Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:(:( :( :( :( :(:(:(:(;)

μια που έχουμε οικονομική κρίση είπα να το ρίξω στο φαγητό και έτσι παρήγγειλα!! Πάει 30 ευρω μου έφυγαν αυτή την εβδομάδα στο φαγητο στο γραφείο... και δεν το συνηθίζω

μια που έχουμε οικονομική κρίση είπα να το ρίξω στο φαγητό και έτσι παρήγγειλα!! Πάει 30 ευρω μου έφυγαν αυτή την εβδομάδα στο φαγητο στο γραφείο... και δεν το συνηθίζω

αστα! εγω εχω ξεμεινει απο λεφτα και χρησιμοποιησα και ολα τα λεφτα του ταμειου της δουλειας που υποτιθεται οτι εχω πανω μου για τυχον αγορες που κατα καιρους κανω..μολις μπει το δωρο και ο μισθος θα πρεπει να στερηθω τα 150 για να τα επιστρεψω..

μεχρι τοτε μας συντηρει κανονικοτατα η κουνιαδα η οποια βεβαια και θα μου πληρωσει και τις προετοιμασιες για τη γιορτη και τα βαπτιστικα του μικρου...

ο συζυγος αυτην εβδομαδα ουτε σαλιο δεν εβγαλε..

καλη ορεξη κοριτσακι..

εχθες εντωμεταξυ στη συναντηση την πατησα σαν χαζη γιατι ειχα την αποδειξη της πληρωμης της συνδρομης μου στην LLL αλλα ειχα ξεχασει πως ειχα καρτελακι που εγραφε οτι η συνδρομη ισχυει μεχρι 10/2010 και νομιζα οτι με την αλλαγη του ετους επρεπε να ξαναπληρωσω..και τελικα εδωσα αλλα 30 ευρω και μετα απο λιγο χαζευοντας στο πορτοφολι μου ειδα οτι ειχα καρτελακι (το δαν και εκεινες) αλλα ντραπηκα να ζητησω πισω τα χρηματα παροτι ηταν τα τελευταια μου μαζι με του γιατρου της μικρης...βεβαια και εκεινες δεν μου παν πχ αν τα θελα πισω και τελικα απλα μου ανανεωσαν το καρτελακι μεχρι τον 10/2011..

δεν πειραζει..πανε για καλο σκοπο και ουτως η αλλως θα τα δινα καποτε..απλα τωρα μου λειπουν αλλα θα ζησω..

εχθες εντωμεταξυ jesgk γνωρισα ενα μελος του Parents με την οποια η ομοιοτητα σας ειναι εκπληκτικη.. σε βαθμο συγγενειας δηλαδη..το ολο σουλουπι και το στυλ..

By the way...μετα τα 30 και μετα απο παιδακια δειχνουμε μεγαλοκυριες και λιγο μη μου απτου η ειναι απλα ιδεα μου? εχω αποδειξεις για αυτο που λεω αλλα ειλικρινα μου φαινεται εμενα η απλα ετσι ειναι??? κρεμαστε με τωρα αν φαινομαι ετσι..εχετε το ελευθερο...

Διαφημίσεις

εγω εχω φακες σημερα στο σπιτι.. και για αυριο εδωσα παραγγελια στην κουνιαδα να κανει το αγαπημενο παστιτσιο του συζυγου μιας και με εχει πρηξει..(μονο τα δικα μου δεν νοσταλγει...γιατι αραγε??!!! )

ΑΑΑΑ..jesgk..σε ενα καταστημα με κρητικα προιοντα (ασχετη η πληροφορια αυτη) ο τυπος ανοιγει μονος φυλλο και εχει κατεψυγμενα κρουασαν σοκολατας ΚΑΙ με μπανανα μεσα!! γιαμ γιαμ!!! λεω να παρω να κανω στην εορτη..νηστεια ειναι ας το τιμησουμε!!!

