Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε με τον ανδρολόγο να δω τι θα πει κ αυτός γιατί οι εμβρυολογοι μας έλεγαν πως δε το λαμβάνουν υπόψιν. Εκτος αν αξιολογούν την σοβαρότητα ανάλογα το βακτήριο. Σήμερα πάντως ο άντρας μου πήρε αρκετά συμπληρώματα για να ξεκινήσει. Περιμένω να μιλήσω και εγώ με γυναικολόγο για να πάρω τα δικά μου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα η δικιά μου μαμά λέει μόνο στην ανάγκη.Πχ αν την αφήσω μέσα στο πάρκο σηκώνεται , βγάζει το κεφαλάκι της έξω και φωνάζει παραπονιάρικα μαμαμααααααααα:-(:sad:.

Μόλις ακούει την εισαγωγή απο το τραγούδι απο τα ζουζούνια τα παπάκια ξεκινάει και τραγουδάει πα πα πα.

χαχα!! εμας εχει αποστηθισει τον ηχο απο πολλα τραγουδια και οτιδηποτε και να κανει (ακομη και να τρωει η να γλαρωνει για υπνο) μολις ακουσει καποιο απο αυτα πεταγεται, τα παραταει ολα και ζηταει να τη χορεψουμε..αφηστε που καθε πρωι μου δειχνει το ηχοσυστημα για να της βάλω μουσικη..

επισης το μαμα το λεει μονο οταν πειναει, νυσταζει, θελει αγκαλια, βολτα..και γενικα οταν ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ σε αναγκη..αλλα το μπαμπα το χουμε καραμελα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα!! εμας εχει αποστηθισει τον ηχο απο πολλα τραγουδια και οτιδηποτε και να κανει (ακομη και να τρωει η να γλαρωνει για υπνο) μολις ακουσει καποιο απο αυτα πεταγεται, τα παραταει ολα και ζηταει να τη χορεψουμε..αφηστε που καθε πρωι μου δειχνει το ηχοσυστημα για να της βάλω μουσικη..

επισης το μαμα το λεει μονο οταν πειναει, νυσταζει, θελει αγκαλια, βολτα..και γενικα οταν ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ σε αναγκη..αλλα το μπαμπα το χουμε καραμελα...

Άλλος γεννάει, άλλος πονάει και άλλον φωνάζουν...:mad::confused:.Και εμένα η δικιά μου εκεί που παίζει φανάζει μελωδικά μπαμπααα??!Και το χειρότερο απ'όλα να βγαίνουν μέσα απο τα σπλάχνα σου και να μην σου μοιάζουν κι όλας:mad::mad::mad::mad:

Εσάς κορίτσια σας μοιάζουν τα μπομπιράκια σας?

η δικια μου ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ ο πατερας της...οταν λεμε ΟΛΟΙΔΙΑ ειναι σαν να εφτυσε και να την εβγαλε..

δεν με χαλαει γιατι εμενα η φατσα μου δεν μου πολυαρεσει..οχι τοσο δηλαδη ωστε να θελω να μου μοιαζει το παιδι μου...

Διαφημίσεις

κι εμενα δεν μου μοιαζει αλλα δεν παραδεχομαι οτι μοιαζει και στον μπαμπα της!

επισης θα ηθελα να εχει κολλημα με τον μπαμπα της μπας και ξεκολλησει απο πανω μου αλλα που τετοιο πραγμα.παιζει με τον μπαμπα,με την γιαγια αλλα μολις με δει θελει αγκαλιτσες,κι ετσι δεν μπορω να κανω τιποτα χωρις

την μικρη βδελλα.:D:D:Dοχι πως δεν μ'αρεσει η αδυναμια που μου εχει,αλλα ωρες-ωρες με κουραζει αφανταστα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εχω ερωτησεις....

-Με τι σκεπαζεται τα μπεμπακια?χρησιμοποιει καποια παπλωμα??

-Τυρακι τρωνε??και αν ναι τι??

-με κουβερτουλα και χοντρο φορμακι ή υπνοσακο γιατι ξεσκεπαζεται ολη την ωρα

-εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα τον χρονο αλλα εγω της δινω που και που

νουνου γκουντα φετουλα για τοστ.τρελαινεται!!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Αν η πεθερά σου διέδιδε στον κόσμο οτι το μωρό σου μοιάζει αυτήν θα σε πείραζε?

Ειναι λιγο βαρυ αυτο!!!Και ναι εγω θα τα επαιρνα!!!!!!!!!!!Βεβαια εγω ειμαι και λιγο σπαστικια:D:D:D

Και εννοηειται η κορη μοιαζει στον πατερα της!!Φιλικη συμμετοχη οι μανες!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

EMENA NAI

Εγώ τι να πω η δόλια που μόλις βγήκα απο την κλινική και πήγα στο σπίτι, πήγε πάνω απο το καλαθάκι , κουνούσε τα χέρια της και έλεγε αχ, πώς μου μοιάζει???!!!Και εγώ μες στις ορμόνες η λεχώνα.Εν τω μεταξύ καμία σχέση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...