Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγώ μέχρι τις 14.00!!

μετά την κάνω για σπίτι!!

και με περιμένει ένα σκ...με πακετάρισμα και δεν ξέρω και τι άλλο!!

από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω στο μαγαζί!!

κι έχει ωραίο καιρό για βόλτα...τώρα βρήκε..τόσα σκ έκανε χάλια...

κοιτα να δεις..

ειχαμε προσλαβει μια τυπισσα (σαρανταβαλε που εκρυβε την ηλικια της..εγω ειχα δει ταυτοτητα ωστοσο..) για να κανει δουλειες με το μηχανακι της απο γνωστο..μετα απο τρεις μηνες την σταματησαν γιατι ουσιαστικα κωλοβαρουσε τρελλα και ολο ηταν αρρωστη η επαιρνε αδειες για ασχετους λογους..παραλληλα τα απογευματα δουλυε σε μια αλλη δουλεια ασχετη οπου εκει μεαθα οτι τσακωθηκε εφυγε και τους εκανε καταγγελια. Ετσι μετα απο λιγες εβδομαδες οπου την στανατησαν απο δω εμφανισθηκε εχθες που ελειπα τηλεφωνικα και εδωσε παραγγελμα διαμεσου ενος συνεργατη οτι αν την εδιωξαν για να παρουν αλλο ατομο θα παει λεει να καταγγειλει την εταιρεια..

η τυπισσα το χει συστημα ...αισχρη τελειως..

απο την αρχη την ειχα κοψει αλλα ποιος με ακουσε τοσα χρονια για να με ακουσει και τωρα..

δυστυχως οσα ατομα ηρθαν ολα αυτα τα χρονια διαμεσου γνωστου τα περισσοτερα βγηκαν ειλικρινα προβληματικα στη συμπεριφορα και καποια απο αυτατα φαγα και στη μαπα πολλααααα χρονια μονο και μονο επειδη ανεβαλλαν να αναλαβουν τις ευθυνες τους τα αφεντικα και περιμεναν μηπως και απο μονα τους φυγουν..

εγώ μέχρι τις 14.00!!

μετά την κάνω για σπίτι!!

και με περιμένει ένα σκ...με πακετάρισμα και δεν ξέρω και τι άλλο!!

από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω στο μαγαζί!!

κι έχει ωραίο καιρό για βόλτα...τώρα βρήκε..τόσα σκ έκανε χάλια...

εγω σημερα θα σιδερωσω πετσετακια, τραπεζομαντηλα και τις δυο τελευταιες κουρτινες και αυριο πρωι πρωι θα πιασω γενικη την κουζινα και το μπανιο. Ο συζυγος θα πιασει παραθυρα και θα σκουπισει το σπιτι με ηλεκτρικη.

Κυριακη θα κανω την τραπεζαρια που θελει δουλεια αρκετη και το δωματιο της μικρης οπου Τριτη θα μπει το κλιματιστικο και θα μετακομισει και η κουνια (για μεσημεριανους υπνους μονο προς το παρον..) θα μεινει ενα γενικο συγυρισμα για την ερχομενη Τεταρτη ωστε ανημερα Ευαγγελισμους να χω μονο εκκλησια, μαγειρεμα και το βραδυ τους φιλους και συγγενεις..και καπακι Παρασκευη 26/3 απογευμα παω στο εξοχικο για β γυρο οικιακων εργασιων

αχ έρχεται και το πάσχα πρέπει να κάνω καμμιά γενική!!!

βλέπω κι εσύ θα περάσεις τέλεια το σκ!!!

τουλάχιστον φέτος το πάσχα δεν θα δουλεύω...κάτι είναι κι αυτό.

να οργανωθώ λίγο στο σπίτι μου...τις δουλειές μου,τα μαγειρέματα μου.

πάντα κάτι μου μένει...τώρα ελπίζω να είναι καλύτερα.

αχ έρχεται και το πάσχα πρέπει να κάνω καμμιά γενική!!!

βλέπω κι εσύ θα περάσεις τέλεια το σκ!!!

τουλάχιστον φέτος το πάσχα δεν θα δουλεύω...κάτι είναι κι αυτό.

να οργανωθώ λίγο στο σπίτι μου...τις δουλειές μου,τα μαγειρέματα μου.

