Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τζες,πολυ ωραια τα γραμματα,εγω της εχω στην πορτα,αλλα τ'ονομα αγγελινα.μαλλον θα τ'αλλαξω σε αντζελινα ή αγγελικη,δεν ξερω.

πιανουν τα χερακια σου,ε?εκανες και βιβλιο ευχων στην βαφτιση?

Elenada μου σ'ευχαριστώ!! Βιβλίο ευχών δεν έκανα,μου άρεσε πολύ σαν ιδέα αλλά φοβήθηκα ότι δεν θα το έγραφε κανείς. Δεν ξέρω αν πιάνουν τα χέρια... ή για να το πω αλλιώς... την ώρα που κάνω τις χειροτεχνίες μου ανακαλύπτω τις δυνατότητές μου. Νομίζω όμως ότι δεν έχω τόση δημιουργική σκέψη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Εχθές ήμουνα χάλια! Εμετό πυρετό! Σήμερα ο σύζυγος έχει υπηρεσία στο Βελίδιο όπου έχει ομολία ο Σαμαράς. Και εγώ έχω τη Γεωργίτσια που γκρινιάζει για βόλτα. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Ντύνομαι και πάμε κούνιες! Αλλά απο τα λίγα που είδα JES ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

κορίτσια μόλις μίλησα με την Εύα. Δεν ξέρει πότε θα ξαναμπεί για να γράψει. Οπότε νέα της τουλάχιστον προς το παρών μπορούμε να μαθαίνουμε τηλεφωνικώς. Τα πράγματα στη δουλειά της είναι άσχημα. Η πολυαγαπημένη της συνάδελφος τη ρουφιάνεψε για το ιντερνετ και το αφεντικό της την πήρε τηλέφωνο και της τα έχωσε κλείνοντάς της το τηλέφωνο στα μούτρα διαολοστέλνοντάς την! Φοβάται πολύ οτι την περιμένει η απόλυση! Μείνατε με ανοιχτό το στόμα ε???? Ευάκι δεν ξέρω αν αυτή η αλλοεθνής πιστεύει σε κανέναν Θεό, γιατί απ'ότι ξέρω αυτή η ράτσα είναι και άθεοι, πάντως Θεός υπάρχει και είναι μεγάλος! θα το βρει μπροστά της!

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσια

μπάινω κλεφτα!!!

είμαστε αποθήκε και γίνεται χαμός.

η μικρή γκρινιάζει στο πάρκο,εγώ κάνω απογραφή, ο άντρας πακετάρει!!

περνάμε ένα δημιουργικό σκ κι έξω έχει χαρά θεού!!!

περαστικά βικάκι!!!

βρε εύα τι έπαθες?

σε περιμένουμε!!!

σας αφήνω!!

ελπίζω να μπω αργότερα!!

Kαλημέρα και πάλι

μόλις έκατσα!! Ουφ!!

Καθαρισα το σπίτι αφού είχα τα χάλια του, ξεσκονισα και άπλωσα και ένα πλυντήριο, τα παιδιά είναι κούνιες και θα γυρίσουν σε κανένα μισάωρο. Κάτι μαζέμενα και ξεκαθαρίσματα ρούχων δεν τα έκανα.

καλημέρα κορίτσια!!

μπαίνω πάλι λίγο...θα είμαι αποθήκη σήμερα πάλι.

το μαγαζί κλειστό,δεν ξανανοίγει...

οπότε θα μπαίνω κλεφτά γιατί τρέχουμε.

πως τα περάσατε το σκ...εμείς πολύ "ωραία"...αποθήκη!!!

και δουλειές σπίτι...

καλημέρα κορίτσια!!

μπαίνω πάλι λίγο...θα είμαι αποθήκη σήμερα πάλι.

το μαγαζί κλειστό,δεν ξανανοίγει...

οπότε θα μπαίνω κλεφτά γιατί τρέχουμε.

πως τα περάσατε το σκ...εμείς πολύ "ωραία"...αποθήκη!!!

