Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελικα ελεναδα ταιριαζουν με την μικρη σου θα ειναι αχτυπητο ζευγαρι....

Καλωσήρθες Μπουρμπουληθρούλα!!!

Αχτυπητο ζευγάρι, όντως, με κράνος θα ζούνε στο σπίτι.

Καλά είμαστε κι εμείς, κι η μικρή μου έχει γίνει αγριμάκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

HELLO GIRLS!!!!

Σας τα σφυριξε τα νεα η προσπ!ναι ,περιμενω κοριτσακι τελικα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο!!!!

Λυπαμαι ομως που δυσκολευομαι να βρω χρονο να σας διαβαζω........:(

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!

Αυριο θα προσπαθησω να σας διαβασω και να μαθω νεα!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλως τα τα κοριτσακια τα χαμενα..cristin και μπουρμπουληθρα αλλα και elenada που τελευταια σε χανουμε και εσενα..

τουλαχιστον ξερουμε οτι ειστε καλα..

jesgk παρα πολυ καλη η δουλεια σου..αν το χει ο ανθρωπος φαινεται..εγω με τιποτε..

σημερα πηγα σε συναντηση της LLL με θεμα τον απογαλακτισμο αν και παντα λεμε και διαφορα αλλα (η ειδικοτης μου αλλωστε να αποπροσανατολιζω μια κουβεντα και να μαι ο παρλαπιπας της υποθεσης) και περασα ομορφα και μοιραστηκα παλι σκεψεις και ανησυχιες μου αν και ουσιαστικα δεν λυθηκε καποιο προβλημα (οχι οτι υπαρχει κιολας..αλλωστε τις οποιες συνθηκες εγω τις εχω δημιουργησει)..

ειδα και ενα απιστευτο κουκλι 4 μηνων κοριτσακι χαμογελαστοτατο..παιδια με επιασε τετοια συγκινηση που ηθελα παρα πολυ να κανα αμεσως αλλο ενα...απο την αλλη μου ελειπε και η μικρη η οποια ηταν σπιτι γιατι δεν ειχα καναπαει στη συγκεκριμενη συναντηση της ομαδας και δεν ηξερα τις συνθηκες και δεν ειχε ερθει μαζι ο συζυγος (απλα εκανε τον ταξιτζη και με πηγε)...

και οταν γυρισα το μεσημερι (ο καιρος πλεον ηταν πολυ καλυτερος απο οτι το πρωι στις 8 που ηταν μουντος με συννεφα και κρυο...εδω στον Κολωνο ;))

και πηγα την μικρη στις κουνιες και παιξαμε και μετα την πηγα σε ενα σουπερ μαρκετ στο Περιστερι και μετα παιξαμε και στον κηπο μαζι με τον μπαμπα και αργα το απογευμα την πηγα στον παιδιατρο οπου καναμε αλλο ενα εμβολιο..αλλα απο αναπτυξη τιποτε..στα ιδια με τον προηγουμενο μηνα..αλλα δεν αγχωνομαι..την προηγουμενη φορα ειχε παρει και βαρος και υψος..

και περιεργως δεν εκλαψε καθολου με το εμβολιο και γενικα ηταν ησυχη..

τελος στο σπιτι αργοτερα αφου παιξαμε παλι της εξηγουσα οτι θα μαζεψω τα παιχνιδια της και θα τα βαλω στο καλαθι και οτι θελω και εκεινη να κανει το ιδιο για να τα βαλουμε για υπνο..και με εβλεπε που το κανα και το κανε και εκεινη και της ελεγα συνεχεις μπραβο και μετα την εκανα μπανακι και την κοιμησα. Αυτο με το συμμαζεμα μαλλον τυχαιο ηταν αλλα πρεπει να αρχισω να της ο εφαρμοζω στα πλαισια του παιχνιδιου..

παντως κουραστηκα περισσοτερο απο οτι αν ειχα παει για δουλεια (σωματικα) αλλα το κατα ευχαριστηθηκα και μου κακοφαινεται που παλι αυριο θα τρεχω γραφειο και μαλιστα απο πολυ νωρις..

αυτα..

παω να σιδερωσω..

HELLO GIRLS!!!!

Σας τα σφυριξε τα νεα η προσπ!ναι ,περιμενω κοριτσακι τελικα και ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο!!!!