εχθες εντωμεταξυ jesgk γνωρισα ενα μελος του Parents με την οποια η ομοιοτητα σας ειναι εκπληκτικη.. σε βαθμο συγγενειας δηλαδη..το ολο σουλουπι και το στυλ..
πως είναι τούτου δυνατόν ..και ένιωθα μοναδική... :tongue::tongue:
By the way...μετα τα 30 και μετα απο παιδακια δειχνουμε μεγαλοκυριες και λιγο μη μου απτου η ειναι απλα ιδεα μου? εχω αποδειξεις για αυτο που λεω αλλα ειλικρινα μου φαινεται εμενα η απλα ετσι ειναι??? κρεμαστε με τωρα αν φαινομαι ετσι..εχετε το ελευθερο...

εγώ πότε νιώθω έτσι πότε νιώθω τελείως ανώριμη ότι θα με περνούν οι άλλοι για ηλίθια

ΑΑΑΑ..jesgk..σε ενα καταστημα με κρητικα προιοντα (ασχετη η πληροφορια αυτη) ο τυπος ανοιγει μονος φυλλο και εχει κατεψυγμενα κρουασαν σοκολατας ΚΑΙ με μπανανα μεσα!! γιαμ γιαμ!!! λεω να παρω να κανω στην εορτη..νηστεια ειναι ας το τιμησουμε!!!

μα που είναι ο κυριούλης;;; Δοκίμασε και πες μου να πάω να πάρω

ειχα μιλησει με την ΕΥΑ και μου πε οτι θα πηγαινε και καλα αιφνιδιαστικα ο αφεντικος και θα τους τα κανει τσουρεκια και μαλλον κατι παιζει με το θεμα του ιντερνετ...

ρε την καημενη τι τραβαει..δεν φτανει που χει τα προβληματα με την αλλη εχει τις υπολοιπες βλακειες..

Διαφημίσεις

ειχα μιλησει με την ΕΥΑ και μου πε οτι θα πηγαινε και καλα αιφνιδιαστικα ο αφεντικος και θα τους τα κανει τσουρεκια και μαλλον κατι παιζει με το θεμα του ιντερνετ...

ρε την καημενη τι τραβαει..δεν φτανει που χει τα προβληματα με την αλλη εχει τις υπολοιπες βλακειες..

είναι όντως άσχημα τα πράγματα με το αφεντικό, αν υπάρχουν και ρουφιάνοι στη δουλειά ακόμα χειρότερα

μα που είναι ο κυριούλης;;; Δοκίμασε και πες μου να πάω να πάρω

εδω Εξαρχεια..

ηθελα να παρω αλλα δεν ηθελα να σπαταλησω αλλο χρημα και ετσι απο Δευτερα μαλλον θα αποπειραθω..δεν ειναι και φθηνος..γυρω στα 11 ευρω εχει το κιλο (βεβαια εχει 25 κομματια μεσα) αλλα κατι κρεπουλες που ρωτησα τα 6 τεμαχια ειχαν 5 ευρω...

είναι όντως άσχημα τα πράγματα με το αφεντικό, αν υπάρχουν και ρουφιάνοι στη δουλειά ακόμα χειρότερα

αααααχχχχχ... στη δικη μου δουλεια εγω ειμαι ο Αρτεμης Ματσας....:mrgreen:

γεια σας τσουπρες!

τι κανετε?

εγω ημουνα βολτα με την μικρη και τωρα την κοιμισα.

μπουρμπουληθρα,μπραβο στον γαμπρουλη μου που κανει βηματακια!

ταιριαζουνε οντως με το πιθηκακι μου.

τζες,πολυ ωραια τα γραμματα,εγω της εχω στην πορτα,αλλα τ'ονομα αγγελινα.μαλλον θα τ'αλλαξω σε αντζελινα ή αγγελικη,δεν ξερω.

πιανουν τα χερακια σου,ε?εκανες και βιβλιο ευχων στην βαφτιση?

κι εγω κοριτσια πρεπει να βρω δουλεια οπωσδηποτε γτ αλλιως δεν μας βλεπω καλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...