Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με το να μιλαω για τον εαυτο μου και για οσα με αφορουν δημοσιως..δεν εχω να φοβηθω καποιον η κατι...

εαν ομως υπαρχουν ατομα που θιγονται η κανονες που υπερβαινονται ΚΑΙ βεβαια ειμαι προθυμη να διορθωσω το..κακο..;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με το να μιλαω για τον εαυτο μου και για οσα με αφορουν δημοσιως..δεν εχω να φοβηθω καποιον η κατι...

εαν ομως υπαρχουν ατομα που θιγονται η κανονες που υπερβαινονται ΚΑΙ βεβαια ειμαι προθυμη να διορθωσω το..κακο..;)

Κοιτα ,εγω ουτε εχω θιχτει ουτε πιστευω οτι εχεις υπερβει καποιους κανονες.Αλλωστε δεν νομιζω οτι υπαρχουν κανονες σε αυτα τα τοπικ που γραφουμε.Απλα θεωρησα σωστο να πω την αποψη μου .Δεν την ειπα ουτε για να στενοχωρησω ουτε για να θιξω καποιον.Αλλωστε εκανα και πλακα πανω στο θεμα SEX.

Οποτε δεν νομιζω οτι εχεις κανει καποιο κακο ωστε να χρειαστει να το διορθωσεις.:wink:

Σας χαιρετώ!!

Θα μπω ίσως αργότερα και σίγουρα αργά το βράδυ αφού θα λείπει ο άντρας σήμερα... και αύριο ... και μεθαύριο... (τον πόνο μου εγώ)

Πάω να βάψω με βερνίκι τα γραμματα και θα ανεβάσω φωτό

Φιλιά σε όλες

Σας χαιρετώ!!

Θα μπω ίσως αργότερα και σίγουρα αργά το βράδυ αφού θα λείπει ο άντρας σήμερα... και αύριο ... και μεθαύριο... (τον πόνο μου εγώ)

Πάω να βάψω με βερνίκι τα γραμματα και θα ανεβάσω φωτό

Φιλιά σε όλες

Φιλακια ,καλο μεσημερι!!

δεν αναγκαζεται κανεις να γραψει για τα προσωπικα του..οσοι το κανουμε υπευθυνα το πραττουμε..

αν αυτα που γραφουμε ειναι τυχον αντιθετα στους κανονες και δεν σεβονται το συνολο των μελων θεωρω οτι τα ιδια τα μελη του τοπικ (Εγω, εσυ, η jesgk, h viki, miamamma κοκ και οχι ολου του φορουμ) αλλα και πανω απο ολα η διαχειριση μπορει ανα πασα στιγμη να κανει την οποια υποδειξη για να συναιτιζομαστε..

τα οποια αλλα μελη απο αλλα τοπικ που δεν αρεσκονται στα γραφομενα μας για μενα προσωπικα ειναι αδιαφορο διοτι δεν απευθυνομαι και σε εκεινα ουτε γενικα ουτε προσωπικα..κανουμε μια παρεα χωρις ανταγωνισμους και κοντρες..και ειναι λογικο να μην μπορουμε καθημερινα να μιλαμε μονο για τα επιτευγματα των παιδιων μας..

παρα αυτα καταλαβαινω απολυτα τι μου γραφεις και τι εννοεις και το αν κανεις πλακα...και συμφωνω εν μερει

Διαφημίσεις

αυτα και απο μενα..θα τα ξαναπουμε εις αλλα με υγεια και αγαπη πολλη..

ακους ΕΥΑ??οχι τιποτε αλλο εγω με τους Διδυμους εχω καρμικες σχεσεις...πως νομιζετε επιβιωσα τοσα χρονια με αφεντικο κρητικο και διδυμο???

φιλια!

αυτα και απο μενα..θα τα ξαναπουμε εις αλλα με υγεια και αγαπη πολλη..

ακους ΕΥΑ??οχι τιποτε αλλο εγω με τους Διδυμους εχω καρμικες σχεσεις...πως νομιζετε επιβιωσα τοσα χρονια με αφεντικο κρητικο και διδυμο???

φιλια!

φιλια και καλη ξεκουραση!!!

Καλε τι καυτα θεματα ανοιξατε;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλα μου ειστε;; Εχω χαθει (φτου μου) αλλα πλεον δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ουτε να φτυσω..

Το νινι μας ξενυχταει τωρα τελευταια και ειμαι σαν ΖΟΜΠΙ..Την Κυριακη χτυπησα το

αμαξι γιατι απλα ΔΕΝ εβλεπα!

Κοριτσια εγω εχω απελπιστει απο τον γαμο μου..Σας τα εχω ξαναπει..Απλα κοιταω να

περναει η καθε μερα ηρεμα..Αν κατσω ομως το βραδυ μονη μου, μπορω να κλαιω ασταματητα..Προχθες κοιμιζα τη μικρη και εκλαιγα και σκεφτομουν σε τι σπιτι

θα μεγαλωσει το μωρο μου αν δεν ειναι η μαμα της χαρουμενη..

