Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Κι εδώ καλό καιρό μου φαίνεται να έχει, ήλιος, δεν κάνει και πολύ κρύο.

Στη δουλειά έχω αρκετή δουλειά, να δούμε τί μέρα θα είναι και η σημερινή.

Σήμερα το πρωί βγήκε και το κάτω δόντι του Θοδωρή και είναι φαφούτης εις διπλούν!!! :mrgreen: :mrgreen:.

Ο σύζυξ με κάλεσε το πρωί έπινε το καφέ του και μετά δουλειά στο Βόλο .

Το βράδυ έπεσα νωρίς σχετικά για ύπνο, η μικρή ξύπνησε μια φορά και γκρίνιαζε, δυσκολευόταν να κάνιει κακακια.

Εσείς τί άλλα νεα;

Τζέσικα δε θέλω να σε βάλω σε υποψίες αλλά αυτά τα επαγγελματικά ταξιδάκια εμένα δεν μου πολυαρέσουν............:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χιχιχιχιχιχιχι!

Τζέσικα δε θέλω να σε βάλω σε υποψίες αλλά αυτά τα επαγγελματικά ταξιδάκια εμένα δεν μου πολυαρέσουν............:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: χιχιχιχιχιχιχι!

ουτε εμένα:mrgreen: αλλά είπα να του δείξω και λίγη εμπιστοσύνη

Εφόσον ο ντετέκτιβ δεν έχει ανακαλύψει τίποτα ανησυχιτικό προς στιγμήν!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ που κάνω τις παρακολουθήσεις μου τίποτα δεν έχω βρεί. :tongue: 'Η ειναι πολύ καλός και κρύβεται ή είναι αθώος:tongue:

Διαφημίσεις

ναι μωρέ τόσους μήνες το έχω απλήρωτο...τώρα βρήκαν να το κόψουν??

και η κ@$%forthnet έχουμε κάνει την αίτηση πόσο καιρό για ίντερνετ στο σπίτι και την είχαν εκεί χωρίς να την έχουν καταχωρήσει στο κατάστημα!!

οπότε περιμένω!!

θα με χάσετε !!

τουλάχιστον έκανα λίγη απογραφή...κάτι είναι κι αυτό!!

εσείς πως πάτε?

τις τελευταίες μέρες έχει χαρά θεού και δεν μπορώ να πάω πουθενά!!

κλεισμένη εδώ!

και το απόγευμα τι ώρα να βγώ?

χθες η έλλη κοιμόταν από τις 15.15 εως 7,15!!!

πουθενά δεν μπορούμε να πάμε!!

Διαφημίσεις

γειααα!!

τι κανετε?

μιαμαμα,να χαιρεσαι τον αντρα σου!πολυχρονος!

εδω δεν εχει καλο καιρο.φυσαει και κανει πολυ κρυο.που και που βγαινει λιγος ηλιος με δοντια.

τα εχω παρει παλι με την μικρη μου,γτ σκαρφαλωνει παντου,τωρα ανεβαινει και στις καρεκλες,και ριχνει τα παντα,απο το τραπεζι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γειααα!!

τι κανετε?

μιαμαμα,να χαιρεσαι τον αντρα σου!πολυχρονος!

εδω δεν εχει καλο καιρο.φυσαει και κανει πολυ κρυο.που και που βγαινει λιγος ηλιος με δοντια.

τα εχω παρει παλι με την μικρη μου,γτ σκαρφαλωνει παντου,τωρα ανεβαινει και στις καρεκλες,και ριχνει τα παντα,απο το τραπεζι!

ζωηρά τα κοριτσάκια μας!!!!

Miamama να χαίρεσαι το στεφάνι σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...