Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια σας αφηνω να τελειωσω με κατι δουλιτσες...Τα λεμε παλι αυριο με το καλο.

Καλο μεσημερι σε ολες!!!

Τώρα που χαλάρωσα εγώ φεύγεις?:cry::cry::cry::cry:! Καλά κοριτσάκι κάνε δουλίτσα σου! Φιλάκια!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ θέλω να πάω σπίτι, σήμερα λέω να μαζεψω μερικά ρουχα που είναι μικρά του Θοδωρή και να δω ποια να χαρίσω από τα ρούχα της κούκλας. Δεν έχω ντουλάπες και ΔΕΝ ΈΧΩ ΧΩΡΟ

Διαφημίσεις

Αχ θέλω να πάω σπίτι, σήμερα λέω να μαζεψω μερικά ρουχα που είναι μικρά του Θοδωρή και να δω ποια να χαρίσω από τα ρούχα της κούκλας. Δεν έχω ντουλάπες και ΔΕΝ ΈΧΩ ΧΩΡΟ

και δεν είσαι η μόνη! Και δεν τα αφήνεις για Σαβ/κύριακο καλύτερα? Εγώ με το στεγνωτήριο βρήκα την υγειά μου. Την προηγούμενη βδομάδα απο 2 πληντύρια που έβαλα δεν διδέρωσα τίποτα. Βγήκαν όλα εντελώς ατσαλάκωτα. Υπ' όψιν πότι αποστηρώνονται και όλας, οπότε και απο αυτή την άποψη δεν θέλουν σίδερο.

και δεν είσαι η μόνη! Και δεν τα αφήνεις για Σαβ/κύριακο καλύτερα? Εγώ με το στεγνωτήριο βρήκα την υγειά μου. Την προηγούμενη βδομάδα απο 2 πληντύρια που έβαλα δεν διδέρωσα τίποτα. Βγήκαν όλα εντελώς ατσαλάκωτα. Υπ' όψιν πότι αποστηρώνονται και όλας, οπότε και απο αυτή την άποψη δεν θέλουν σίδερο.

το σκ βαριέμαι να κάνω δουλειές (ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια και στα παιδάκια τους.

Η εγκυούλα μας που είναι;;; Που είσαστε όλες;;;

Λοιπόν εχθές έγιναν τα νεύρα μου τσατάλια, μέχρι τις10 το βράδυ διάβαζα το Θοδωρή που έπαιζε και ήταν γενικότερα στον κόσμο του :evil:

Επίσης έψαχνα να βρώ γραμματάκια για να γράψω στην πόρτα το όνομα της μικρής. του Θοδωρή τα είχα πάρει από τα jumbo αλλά τώρα που τα ξαναείδα δεν μου άρεσαν για την μικρή. Τα γράμματα ίσως δεν ταίριαζαν. Μετά πήγα στο Μουστάκα και είχαν 2,5 ευρώ το γράμμα!!!!Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ καλά!!! μου φάνηκαν πολύ ακριβά.

Τελικά αγόρασα ΠΗΛΟ, Χάντρες και τα έφτιαξα μονη μου, μου έφυγαν βέβαια 13 ευρώ αλλά θα μου μείνουν τα υλικά. Εγραψα μονο το ένα όνομα ΑΝΔΡΕΪΝΑ και το έβαψα με τέμπερα και κόλλησα απάνω χάντρες και σήμερα θα τα κολλήσω στην πόρτα με το πιστόλι σιλικόνης.

Για 3 ημέρες θα είμαι μονη μου σπίτι με τα παιδιά. Ο σύζυξ μου θα πάει σε ταξίδι στο Βόλο για δουλειά (έτσι το λέμε τώρα :twisted:)

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια και στα παιδάκια τους.