πάντα κάτι μου μένει...τώρα ελπίζω να είναι καλύτερα.

αχ απο τη μια θα κανεις Πασχα πιο ξεκουραστα αλλα θα ειναι και λυπηρο που θα χεις τελειωσει με το μαγαζι..

η καλυτερη περιοδος που εχω ζησει ηταν ολη την εγκυμοσυνη οπου δεν δουλευα, πληρωνομουν και απο ΙΚΑ και απο αφεντικα και καθομουν σπιτι..το μονο κακο ηταν πως λογω περιδεσης δεν εκανα διαδρομες και εκδρομες..εκει θα ηταν απλα τελεια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα...

ειναι ωραια να καθεσαι και να πληρωνεσαι..ελπιζω να μου ξανακατσει αν και ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα απο θεμα οικονομιας λιγες οι ημερες οι καλες

Διαφημίσεις

κοίτα 3 χρόνια τώρα με το μαγαζί,μισθό δεν είχα όπως όταν δούλευα αθήνα!!

τώρα είμαι στη φάση που θέλω να φύγει τουλάχιστον ένα από τα βάρη...το μαγαζί.

δεν πάει άλλο,και το παιδί με κουράζει πια στο μαγαζί,κι αυτό δεν περνάει καλά!!

παιδικό σταθμό με τίποτα για την ώρα δεν θα την έβαζα.

εγώ στην εγκυμοσύνη πέρασα "τέλεια"...δούλευα μέχρι τελευταία μέρα... κι έκανα και εμετούς 4 μήνες...

με την κοιλιά στο στόμα...και να ανεβοκατεβαίνω αποθήκη,να κάνω ένα σωρό δουλειές στο μαγαζί.

τώρα θέλω να κάτσω σπίτι με το παιδί μου,να κάνουμε πράγματα μαζί.να κάνω πράγματα και για τον εαυτό μου.

βέβαια αυτό σημαίνει ότι ο άντρας μου θα δουλεύει παραπάνω,αλλά τα απόγευματα που τα έτρωγε στο μαγαζί θα τρέχει για την δουλειά του.

τώρα με τι λεφτά θα ζούμε δεν ξέρω...

κοίτα 3 χρόνια τώρα με το μαγαζί,μισθό δεν είχα όπως όταν δούλευα αθήνα!!

τώρα είμαι στη φάση που θέλω να φύγει τουλάχιστον ένα από τα βάρη...το μαγαζί.

δεν πάει άλλο,και το παιδί με κουράζει πια στο μαγαζί,κι αυτό δεν περνάει καλά!!

παιδικό σταθμό με τίποτα για την ώρα δεν θα την έβαζα.

εγώ στην εγκυμοσύνη πέρασα "τέλεια"...δούλευα μέχρι τελευταία μέρα... κι έκανα και εμετούς 4 μήνες...

με την κοιλιά στο στόμα...και να ανεβοκατεβαίνω αποθήκη,να κάνω ένα σωρό δουλειές στο μαγαζί.

τώρα θέλω να κάτσω σπίτι με το παιδί μου,να κάνουμε πράγματα μαζί.να κάνω πράγματα και για τον εαυτό μου.

βέβαια αυτό σημαίνει ότι ο άντρας μου θα δουλεύει παραπάνω,αλλά τα απόγευματα που τα έτρωγε στο μαγαζί θα τρέχει για την δουλειά του.

τώρα με τι λεφτά θα ζούμε δεν ξέρω...

Ακριβως και εγω για αυτο δεν σταματω τη δουλεια ..θα πεσει πεεεεεεειναααα!!! Οχι οτι θα τη γλιτωσουμε..

σημερα ενας φιλος μου αυστριακος οικονομολογος μου στειλε μηνυμα απο Βιεννη οτι ολα τα μεσα ενημερωσης σε Αυστρια και Γερμανια ειναι πληρως εναντια στην πολιτικη μας και μας κραζουν απιστευτα και μας λενε τεμπεληδες και οτι αλλο..και ισχυριζεται οτι ο σκοπος τους ειναι να μας οδηγησουν σε δηλωση πτωχευσης ωστε να εχουν το δικαιωμα να μπορουν να απαορροφησουν καταθεσεις και ακινητα κρατικα τα οποια θα οικειοποιηθουν..

και αλλα πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...