Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε ελενάντα και εγώ έχω αγανακτήσει. Χθες που δεν πήγα στη δουλειά ένιωθα λες και δούλευα 3 24ωρα. Έμαθε και λέει και άντε χτυπώντας το χέρι στον αέρα αν δεν της αρέσει κάτι της κυρίας.

Άσε ελενάντα και εγώ έχω αγανακτήσει. Χθες που δεν πήγα στη δουλειά ένιωθα λες και δούλευα 3 24ωρα. Έμαθε και λέει και άντε χτυπώντας το χέρι στον αέρα αν δεν της αρέσει κάτι της κυρίας.

κι εμένα είναι σκληρό καρύδι

Διαφημίσεις

Προσπ και μενα το μονο που με νοιαζει ειναι το καλυτερο για την μικρη και τιποτα αλλο!!

Καλε τι παλιοκαιρο λετε???????? Εμεις πηγαμε για ενα καφεδακι με μια φιλη

μου και την κορη της και περασαμε ΣΟΥΠΕΡ!! Αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα γιατι δουλευω σε λιγο παλι..Που θα παει δεν θα ερθει η Μ.Βδομαδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τζες εχε εμπιστοσυνη στον αντρουλη σου..Αν ηθελε να κανει κατι μωρε στο Βολο θα ετρεχε;; Σιγα την ρομαντικη πολη..

yRf6p1.png

Προσπ και μενα το μονο που με νοιαζει ειναι το καλυτερο για την μικρη και τιποτα αλλο!!

Καλε τι παλιοκαιρο λετε???????? Εμεις πηγαμε για ενα καφεδακι με μια φιλη

μου και την κορη της και περασαμε ΣΟΥΠΕΡ!! Αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα γιατι δουλευω σε λιγο παλι..Που θα παει δεν θα ερθει η Μ.Βδομαδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τζες εχε εμπιστοσυνη στον αντρουλη σου..Αν ηθελε να κανει κατι μωρε στο Βολο θα ετρεχε;; Σιγα την ρομαντικη πολη..

Μπορεί να το είπε για καμουφλάζ και να είναι στη Βιένη! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

Διαφημίσεις

Λες;;;:tongue:Α καλα εχω χασει επεισοδια..Συγνωμη καλε!!!

ΚΑλα να περασετε..

Όχι μωρέ ! Απλά η Τζέσικα δήλωσε ανασφαλής και εγώ σπέρνω ζιζάνια. Μια χαρά στεφάνι με στέφανα έχει!

κοριτσια σας εχασα χαλασε ο υπολογιστης και με το λαπτοπ εμπαινα λιγο και χωρια η γενικη στο σπιτι σας εχασα εντελως...ελεναδα συμπεθρα τι κανεις η μπουμπου τι λεει...τσεσικα τι κανετε ..μαμαμια πως παει η φαρμα σου ,,,,εμεις αρχισαμε να ψιλο περπαταμε αλλα απο ζημιες ειναι πρωτος κ παντου εχθες σκαρφαλωσε στο γραφειακι του μεγαλου κ γατζωθηκε στη ντουλαπα κοντεψε να φαει τα μουτρα του ...ασε που δεν παιζει με κανενα παιχνιδι κανοιγει βγαζει ντουλαπια κ σπαει οτι βρει μπροστα του τελικα ελεναδα ταιριαζουν με την μικρη σου θα ειναι αχτυπητο ζευγαρι....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...