Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προχθες κοιτουσα με μια μπατονετα να της τον καθαρισω διοτι βαθια μεεεεσα μεσα βλεπω κατι μαυριλιτσες και ψιλοφοβαμαι να βαλω χερι αλλα πρεπει δεν πρεπει να τον καθαρισω με λιγο οινοπνευματακι?

Καντης τον με μια μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα στην αλλαγή της πάνας, ίσως κάτι την ενοχλέι. Εδώ με εκνευρίζει ένας συνάδελφος και προσπαθώ να το κάνω γαργάρα.

Πότε βλέπετε να κανονίζουμε συνάντηση, δεν θα ήθελα να το καθυστερήσουμε πολύ ουτε πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ολόκληρες ετοιμασίες.

Εσύ παιδί έχεις το όνομα της κοπέλας κολλημένο ή να σου το πλάσω;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέραααααα!!!

κουτούλησε το κορίτσι??και η δική μου με το πηγούνι!!

κι εγώ προσπαθώ να της το καθαρίζω με μπατονέτα,ένα σωρό μαζεύουν...αλλά πάντα κάτι μένει.θέλει καλό μούλιασμα στο μπάνιο...

πάω κοντά της και της τρίβω την μύτη μου στη δική της σαν τους εσκιμώους...

χεχε

και τώρα έρχεται κι αυτή και μου το κάνει...

πολύ γέλιο!!

και μετά ξεκαρδιζόμαστε!!

εμενα προχθες κουτουλησε την κεφαλα στην κασα και εχει μια μελανια ΝΑ! με το συμπαθειο!!

εμένα γλίστρυσε προχθές στις κούνιες και έβγαλε αίμα, εχθές μπουρδουκλώθηκε σε μια τσάντα και χτύπησε στο ίδιο σημειο, έβγαλε αίμα ξανα και ήρθε σπιτι με κάτι χειλιά αντζελίνα τζολί, ο πατέρας μου ήταν σκασμένος γιατί το έπαθε δυο φορές, εγώ πάλι φοβάμια ότι θα σπάσει κανένα δοντι και δεν με είχε συηνηθίσει σε τέτοια ο Θοδωρής. Μα τί θησαυρό γιό έχω

αχ βρε jesgk βλακα εχεις...

περαστικα στη μικρη...και εμενα η κουνιαδα εκανε σαν υστερω με τη μικρη επειδη της χτυπησε..κανει καθε φορα σαν να ρθε το τελος του κοσμου..

δεν τα μπορω αυτα σας λεω...απαπαπαπαααα

τι εννοεις Jesgk? να μου φτιαξεις το ονομα της μικρης??? ευχαριστω βρε κυρια αλλα αλλες δουλειες δεν εχεις πιο σημαντικες να κανεις???

ασε κιολας που πιο να της κανω? το Χριστουλα η το Ευαγγελία?? οεο??

Διαφημίσεις

τι εννοεις Jesgk? να μου φτιαξεις το ονομα της μικρης??? ευχαριστω βρε κυρια αλλα αλλες δουλειες δεν εχεις πιο σημαντικες να κανεις???

ασε κιολας που πιο να της κανω? το Χριστουλα η το Ευαγγελία?? οεο??

A ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!! Είμαι ανεπρόκοπη εγώ δεν έχω άλλες δουλειες...

Κοίτα να θέλει ένας άνθρωπος να θέλει να κάνει το χόμπυ του και να μην μπορεί.

Διαφημίσεις

ΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. ΡΕΖΙΛΙ!!!

SORRY!! ΓΛΩΣΣΕΨΑ ΤΗ ΜΠΕΡΔΑ ΜΟΥ!!!

Εμεις ειπαμε θα κανουμε μαζι της diaper cake.. αν παλι θες να κανεις γραμματα κανε τα αρχικα της..

για συναντηση εγω προσωπικα πλεον μετα το Πασχα θα μπορω πια..τα επομενα σκ ειναι καπαρωμενα με απιστευτες δουλειες -σουπερ ξεθεωμα- σε σπιτι και εξοχικο.. Μεγαλη εβδομαδα θα λειπω απο Μ Τεταρτη και μεχρι Τριτη του Πασχα..

espiel έχεις στο σπίτι???

μπράβο!!!

φτιάξε του γιου!!μην μείνει παραπονεμένος!!

η δική μου όταν πέφτει είμαστε χαλαροί!!

την άλλη φορά χτύπησε τα χείλη κι έβγαζε ένα σωρό αίματα!!

αφήστε τα μαθαίνουν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...