Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι να πω βρε κοριτσια??κουραγιο??τι κανουν σε τετοιες περιπτωσεις??

Εμενα ειναι μακρια οποτε δεν εχω τετοια θεματα!!!!Οταν παμε εχω κι'εγω τα"ιδια ο μπαμπας εισαι....."αλλα επειδη ειναι 2-3 φορες τον χρονο Δεν τρεχει!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το λεω παντα και θα το πω και εδω..

ειμαστε πολυ κακα και εγωιστικα ανταγωνιστικα πλασματα οι γυναικες τελικα..

αλι μην γινουμε χειροτερες απο τις πεθεραδες και τις κουνιαδες μας αργοτερα...

σπανια εως καθολου ακουω για προβληματα με πεθερους..αυτοι το πολυ πολυ να σιγονταρουν τις γυναικες τους...

(προχθες διαβαζα Μικρους κυριους και Μικρες κυριες και συγκεκριμενα λεγαμε για την κυρια Ανακατωσουρα...τι μου θυμιζει.. τι μου θυμιζει?????)

που να καταλάβουν!!!

μόνο αυτές είναι μανάδες!!!

ευτηχώς εμείς την έχουμε μακρυά!!!

αλλά μια φορά τον χρόνο τα θέλω τα ηερεμιστικά μου!!!

την μικρή δεν την φωνάζουν έλλη από το τηλ...την λένε μπουμπού κι από κοντά κατερίνα...είναι της πεθεράς!!

Κοιτα κι'εγω οταν ειμαι εκει φρικαρω και ειναι και πιο λαϊτ η δικια μου!!!

Εσυ Βικυ απ'οτι καταλαβα μενεις και κοντα της...

το λεω παντα και θα το πω και εδω..

ειμαστε πολυ κακα και εγωιστικα ανταγωνιστικα πλασματα οι γυναικες τελικα..

αλι μην γινουμε χειροτερες απο τις πεθεραδες και τις κουνιαδες μας αργοτερα...

σπανια εως καθολου ακουω για προβληματα με πεθερους..αυτοι το πολυ πολυ να σιγονταρουν τις γυναικες τους...

(προχθες διαβαζα Μικρους κυριους και Μικρες κυριες και συγκεκριμενα λεγαμε για την κυρια Ανακατωσουρα...τι μου θυμιζει.. τι μου θυμιζει?????)

Αν κανουμε κι'εμεις γιους.........................Χειροτερες!!!!!

Τι παιζει με τις μανες και τα αγορια???????Τζεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πεςςςςςςςςςςςςςςς

ο πεθερός μου είναι κρυφός...τα λέει στην πεθερά και μας τα λέει!!!

δεν σας είχα πει την ιστορία με το όνομα?...αυτός ήθελε αικατερίνη έλλη,ακούστηκε έτσι στην εκκλησία και γράφτηκε ανάποδα!!!

έλα όμως που το έμαθε!!!

χεχεχε

δεν ξέρω πως!!!

μπορεί να έπρηξε τον παπά!!!

κι εννοείται δεν μας έχει πει τίποτα!!!

ας λένε ότι θέλουν..έιναι κρίμα όμως να στεναχωρούν τα παιδιά τους και να τα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα αδέρφια!!

Διαφημίσεις

δεν σας είχα πει την ιστορία με το όνομα?...αυτός ήθελε αικατερίνη έλλη,ακούστηκε έτσι στην εκκλησία και γράφτηκε ανάποδα!!!

έλα όμως που το έμαθε!!!

χεχεχε

δεν ξέρω πως!!!

ας λένε ότι θέλουν..έιναι κρίμα όμως να στεναχωρούν τα παιδιά τους και να τα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα αδέρφια!!

Τραγικος!!!!!!!!

έλα όμως που το έμαθε!!!

χεχεχε

δεν ξέρω πως!!!

Για εναν περιεργο λογο υπαρχουν γονεις που πραγματικα δεν σεβονται τις ζωες και τα θελω των παιδιων τους και ας ειναι σε πολυ μεγαλη ηλικια αυτα..

