Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν αναφερόμουν στο γάμο αλλά στο θέμα των παιδιών. Τώρα για το γάμο νομίζω εξαρτάται από το κάθε ζευγάρι, το πόσο ξέρει ο ένας τον άλλο πριν το γάμο, τους εξωτερικούς παράγοντες και τέτοια

ναι γλυκια μου..για τα παιδια μιλαω και εγω..η παρουσια ενος παιδιου καλως η κακως αθελα του σε πολλα ζευγαρια δημιουργει πρωτογνωρες συνθηκες και καταστασεις που μερικα ζευγαρια ΔΕΝ την παλευουν με τιποτε και δυστυχως οι σχεσεις μεταξυ τους (μεταξυ του ζευγους δηλαδη) πανε κατα διαολου..αν ακους γυρω σου τα διαζυγια πανε full..

μετα τα 4-5 ετη που τα παιδια ειναι πιο συνεργασιμα και συνενοησιμα τα πραγματ ισως γινονται καπως πιο ευκολα...

ετσι μου λενε κιολας..προσωπικα δεν ξερω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άντε να δούμε πότε θα φτιάξουν τα πράγματα!!!

αύριο έχει γενέθλια ο άντρας μου και μας βλέπω τσακωμένους !!!

jesgk καλή ιδέα το μανό...δεν ξέρω κάτι άλλο!!

υπάρχει βερνίκι για πυλό?ή θα πάρεις αυτά για τα ξύλα??

να πας σπιτι να τον φιλησεις στο μαγουλο και αφου εκεινος θα σε κοιταξιε περιεργα και θα σου πει "αααα.. εσυ παιδακι μου δεν πας καλα"..σκασε και ενα χαμογελο και ολα καλα..

δουλευει..

:tongue:

ασχετο..σημερα θα παρω παγωτο απο την Παγωτομανια..αλλα ξερω οτι θα μου παιξουν τα νευραεπειδη δεν θα ξερω τι να πρωτοδιαλεξω...και κλασσικα παντα παιρνω τα ιδια και τα ιδια..μοκα, καραμελα, μπανανα, τιραμισου...εκει γυροφερνω...

απεχθανομαι τη φραουλα και το φυστικι..και οτι εχει βυσσινο , μουρα και γιαουρτι...

:?

μπα δεν παίζει...κάθε φορά που τσακωνόμαστε το ξεχνάμε χωρίς να το συζητάμε...αλλά σήμερα δεν έχω καμία διάθεση για τίποτα!!

παγωτό???μμμ αν και δεν έχω όρεξη για παγωτό..θα πάρω σοκολάτα,μπανάνα,μήλο κανέλα έχει?με μια βάφλα παρακαλώ!!

μπα δεν παίζει...κάθε φορά που τσακωνόμαστε το ξεχνάμε χωρίς να το συζητάμε...αλλά σήμερα δεν έχω καμία διάθεση για τίποτα!!

παγωτό???μμμ αν και δεν έχω όρεξη για παγωτό..θα πάρω σοκολάτα,μπανάνα,μήλο κανέλα έχει?με μια βάφλα παρακαλώ!!

Ή μπορεί να του πάρεις εσύ κάτι τύπου στεγνωτήριο...:tongue::-D

Μη στεναχωριέσαι μωρέ. Το πρώτο ή το τελευταίο ζευγάρι είστε που τσακώνεστε? Ή μήπως είναι η πρώτη ή τελευταία φορά? Και να σου πω κάπου κάπου χρειαάζονται και οι κμικροεντάσεις. Σπάνε την μονοτονία:tongue:

Διαφημίσεις

Ή μπορεί να του πάρεις εσύ κάτι τύπου στεγνωτήριο...:tongue::-D

Μη στεναχωριέσαι μωρέ. Το πρώτο ή το τελευταίο ζευγάρι είστε που τσακώνεστε? Ή μήπως είναι η πρώτη ή τελευταία φορά? Και να σου πω κάπου κάπου χρειαάζονται και οι κμικροεντάσεις. Σπάνε την μονοτονία:tongue:

Να κάνω μια ίσως περίεργη ερώτηση;; Είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, νομίζω είδα αντίστοιχο θέμα στο parents αν δεν κάνω λάθος.

