και αυτά ήταν η αιτία να γνωρίσω το Στέφανο!! :tongue::tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...