εχω δει πριν λιγα χρονια πατερα φιλου μου (αριστο παληκαρι με μεγαλο σεβασμο προς τους γονεις του) στο γλεντι του γαμου του να κανει ολοκληρη ιστορια (ακατανομαστες καταστασεις) επειδη δεν γινοταν η γιορτη με τα δικα του δεδομενα..ειλικρινα θαυμασα την υπομονη και την ανοχη του γιου και της νυφης..ειλικρινα..(Θεος να τον συγχωρεσει κιολας γιατι απεβιωσε ο ανθρωπος πριν κατι μηνες αλλα οπως και να χει δεν δικαιολογει ΤΙΠΟΤΕ αυτη τη συμπεριφορα ενωπιον του παιδιου σου αλλα και των καλεσμενων)

Κορίτσια τις προάλλες την έβαλα στη θέση της γιατί δεν άντεξα άλλο.Τον Σεπτέμβριο γύρισα στη δουλειά. Απο εκείνη την μέρα το παιδί αρρώστησε δυο φορές με πυρετό,βήχα και φλέγματα.Η πεθερά μου το είχε κάθε μέρα έξω με τις ώρες γιατί είναι και σουρτούκα.Anyway δεν με παίραζε...ξεσκούσε και το μωρό.Εγώ σπίτι δουλειά , δουλειά σπίτι.Ούτε καν μπαλκόνι.Μια Κυριακή μου χτυπάει ο άντρας μου απο κάτω το κουδούνι που έφτιαχνε το αυτοκίνητο του κουνιάδου μου να πάρω το μωρό και να κατεβώ παρέα.Ντύνω το μωρό,του φοράω μπουφανάκι,κουκουλίτσα και μόλις με τρακάρει στην είσοδο η πεθερά καθώς μένει στο ισόγειο μου αρχίζει τις απαγορεύσεις:Πού πας θα κρυώσεις το μωρό!Γύρισε το μάτι μου σας λέω.....17 βαθμούς έξω.Δεν έχει ήλιο είπε.Αυτή το βγάζει στον ήλιο.Ε καλά λέω και εγώ λοιπόν θα περιμένω να κατεβεί η θερμοκρασία στους 5 βαθμούς αλλά να έχει ήλιο έξω καλύτερα έ?και συνεχίζω...αν πάρω τηλέφωνο απο την δουλειά και δεν σας βρω σπίτι με το μωρό θα έχουμε πρόβλημα αφού δεν έχει ήλιο...

Σας έπρηξα αλλά ξελάφρωσα!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

Τραγικος!!!!!!!!

ειναι μια γενια ανθρωπων που εμαθαν να κρυβουν πραγματα και να κανουν γενικα με μυστικοπαθεια και πονηρια αυτα που θελουν χωρις να φαινονται..οι ανθρωποι αυτων των δεκαετιων (50', 60') δυστυχως ξεχωριζουν απο αυτο (σαφως δεν μιλαμε για ολους καθοτι εχουν υπαρξει και προοδευτικοτατα μυαλα αλλα εγω προσωπικα εχω συναντησει αρκετους με τετοια δειγματα συμπεριφορας και ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα χουν μεταδοσει και στα δικα τους παιδια)

Κορίτσια τις προάλλες την έβαλα στη θέση της γιατί δεν άντεξα άλλο.Τον Σεπτέμβριο γύρισα στη δουλειά. Απο εκείνη την μέρα το παιδί αρρώστησε δυο φορές με πυρετό,βήχα και φλέγματα.Η πεθερά μου το είχε κάθε μέρα έξω με τις ώρες γιατί είναι και σουρτούκα.Anyway δεν με παίραζε...ξεσκούσε και το μωρό.Εγώ σπίτι δουλειά , δουλειά σπίτι.Ούτε καν μπαλκόνι.Μια Κυριακή μου χτυπάει ο άντρας μου απο κάτω το κουδούνι που έφτιαχνε το αυτοκίνητο του κουνιάδου μου να πάρω το μωρό και να κατεβώ παρέα.Ντύνω το μωρό,του φοράω μπουφανάκι,κουκουλίτσα και μόλις με τρακάρει στην είσοδο η πεθερά καθώς μένει στο ισόγειο μου αρχίζει τις απαγορεύσεις:Πού πας θα κρυώσεις το μωρό!Γύρισε το μάτι μου σας λέω.....17 βαθμούς έξω.Δεν έχει ήλιο είπε.Αυτή το βγάζει στον ήλιο.Ε καλά λέω και εγώ λοιπόν θα περιμένω να κατεβεί η θερμοκρασία στους 5 βαθμούς αλλά να έχει ήλιο έξω καλύτερα έ?και συνεχίζω...αν πάρω τηλέφωνο απο την δουλειά και δεν σας βρω σπίτι με το μωρό θα έχουμε πρόβλαμα αφού δεν έχει ήλιο...