Εσείς όταν ανεφέρεστε στο γάμο σας αναφέρεστε με σιγουριά όχι για τα συναισθήματα σας αλλά για του συζύγου σας ή απλά εγώ είμαι μέσα στην ανασφάλεια. Δλδ να σας εξηγήσω. Διάβαζω "είμαστε μαζί τάδε χρόνια τον λατρεύω και με λατρεύει, δεν έχουμε κοιτάξει άλλον ή άλλη όλα αυτά τα χρόνια " Εγώ παιδιά αυτό δεν μπορώ να το πω. Οχι για 'μένα αλλά για το σύζυγο. Δλδ προτιμώ να μιλώ για τα δικά μου συναισθήματα. Το νιωθω ότι με αγαπά, με θέλει αλλά δεν μπορώ να πω για λογαριασμό του

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Διαφημίσεις

jesgk γιατι δεν διακοσμεις λαμπαδες να πουλας?? αφου εχεις το ταλεντο..εγω παντως απο εσενα θα αγοραζα..

ωωω ευχαριστώ!!!!

Πάντα έχω την ανασφάλεια ότι κάποιος θα τα κάνει καλύτερα από εμένα γιάυτό δεν το κυνηγώ το θέμα.

Να κάνω μια ίσως περίεργη ερώτηση;; Είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό, νομίζω είδα αντίστοιχο θέμα στο parents αν δεν κάνω λάθος.

Εσείς όταν ανεφέρεστε στο γάμο σας αναφέρεστε με σιγουριά όχι για τα συναισθήματα σας αλλά για του συζύγου σας ή απλά εγώ είμαι μέσα στην ανασφάλεια. Δλδ να σας εξηγήσω. Διάβαζω "είμαστε μαζί τάδε χρόνια τον λατρεύω και με λατρεύει, δεν έχουμε κοιτάξει άλλον ή άλλη όλα αυτά τα χρόνια " Εγώ παιδιά αυτό δεν μπορώ να το πω. Οχι για 'μένα αλλά για το σύζυγο. Δλδ προτιμώ να μιλώ για τα δικά μου συναισθήματα. Το νιωθω ότι με αγαπά, με θέλει αλλά δεν μπορώ να πω για λογαριασμό του και δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά.

εγω δεν μπορω να πω αν με αγαπα η οχι η αν ξενοκοιταζει η οχι (εφοσον βεβαια δεν μου χει δωσει αυτα τα δικαιωματα) και πιστευω οτι εχει τις ιδιες πιθανοτητες να ξενοκοιταξει οσο τις εχω και εγω..

θα ηθελα να εχω την ιδανικη σχεση και να πιστευω το παραμυθακι "ο ενας πλασμενοι για τον αλλο" αλλα η ιστορια με εχει διδαξει οτι αυτο δεν υπαρχει..μπορει να συμβαινει για ενα διαστημα αλλα οχι για μια ζωη..και αν ειμαι λαθος και οντως καποιος μου πει οτι υπαρχει α)η ειναι υπερεκτιμημενο η β) ειναι εξαιρεση που ειναι καλοδεχουμενη να υπαρχει για να κανει τη διαφορα..

και τελος παντων..ποια ειμαι εγω που θα σφραγισω τα συναισθηματα του αλλου για μενα? θα το θελα αλλα απλα δεν γινεται και θα ταν και πολυ βαρετο..

εγω απο την αλλη ειμαι ζηλιαρα, τα θελω ολα δικα μου και δεν ξεχναω ποτε παροτι ξεπερνω καταστασεις που με εχουν θιξει..

