Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα  θα με ενδιέφερε η γνώμη της

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν η πεθερά σου διέδιδε στον κόσμο οτι το μωρό σου μοιάζει αυτήν θα σε πείραζε?

ναιιιιιι!!!!τωρα με πριζει με τον μπαμπα της.τρωει σαν τον μπαμπα της,γελαει σαν τον μπαμπα της:evil::evil:

σαν την διαφημιση του τζαμπο αλλα το αντιθετο.τα ματια τα πηραμε απο

τον μπαμπα,τα χειλια τα πηραμε απο τον μπαμπα!

κι ολα τα υπολοιπα απο το τζαμπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγώ τι να πω η δόλια που μόλις βγήκα απο την κλινική και πήγα στο σπίτι, πήγε πάνω απο το καλαθάκι , κουνούσε τα χέρια της και έλεγε αχ, πώς μου μοιάζει???!!!Και εγώ μες στις ορμόνες η λεχώνα.Εν τω μεταξύ καμία σχέση.

Μετά από δύο παιδιά εχω να σας πω το εξής:

ο γιός μου που πιστεύω ότι μου μοιάζει πολύ η πθρ μου έλεγε ότι ειναι ΙΔΙΟΣ ο γιός της ενώ η κόρη που πιστεύω οτι του μοιάζει κ ΛΕΕΙ οτι μοιάζει σε εμένα (δεν με χαλάει να το λέει ...χαχα κ την πίτα ολοκληρη θέλω κ τον σκύλο χορτάτο)

Εγώ τι να πω η δόλια που μόλις βγήκα απο την κλινική και πήγα στο σπίτι, πήγε πάνω απο το καλαθάκι , κουνούσε τα χέρια της και έλεγε αχ, πώς μου μοιάζει???!!!Και εγώ μες στις ορμόνες η λεχώνα.Εν τω μεταξύ καμία σχέση.

Πως αντεξες γλυκια μου και δεν εκανες κανα φονικο???????????????????????????????

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Αν η πεθερά σου διέδιδε στον κόσμο οτι το μωρό σου μοιάζει αυτήν θα σε πείραζε?

εμενα δεν ζει..αλλα μαλλον θα με πειραζε..

και επειδη συναμα μοιαζει και στη κουνιαδα μου η οποια το χει καμαρι οταν τετοια της συμβαινουν και φροντιζει να μας το επαναλαμβανει μεχρι να τσακισει τα νευρα μας..αντ αυτου την προλαβαινω και στις δημοσιες συζητησεις μας φροντιζω να το λεω πρωτη εγω και να συμπληρωνω λεγοντας "ε! αφου αδελφια ειναι με τον ανδρα μου αρα θα μοιαζανε" και εκει βεβαια δεν εχει συνεχεια το ολο θεμα.. (κακιααααααα νυφη!!)

τη σκεπαζω με ενα ελαφρυ παπλωματακι αν κανει ψυχρα η με ενα χονδρο σεντονακι αν ειναι αρκετα ζεστο το σπιτι

τυρι της δινω λιγο ανθοτυρο μεσα στο φαι, η μυζηθρα ελαφρως αλατισμενη και καμια φορα λιγο La vac qui rit, αν και δεν το προτιμω απλα επειδη ειναι σα κρεμουλα και της αρεσει για λιγα γλειψιματα

Διαφημίσεις

ο γιος πιστεύω ειναι ίδιος εγώ κ η κόρη μοιάζει στο μπαμπά της αλλά μπείτε στο γκρούπ να μου πείτε εσείς τη γνώμη σας

εχεις δικιο.το χρωμα των ματιων κι αυτο απο τον μπαμπα???

ωραια οικογενεια!!!να ζησετε!!!

η πεθερά μου είπε στον άντρα μου "πες στην γυναίκα σου να μην στεναχωριέται που δεν της μοιάζει το παιδί"

δεν στεναχωριέμαι...θα το γυρίσω πίσω!!!!χεχε

μόλις είχα γεννήσει το είπε!!

Κορίτσια εγώ πιστεύω ότι όσο καλές σχέσεις και να έχεις με την πεθερά μόλις γεννήσεις αλλάζουν πολλά.

Μετά το γύρισε το τροπάριο και έλεγε ότι είναι καρμπόν της μάνας της το μωρό μου.(της δικιάς της τη μάνα εννοώ).Και όποτε την έβλεπε έλεγε Σουμελίνα ίδια!Ίδια!

κι εμενα δεν μου μοιαζει αλλα δεν παραδεχομαι οτι μοιαζει και στον μπαμπα της!

επισης θα ηθελα να εχει κολλημα με τον μπαμπα της μπας και ξεκολλησει απο πανω μου αλλα που τετοιο πραγμα.παιζει με τον μπαμπα,με την γιαγια αλλα μολις με δει θελει αγκαλιτσες,κι ετσι δεν μπορω να κανω τιποτα χωρις

την μικρη βδελλα.:D:D:Dοχι πως δεν μ'αρεσει η αδυναμια που μου εχει,αλλα ωρες-ωρες με κουραζει αφανταστα.

Βρε Ελλεναδα κι'εμενα το ιδιο..........αφου μπαινω για μπανιο και ερχεται απ'εξω βαραει την πορτα και κλαιει!!!!!!Εξηγησε μου ομως που οταν την ρωταω που ειναι ο μπαμπας παντα γυρναει προς το μερος του και καποιες φορες τον δειχνει ενω αν της πεις που ειναι η μαμα κοιταει τα παντα....(το ταβανι,τα παιχνιδια,διαφορους φιλους μας:shock::shock::shock:)

Βρε Ελλεναδα κι'εμενα το ιδιο..........αφου μπαινω για μπανιο και ερχεται απ'εξω βαραει την πορτα και κλαιει!!!!!!Εξηγησε μου ομως που οταν την ρωταω που ειναι ο μπαμπας παντα γυρναει προς το μερος του και καποιες φορες τον δειχνει ενω αν της πεις που ειναι η μαμα κοιταει τα παντα....(το ταβανι,τα παιχνιδια,διαφορους φιλους μας:shock::shock::shock:)

χαχαχχαχαχα!!!ειναι κατι πονηρα πλασματακια αυτααααα!!!!

Διαφημίσεις

ΠΩΠΩΠΩ καλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε κ ευαίσθητες;;

η πεθερά μου είπε στον άντρα μου "πες στην γυναίκα σου να μην στεναχωριέται που δεν της μοιάζει το παιδί"

δεν στεναχωριέμαι...θα το γυρίσω πίσω!!!!χεχε

μόλις είχα γεννήσει το είπε!!

ααααααααααααα δεν παμε καλαααααααααααααα

Τι ειναι αυτα βρε κοριτσια???

εχεις δικιο.το χρωμα των ματιων κι αυτο απο τον μπαμπα???

ωραια οικογενεια!!!να ζησετε!!!

Ευχαριστώ!!! Ο πατερούλης έχει πρασινα μάτια, ο μόνος με γαλάζια ειναι ο παππούς μου στην Ιταλια, ίσως πήρε απο εκεί

που να καταλάβουν!!!

μόνο αυτές είναι μανάδες!!!

ευτηχώς εμείς την έχουμε μακρυά!!!

αλλά μια φορά τον χρόνο τα θέλω τα ηερεμιστικά μου!!!

την μικρή δεν την φωνάζουν έλλη από το τηλ...την λένε μπουμπού κι από κοντά κατερίνα...είναι της πεθεράς!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...