Λυπαμαι ομως που δυσκολευομαι να βρω χρονο να σας διαβαζω........:(

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!

Αυριο θα προσπαθησω να σας διαβασω και να μαθω νεα!!!!

Αχ τι καλα!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Εκανες κιολας Β επιπεδου;

Πως περναει ο καιρος!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Na καληνυχτίσω εγώ λοιπον.!!

Σήμερα είχα επίσκεψη τη νονά της μικρής και την πεθερά μου, κουσκουσάραμε, η μικρή κοιμάται από τις 8μμ :rolleyes: και πιστέυω θα ξυπνήσει για κανένα γάλα. Ο γιόκας κοιμάται και θα ακολουθήσω κι εγώ σε λίγο

Φιλιά

καλημέρα κορίτσια!!

πάλι κλέβω ίντερνετ!!!

χεχε

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

για το "στεφάνι" μου!!!χεχε

που είστε εσείς oi εξαφανισμένες????

να μπαίνετε να γινόμαστε πολλές!!

σήμερα το κορίτσι μου φοράει μάρτη...χθες το θυμήθηκε ο άντρας μου και της έφτιαξε!!

γιατί η γιαγιά του έφτιαχνε σε όλα τα εγγόνια εκτός του άντρα μου που του έλεγε "είσαι παιδί του μάρτη εσύ,δεν χρειάζεται να βάλεις"

χαχα

μπράβο jesgk πολύ ωραία τα γράμματα!!

ο πυλός δεν χρειάζεται ψήσιμο??τα υλικά από που τα πήρες...(να ξέρουμε κιόλας,μπορεί να αξιωθώ να φτιάξω τίποτα)

καλέ τι θα γίνει θα έρθεις το πάσχα?

καλημέρα κορίτσια!!

πάλι κλέβω ίντερνετ!!!

χεχε

Πειρατίνα!! :tongue:

μπράβο jesgk πολύ ωραία τα γράμματα!!

ο πυλός δεν χρειάζεται ψήσιμο??τα υλικά από που τα πήρες...(να ξέρουμε κιόλας,μπορεί να αξιωθώ να φτιάξω τίποτα)

Τα υλικά τα αγόρασα από το Μουστάκα, ο πηλός αυτός στεγνωνει με τον αέρα. Αν θες σου φτιάχνω το όνομα της κούκλας και στο στέλνω με το ταχυδρομείο.
καλέ τι θα γίνει θα έρθεις το πάσχα?
Δυστυχώς το Πάσχα δεν θα κατέβουμε, No money no honey, θα πάμε όμως στο χωριό να κάνουμε Πάσχα με τους γονείς μου και αφού ο σύζυξ το δέχθηκε χωρίς γκρίνια γιατί συνήθως βαριέται όλα καλά. Αλλά θα έρθω δεν μου την γλυτώνεις

θα έρθω εγώ...χεχε

δεν πειράζει...

22-24 απριλίου νομίζω!!!

μια εβδομάδα πριν την πρωτομαγιά!!

άντε να κανονίσουμε babymeeting!!!

ευχαριστώ πολύ jesgkaki!!!

έχω για την ώρα γράμματα στην πόρτα της,αλλά σκέφτομαι γενικά που μπορώ να το χρησιμοποιήσω...

χθες σκεφτόμουν όταν έρθουμε αθήνα θα μείνουμε στους κουμπάρους...

αλλά δεν έχουν χώρο...75τετραγωνικά σπίτι,2 δωμάτια έχουν μόνο και 2 παιδιά.

συνήθως μένουμε στο σαλόνι...αλλά τώρα με το παιδί θα είναι δύσκολο...

θα την βάλω σε πάρκο,θα πρέπει να κοιμηθούμε κι εμείς από τις 9.30-10.00,γιατί έχει μάθει να κοιμάται μόνη της χωρίς φασαρία πολλή...

πρέπει να το συζητήσω με τους κουμπάρους...

αν υπήρχε ένα δωμάτιο θα την έβαζα νωρίτερα και θα είμασταν χαλαρά στο σαλόνι.

δεν μπορώ καθόλου τέτοιου είδους φιλοξενία,αλλά τι να κάνω...

θα έρθω εγώ...χεχε

δεν πειράζει...

22-24 απριλίου νομίζω!!!

μια εβδομάδα πριν την πρωτομαγιά!!