και οσο η σταση του και αυτα που λαμβανω εκ μερους του δεν θιγουν την προσωπικοτητα μου, τα συναισθηματα μου και τη σχεση μας ειναι ολα οκ με εμενα..

αυτο ομως το ξαναλεω δεν σημαινει οτι και οι δυο θα μπορουσαμε ανα πασα στιγμη να αλλαξουμε δρομους και συναισθηματα..

εντωμεταξυ για να δειτε ποσο παρτακιας ειμαι οταν σας μιλαω για τον ανδρα μου παντα σας αναφερω τις..υπηρεσιες του προς εμενα και το παιδι και οχι για συναισθηματικα γεγονοτα...ειμαι απληστη αποδεδειγμενα

σήμερα βρήκατε να ανοίξετε αυτό το θέμα??

που έχω τα νεύρα μου??

λοιπόν...δεν ξέρω αν αυτό που έχω με τον άντρα μου είναι ιδανική σχέση...

αλλά είμαστε αγαπημένοι...σπάνια τσακωνόμαστε.(χεχε)

οι απόψεις μας συμπίπτουν σε όλα τα θέματα...

δεν πάει πουθενά χωρίς εμένα, κι εγώ το ίδιο...

δεν πάει για ποτάκια και καφεδάκια...ποδόσφαιρο γιοκ!!

με βοηθάει σε όλα στο σπίτι...στο μαγείρεμα,με το παιδί...

μου έχει δείξει ότι δεν ξενοκοιτάει...τα πρώτα χρόνια πιο πολύ κοιτούσα εγώ παρά αυτός...

του έχω εμπιστοσύνη αλλά δεν του το λέω γιατί ζηλεύω κιόλας!!

κι αυτός βέβαια λίγο...αν δούμε τον πρώην...στραβώνει!!

είναι ιχθύς,ήσυχος χαρακτήρας,δεν μιλάει πολύ,βέβαια μπορεί να είναι σιγανό ποταμάκι!!

ψέμματα δεν μπορεί να πει,τον καταλαβαίνω!!

πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου!!

είναι ακριβώς αυτό που ήθελα!!

αυτά από μένα!

αλλά είμαστε αγαπημένοι...σπάνια τσακωνόμαστε.

οι απόψεις μας συμπίπτουν σε όλα τα θέματα...

δεν πάει πουθενά χωρίς εμένα, κι εγώ το ίδιο...

δεν πάει για ποτάκια και καφεδάκια...ποδόσφαιρο γιοκ!!

με βοηθάει σε όλα στο σπίτι...στο μαγείρεμα,με το παιδί...

μου έχει δείξει ότι δεν ξενοκοιτάει...τα πρώτα χρόνια πιο πολύ κοιτούσα εγώ παρά αυτός...

του έχω εμπιστοσύνη κι αυτός βέβαια λίγο...είναι ήσυχος χαρακτήρας,δεν μιλάει πολύ,βέβαια μπορεί να είναι σιγανό ποταμάκι!!

ψέμματα δεν μπορεί να πει,τον καταλαβαίνω!!

πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου!!

είναι ακριβώς αυτό που ήθελα!!

αυτά από μένα!

τα ιδια και εμεις ακριβως οπως τα χω παραθεσει απο αυτα που ειπες με μονες διαφορες στο οτι:

α) τσακωνομαστε κυριως για την αδελφη του και σπανια εως καθολου για αλλα θεματα

β) δεν θα ελεγα ΠΟΤΕ για καποιον οτι ειναι το καλυτερο που μου χει συμβει στη ζωη μου και πολυ περισσοτερο οτι ειναι αυτο που ηθελα..

απλα για μενα πληρουσε τις..προδιαγραφες στα θελω μου για να χω μια υγιη οσο γινεται σχεση και εναν γαμο με εναν ανδρα που παταει στη γη και μπορω να συνενοουμαι..(το δυνατον δηλαδη)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...