Η εγκυούλα μας που είναι;;; Που είσαστε όλες;;;

Λοιπόν εχθές έγιναν τα νεύρα μου τσατάλια, μέχρι τις10 το βράδυ διάβαζα το Θοδωρή που έπαιζε και ήταν γενικότερα στον κόσμο του :evil:

Επίσης έψαχνα να βρώ γραμματάκια για να γράψω στην πόρτα το όνομα της μικρής. του Θοδωρή τα είχα πάρει από τα jumbo αλλά τώρα που τα ξαναείδα δεν μου άρεσαν για την μικρή. Τα γράμματα ίσως δεν ταίριαζαν. Μετά πήγα στο Μουστάκα και είχαν 2,5 ευρώ το γράμμα!!!!Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ καλά!!! μου φάνηκαν πολύ ακριβά.

Τελικά αγόρασα ΠΗΛΟ, Χάντρες και τα έφτιαξα μονη μου, μου έφυγαν βέβαια 13 ευρώ αλλά θα μου μείνουν τα υλικά. Εγραψα μονο το ένα όνομα ΑΝΔΡΕΪΝΑ και το έβαψα με τέμπερα και κόλλησα απάνω χάντρες και σήμερα θα τα κολλήσω στην πόρτα με το πιστόλι σιλικόνης.

Για 3 ημέρες θα είμαι μονη μου σπίτι με τα παιδιά. Ο σύζυξ μου θα πάει σε ταξίδι στο Βόλο για δουλειά (έτσι το λέμε τώρα :twisted:)

μπραβο jesgk καλλιτεχνιδα!!

Λοιπον!! Μιλησα με την cristin...

εχει κανει το β επιπεδου, ειναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ και περιμενει...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!!

καλημέρα κορίτσια...

το μεσημέρι σας πιάνει το κουβεντολόι που φέυγω εγώ??

αχχχ!!

θέλουμε φότο jesgk να παίρνουμε ιδέες!!

κι εγώ έψαχνα γράμματα και το σκέφτηκα να τα φτιάξω και τελικά πήρε ο άντρας μου από το "γαιτανάκι",βέβαια δεν μου πολυαρέσουν,ευτηχώς είναι λίγα γράμματα!!

σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη...χθες ήμουν χάλια,τσακώθηκα και με τον άντρα μου!!

όλο το πρωί προσπαθούσα να κάνω απογραφή...η μικρή μου έβγαλε το λάδι...

με πονούσε και το ισχύον μου και είχα και περίοδο...

το μεσημέρι φτάνω σπίτι με νεύρα τσατάλια...την ταίζει ο άντρας μου...(αφού με είδε χάλια)

κοιμήθηκε νωρίς για μεσημέρι κι από τις 6 παρά ξύπνια...και την μάλωνα συνέχεια γιατί πείραζε τα πάντα,λες και είχε πάθει αμόκ...

προσπαθούσα να κάνω κάποιες δουλειές,κάτι παξιμαδάκια...

οπότε 9.00 φουλ στα νεύρα εγώ,ήρθε ο άντρας μου και με είδε έτσι,με άκουσε που νευρίασα με κάτι νερά που μου έπεσαν από κάτι ρούχα που έπλενα...

και έγινε τσακωμός...γιατί νευριάζω, να μου λέει και γιατί κάνω έτσι?

και βέβαια με έκανε χειρότερα...δλδ δεν μπορούμε να έχουμε νεύρα,πρέπει να είμαστε σαν κι αυτόν που δεν νευριάζει με τίποτα κι αν νευριάσει τα κρατάει μέσα του...

στο τέλος φωνάζαμε και οι 2...πήρε το παιδί,το έκανε μπάνιο,το τάισε και το έβαλε για ύπνο...κι εγώ έκανα ντους και ξάπλωσα από τις 10 παρά κι έβλεπα tv.

και δεν μιλιόμαστε...

αυτά συμβαίνουν αν τσακώνεσαι μια στο τόσο...

αυτά τα λίγα "υπεροχα" νέα μου!!

α λέτε να μου φέρει στεγνωτήριο τώρα που τσακωθήκαμε???

χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...