άντε να κανονίσουμε babymeeting!!!

ευχαριστώ πολύ jesgkaki!!!

έχω για την ώρα γράμματα στην πόρτα της,αλλά σκέφτομαι γενικά που μπορώ να το χρησιμοποιήσω...

αν υπήρχε ένα δωμάτιο θα την έβαζα νωρίτερα και θα είμασταν χαλαρά στο σαλόνι.

δεν μπορώ καθόλου τέτοιου είδους φιλοξενία,αλλά τι να κάνω...

Αν δεν βολευτείτε στους κουμπάρους έχω κι εγώ επιπλέον κρεβάτια, θα κοιμηθουμε το ζεύγος με τη κόρη και το γιό στο δωματιό μας(το'χουμε ξανακάνει) και εσείς μπορείτε να πάρετε το δωμάτιο των παιδιών που είναι κουκέτα και βγαίνει και ένα επιπλεόν κρεβάτι και χωράτε μια χαρά. Το κορίτσι θα κοιμηθεί εκεί που κοιμάται η κορούλα στο μονό , ο σύζυξ αν δεν φοβάται τα ύψη στο πάνω κρεβάτι και εσύ στο τρίτο κρεβάτι διαφορετικά έχω και χώρο για πάρκο. Σκέψου το

Διαφημίσεις

Αν δεν βολευτείτε στους κουμπάρους έχω κι εγώ επιπλέον κρεβάτια, θα κοιμηθουμε το ζεύγος με τη κόρη και το γιό στο δωματιό μας(το'χουμε ξανακάνει) και εσείς μπορείτε να πάρετε το δωμάτιο των παιδιών που είναι κουκέτα και βγαίνει και ένα επιπλεόν κρεβάτι και χωράτε μια χαρά. Το κορίτσι θα κοιμηθεί εκεί που κοιμάται η κορούλα στο μονό , ο σύζυξ αν δεν φοβάται τα ύψη στο πάνω κρεβάτι και εσύ στο τρίτο κρεβάτι διαφορετικά έχω και χώρο για πάρκο. Σκέψου το

Βλέπω ότι πέφτει σκ. Μια χαρά ο γιός το πιο πιθανό είναι να μετοικίσει στο Τσιμπουτί (στη μαμά μου δλδ) όπως αρκετά σκ

καλέ πλάκα έχεις!!!!

θα φιλοξενήσεις αγνώστους??κι αν σε σφάξουμε τη νύχτα???χεχε

έχουμε όλη την παρέα αθήνα,είναι ένα ζευγάρι που έχουν extra δωμάτιο και δεν έχουν παιδιά,μένουν κι αυτά κοντά.αλλά δεν γίνεται να είμαστε όλη μέρα με τους κουμπάρους και να πηγαίνουμε για ύπνο στα παιδιά!!

βέβαια μια παρέα είμαστε όλοι!!

αλλά με τους κουμπάρους είμαστε κολλητοί!!

να δουν και την μικρή που έχουν να την δουν από τον αύγουστο!!!

:D:D:D:tongue::tongue:

ποτέ δεν ξέρες!!!

καλέ που πήγαν οι υπόλοιπες??

βίκυ τελικά το βρήκες το κόλπο να γράψεις στο blog??

α ξέχασα διάβασα πριν για τα σκαρφαλώματα των δικών σας!!!

εμείς ευτηχώς τίποτα ακόμα!!

έχουμε ένα θεματάκι με τα ντουλάπια της κουζίνας,θέλει να τα ανοίγει συνέχεια!!

αλλά θα μάθει...

πηζω αρα υπαρχω..

καλημερα καλα μου κοριτσια..

με το καλο να ρθεις Αθηνα και να σε δουμε απο κοντα Miamama..

εμενα προχθες κουτουλησε την κεφαλα στην κασα και εχει μια μελανια ΝΑ! με το συμπαθειο!!

εντωμεταξυ απο χθες πειραζει τον αφαλο της και τον εχει κοκκινησει..λετε να την ενοχλει τιποτε?

προχθες κοιτουσα με μια μπατονετα να της τον καθαρισω διοτι βαθια μεεεεσα μεσα βλεπω κατι μαυριλιτσες και ψιλοφοβαμαι να βαλω χερι αλλα πρεπει δεν πρεπει να τον καθαρισω με λιγο οινοπνευματακι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...