Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι λίγο πεζό όμως όπως το λες...ότι πληρούσε τις προδιαγραφές...

δεν τον ερωτεύτηκες?

δεν γούσταρες να είσαι μαζί του?

δεν θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί του?

εγώ έτσι νιώθω!!

και δεν θέλω να περιστρέφονται γύρω από το παιδι όλα...για μένα ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας με το παιδί!!

δεν τον ερωτεύτηκες?

εγώ έτσι νιώθω!!

και δεν θέλω να περιστρέφονται γύρω από το παιδι όλα...για μένα ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας με το παιδί!!

Εγώ και τον ερωτεύτηκα, και πιστεύω ότι αν γύριζα το χρόνο πίσω πάλι αυτόν θα παντρευόμουν και πιστεύω πως ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και αν δεν υπηρχαν τα οικονομικά στη μέση θα ήταν όλα άψογα αλλά αυτό το λέω εγώ. Οσο και να μου το δείχνει και να μου το λέει δεν μπορώ να μιλήσω για τα δικά του συναισθήματα.

Εγώ και τον ερωτεύτηκα, και πιστεύω ότι αν γύριζα το χρόνο πίσω πάλι αυτόν θα παντρευόμουν και πιστεύω πως ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και αν δεν υπηρχαν τα οικονομικά στη μέση θα ήταν όλα άψογα αλλά αυτό το λέω εγώ. Οσο και να μου το δείχνει και να μου το λέει δεν μπορώ να μιλήσω για τα δικά του συναισθήματα.

Αλλά όπως είπα και παραπάνω ίσως είναι αυτό δική μου ανασφάλεια γι'αυτό και ξεκίνησα το θέμα.

Διαφημίσεις

Ας απαντήσω και εγώ. Εγώ αυτή την ανασφάλεια την ένιωθα παλιότερα.Ίσως γιατί όπως έλεγα εγώ αλλά δεν συμφωνούσε ήταν λίγο διαχειτικός. Απο τη στιγμή που έμεινα έγκυος και τώρα με το παιδί πρώτον βλέπω πόσο αφοσιομένος είναι στην οικογένεια μας πχ με ένα χάδι στο μάγουλο την ώρα που πέφτουμε για ύπνο σαν να μου λέει κουράστηκες και σήμερα, πέρασε και αυτό ξεκουράσου τώρα και δεύτερον το μυαλό μου και ο χρόνος μου ε΄ναι τόσο γεμάτα που δεν έχω περιθώρια για ''σενάρια''. Πάντως εγώ πιστεύω οτι η ευτυχία δεν είναι μια καθολική έννοια. Δεν μπορώ να πω αν γενικά είμαι ευτιχισμένη, υπάρχουν στιγμές ευτυχίας. Αυτό συμβαίνει και με άλλα συναισθήματα.

Υ.Γ: Δείτε Στεφανίδου σήμερα. Έχει τη Τζούλια η οποία παραδέχεται την αλήθεια για το dvd.

δεν τον ερωτεύτηκες?

εγώ έτσι νιώθω!!

εγω οταν γνωρισα τον ανδρα μου ειμουν συναδελφος του σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και επειδη και οι δυο μας μολις ειχαμε τελειωσει απο μακροχρονες και αρρωστημενες σχεσεις το ριξαμε στο σεξ..

και το σεξ ηταν σουπερ και κρατησε καιρο..καποια στιγμη ειπαμε να το διαλυσουμε αλλα καπου εκει καταλαβαμε οτι δεν μπορουσε ο ενας χωρις τον αλλο..

εκ τοτε κανουμε σχεδον τα παντα μαζι και εχουμε πληρη ελευθερια στα περισσοτερα πραγματα που μας αφορουν..

ειμαστε φιλοι, εραστες, συζυγοι, γονεις..οτι δηλαδη θα θελαμε να ειμαστε..

το πλεον σημαντικο ειναι οτι 9 χρονια μετα γουσταρουμε τρελλα το σεξ μεταξυ μας και σχεδιαζουμε διαφορα.. επισης μιλαμε για προσωπικα ιδιως του παρελθοντος χωρις ζηλεια η οποιο αλλο προβλημα..

ειμαστε ενα ανοικτο (πολυ ανοικτο) ζευγαρι σαν του Νταριο Φο!!

να γινω και αλλο πεζη?

Διαφημίσεις

Ας απαντήσω και εγώ. Εγώ αυτή την ανασφάλεια την ένιωθα παλιότερα.Ίσως γιατί όπως έλεγα εγώ αλλά δεν συμφωνούσε ήταν λίγο διαχειτικός. Απο τη στιγμή που έμεινα έγκυος και τώρα με το παιδί πρώτον βλέπω πόσο αφοσιομένος είναι στην οικογένεια μας πχ με ένα χάδι στο μάγουλο την ώρα που πέφτουμε για ύπνο σαν να μου λέει κουράστηκες και σήμερα, πέρασε και αυτό ξεκουράσου τώρα και δεύτερον το μυαλό μου και ο χρόνος μου ε΄ναι τόσο γεμάτα που δεν έχω περιθώρια για ''σενάρια''. Πάντως εγώ πιστεύω οτι η ευτυχία δεν είναι μια καθολική έννοια. Δεν μπορώ να πω αν γενικά είμαι ευτιχισμένη, υπάρχουν στιγμές ευτυχίας. Αυτό συμβαίνει και με άλλα συναισθήματα.

τα πες ολα για παρτι μου συναδελφε Παρθενε!! Ευγε!!

ειναι στη φυση μας να θελουμε να μας θαυμαζουν, να θελουμε να μας επιβεβαιωνουν και να μας "κυνηγουν"...ειμαστε γυναικες anyway..

εγω γα χρονια απορουσα γιατι ποτε δεν με ζηλευει..εχω ομως καταλαβει ποτε αυτο θα συμβει..

μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να κανει σεξ με αλλον ανδρα αν και παλι θα ηθελα να ειναι ο δικος μου αλλα δεν θα μπορουσα να φανταστω τη ζωη μου χωρις τον ανδρα μου..να βλεπω ομορφες εικονες γυρω μου και να μην ειναι μαζι μου να τις μοιραστουμε..

καμια φορα σκεφτομαι αν τον χασω πως θα αντικρυζω τη θαλασσα στο εξοχικο που τοσο μαζι εχουμε αγαπησει και αυτο με κανει να κλαιω..

για αυτο παλευω να ζω τις στιγμες μου μαζι του και ισως ειναι ο λογος που δεν τον πιεζω να αλλαξει δουλεια και να λειπει 25 ωρες το 24..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...