και δουλειές σπίτι...

Καλημέρα κοριτσάκι. Πολύ στενοχωριέμαι για το μαγαζί, ειλικρινά.

Φιλιά στο κορίτσι και καλή δουλειά

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα..

εγω ειμαι μαυρα χααααααααλια...την εχω αρπαξει απο το Σαββατο ειμαι με συναχι και δεκατα, βεβαια ξεσκιστηκα στις δουλειες και δεν ξεκουραστηκα καθολου και ακομη εχω να κανω κρεβατοκαμαρα, παιδικο και ενα γενικο συγυρισμα και καπακι σημερα το πρωι αδιαθετησα...

το γμτ ειναι οτι δεν θελω να κολλησει η μικρη απο μενα (αν και λενε οτι λογω θηλασμου οταν ειμαι εγω κρυωμενη δημιουργω αντισωματα που περνουν στο παιδι) γιατι αφενος εορταζει και περιμενουμε κοσμο (βεβαια πλεον δεν προκειται να ρθει κανεις με μικρα παιδια εφοσον εγω ειμαι οπως ειμαι και τους το λεω η ιδια βεβαια), αφετερου θελω να κοινωνησει του Ευαγγελισμου και παλι δεν θα μπορεσει οπως την πατησαμε τα Χριστουγεννα που ηταν παλι κρυωμενη..αν και θα ξανακοινωνησει το Μ. Σαββατο αλλα για το καλο θα θελαμε να κοινωνησει και μεθαυριο μαζι με τον συεορταζοντα πατερα της..

τελος παντων..θα δουμε..

ελπιζω να μου περασει συντομα αυτη η βλακεια..

miamama Και εγω σε σκεφτομουν το σκ..ειναι προφανως ψυχοφθορο αλλα πλεον κανετε μια νεα αρχη..γιατι οχι καλυτερη..

α ναι! σημερα μου ξυπνησε και απο τις 4.30 και μεχρι τις 6 παρα προσπαθουσα να την εχω στο στηθος μπας και κοιμηθει..αρα και αυπνη..

καλημερα και καλη εβδομαδα..

εγω ειμαι μαυρα χααααααααλια...την εχω αρπαξει απο το Σαββατο ειμαι με συναχι και δεκατα, βεβαια ξεσκιστηκα στις δουλειες και δεν ξεκουραστηκα καθολου και ακομη εχω να κανω κρεβατοκαμαρα, παιδικο και ενα γενικο συγυρισμα και καπακι σημερα το πρωι αδιαθετησα...

α ναι! σημερα μου ξυπνησε και απο τις 4.30 και μεχρι τις 6 παρα προσπαθουσα να την εχω στο στηθος μπας και κοιμηθει..αρα και αυπνη..

TEΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

TEΛΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

αααα.. ευχαριστω!! ελα να σου κανω μια αγκαλιτσα να μοιραστουμε τις στιγμες και να μη ζηλευεις!!

περαστικά!!

αχ εγώ να δείτε πως είμαι..χάλια,αλλά από την άλλη να φύγει αυτό το βάρος..δεν μπορώ άλλο!!

έχει πολλή δουλειά ακόμα!!!

και πρέπει ν το παραδώσουμε τον μάρτιο το μαγαζί...δεν πάει άλλο.

Καλημέρα κοριτσάκια! Υπομονή βρε μιαμαμα! βοηθάει και το Ελλάκι?:-D Η Γεωργίτσα ξεσάλωσε. Βλέπει ήλιο και κολλάει στο παράθυρο και κλαίει. Δεν μπορούμε να τη συμαζέψουμε...! Η πεθερά μου της πήρε το Σάββατο καινούριο καρότσι. Έχω ένα peg perego αλλά πολύ βαρύ. Θα το σηκώσω για το άλλο μωράκι. Να δείτε χαρά η σκατούλα!Το έδιχνε και ήθελε να την βάλουμε μέσα και καμάρωνε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...