Τι μας επρηξες παιδι μου????ολες λεμε τα δικα μας εδω!!!!

Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που ζεις....(στην ιδια πολυκατοικια...)

Κορίτσια τις προάλλες την έβαλα στη θέση της γιατί δεν άντεξα άλλο.Τον Σεπτέμβριο γύρισα στη δουλειά. Απο εκείνη την μέρα το παιδί αρρώστησε δυο φορές με πυρετό,βήχα και φλέγματα.Η πεθερά μου το είχε κάθε μέρα έξω με τις ώρες γιατί είναι και σουρτούκα.Anyway δεν με παίραζε...ξεσκούσε και το μωρό.Εγώ σπίτι δουλειά , δουλειά σπίτι.Ούτε καν μπαλκόνι.Μια Κυριακή μου χτυπάει ο άντρας μου απο κάτω το κουδούνι που έφτιαχνε το αυτοκίνητο του κουνιάδου μου να πάρω το μωρό και να κατεβώ παρέα.Ντύνω το μωρό,του φοράω μπουφανάκι,κουκουλίτσα και μόλις με τρακάρει στην είσοδο η πεθερά καθώς μένει στο ισόγειο μου αρχίζει τις απαγορεύσεις:Πού πας θα κρυώσεις το μωρό!Γύρισε το μάτι μου σας λέω.....17 βαθμούς έξω.Δεν έχει ήλιο είπε.Αυτή το βγάζει στον ήλιο.Ε καλά λέω και εγώ λοιπόν θα περιμένω να κατεβεί η θερμοκρασία στους 5 βαθμούς αλλά να έχει ήλιο έξω καλύτερα έ?και συνεχίζω...αν πάρω τηλέφωνο απο την δουλειά και δεν σας βρω σπίτι με το μωρό θα έχουμε πρόβλαμα αφού δεν έχει ήλιο...

οταν ενα τριτο ατομο κραταει ενα παιδι και μαλιστα οταν ειναι πχ πεθερα και οτι τετοιο απο συγγενολοι...στο μυαλο τους εμμεσα η θυσια αυτη του να κρατανε το παιδι του αλλου (που εννοειται οτι αγαπουν και βλεπουν σαν δικο τους) εξαγοραζεται με το δικαιωμα να πραττουν οπως θελουν και κρινουν οι ιδιοι..

αυτη ειναι μια σταση που προσπαθω πολυ να πολεμησω στη δικη μου κατασταση και να κυριαρχει το "γινεται αυτο που θελει η μαμα και ο μπαμπας αδιαλλακτα"..δεν πετυχαινει παντα αλλα με κοπο κατι γινεται..

Τι μας επρηξες παιδι μου????ολες λεμε τα δικα μας εδω!!!!

Ειναι πολυ δυσκολο αυτο που ζεις....(στην ιδια πολυκατοικια...)

εγω το ζω στο ιδιο μου το σπιτι (κατ επιλογην μου φυσικα αλλα βολευει οπως και να το κανουμε)

οταν ενα τριτο ατομο κραταει ενα παιδι και μαλιστα οταν ειναι πχ πεθερα και οτι τετοιο απο συγγενολοι...στο μυαλο τους εμμεσα η θυσια αυτη του να κρατανε το παιδι του αλλου (που εννοειται οτι αγαπουν και βλεπουν σαν δικο τους) εξαγοραζεται με το δικαιωμα να πραττουν οπως θελουν και κρινουν οι ιδιοι..

αυτη ειναι μια σταση που προσπαθω πολυ να πολεμησω στη δικη μου κατασταση και να κυριαρχει το "γινεται αυτο που θελει η μαμα και ο μπαμπας αδιαλλακτα"..δεν πετυχαινει παντα αλλα με κοπο κατι γινεται..

ετσι-ετσι οπως τα λες.εγω εχω την πεθερα μου απο πανω και μου κρατουσε το παιδι οταν δουλευα,κι ετσι πηρε πολυ αερα σε σημειο να στελνει τον πεθερο μου να παρει το παιδι γτ εκλαιγε,λες κι εγω ειμαι ανικανη.

ασε που ξερει εκεινη καλυτερα ποτε πειναει,ποτε νυσταζει και ποτε κανει ξενινιασματα οπως τα λεει.

αλλα της τον εκοψα τον αερα και την πηγαινω οταν θελω εγω και λιγη ωρα γιατι τις προαλλες της εδωσε καροτο ωμο και μανταρινι με τη φλουδα και τσιχλα:shock::shock::shock::shock::shock:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...