Δεν ξερω αλλα δεν αντεχω να το σκεφτομαι..Οσο αντεξω..Ισως δεν μου ταιριαζει ο γαμος τελικα. Νιωθω πιεση απο παντου, και ειμαι ενας ανθρωπος που δεν πιεστηκε

ποτε και για τιποτα..

Οσο για τα ΚΑτορθωματα σας εχω να πω οτι ΜΠΡΑΒΟ που ειστε ετσι..Κι εμεις με τον αντρα μου ειμασταν σουπερ στο θεμα αλλα τωρα εχει αλλαξει πολυ η κατασταση.

Γιατι ΕΓΩ δεν νιωθω οσα ενιωθα και γιατι δεν μου κανει τιποτα απο αυτα που μου αρεσουν για να μην ξενερωνουμε

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Καλε τι καυτα θεματα ανοιξατε;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλα μου ειστε;; Εχω χαθει (φτου μου) αλλα πλεον δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ουτε να φτυσω..

Το νινι μας ξενυχταει τωρα τελευταια και ειμαι σαν ΖΟΜΠΙ..Την Κυριακη χτυπησα το

αμαξι γιατι απλα ΔΕΝ εβλεπα!

Κοριτσια εγω εχω απελπιστει απο τον γαμο μου..Σας τα εχω ξαναπει..Απλα κοιταω να

περναει η καθε μερα ηρεμα..Αν κατσω ομως το βραδυ μονη μου, μπορω να κλαιω ασταματητα..Προχθες κοιμιζα τη μικρη και εκλαιγα και σκεφτομουν σε τι σπιτι

θα μεγαλωσει το μωρο μου αν δεν ειναι η μαμα της χαρουμενη..

Δεν ξερω αλλα δεν αντεχω να το σκεφτομαι..Οσο αντεξω..Ισως δεν μου ταιριαζει ο γαμος τελικα. Νιωθω πιεση απο παντου, και ειμαι ενας ανθρωπος που δεν πιεστηκε

ποτε και για τιποτα..

Οσο για τα ΚΑτορθωματα σας εχω να πω οτι ΜΠΡΑΒΟ που ειστε ετσι..Κι εμεις με τον αντρα μου ειμασταν σουπερ στο θεμα αλλα τωρα εχει αλλαξει πολυ η κατασταση.

Γιατι ΕΓΩ δεν νιωθω οσα ενιωθα και γιατι δεν μου κανει τιποτα απο αυτα που μου αρεσουν για να μην ξενερωνουμε

Εσυ ξερεις μονο ποιες καταστασεις σας εχουν φερει η σε εχουν φερει σε τετοιο σημειο και ελπιζω με ακρετη υπομονη και δυναμη να γινουν τα πραγματα καλυτερα...την λυση εσεις θα την βρειτε και θα την εφαρμοσετε ασχετα τι θα σας συμβουλευε κανεις..

ακομη και οσοι φερομαστε να περναμε καλα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν στιγμες εκνευρισμου, τσακωμων μεχρι και..μισους που απλα προσπαθουμε να τις ξεχασουμε και ειτε τις αφηνουμε πισω ειτε κανουμε πως δεν βλεπουμε ειτε με καποιο μαγικο τροπο λυνουμε το θεμα..

δεν υπαρχει τελειο ζευγαρι και εγω προσωπικα πντα πιστευω οτι δεν υπαρχει ιδανικη οικογενεια βασει προτυπων και κοινωνικων κατεστημενων..μονο ενα παιδι μπορει να αξιολογησει αν ειναι ευχαριστημενο απο τους γονεις του η οχι..κι ειναι η μονη κριση στον κοσμο αυτο που τρεμω να ακουσω... ειλικρινα..

Καλημέρα ! Εδώ ο καιρός είναι σούπερ ! Για γυαλί ηλίου , τέρμα μουσική στο αυτοκίνητο και καφεδάκι στην παραλία!

Καλημέρα!!

Κι εδώ καλό καιρό μου φαίνεται να έχει, ήλιος, δεν κάνει και πολύ κρύο.

Στη δουλειά έχω αρκετή δουλειά, να δούμε τί μέρα θα είναι και η σημερινή.

Σήμερα το πρωί βγήκε και το κάτω δόντι του Θοδωρή και είναι φαφούτης εις διπλούν!!! :mrgreen: :mrgreen:.

Ο σύζυξ με κάλεσε το πρωί έπινε το καφέ του και μετά δουλειά στο Βόλο .

Το βράδυ έπεσα νωρίς σχετικά για ύπνο, η μικρή ξύπνησε μια φορά και γκρίνιαζε, δυσκολευόταν να κάνιει κακακια.

Εσείς τί άλλα νεα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...