Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως την βικη!αυτο το "τα παιδια μου ειναι τελεια"

ειναι χαρακτηριστικο της πεθερας μου,και των περισσοτερων ελληνιδων μαμαδων,δυστυχως.κι εγω μπορει να ειμαι ετσι,καμμια φορα!:oops::oops::oops:

και vice versa. Ειδικά οι γιοί έχουν την καλύτερη μαμά που σαν και αυτήν δεν μαγειρεύει καμιά άλλη .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και vice versa. Ειδικά οι γιοί έχουν την καλύτερη μαμά που σαν και αυτήν δεν μαγειρεύει καμιά άλλη .

καλά αυτό εννοείται και αν ειναι μαλαγάνας σαν το γιό μου που όποιος τον ρωτάει λεει ότι μαγειρεύει τέλεια

παντως η διαφημιση που λεει μια μαμα θα μου το παρουν στη νασα,

μας ταιριαζει γαντι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σίγουρα όλες μας ενοχλεί να μας λένε τα μειονεκτήματα των παιδιών μας που σημαίνει δικά μας λάθη αλλά όχι να εθελοτυφλούμε κιόλας

"το κανει απο αγαπη"...

οι ανδρες ειναι απο φυση τους ετσι η το παιζουν??? εχω βαρεθει να τα ακουω..

τελος παντων..

οταν ενας γονιος αποφασιζει να τηρησει μια αλφα γραμμη για κατι σημαινει οτι το χει συνειδητα επιλεξει αρα οι γνωμες του κοσμου περισσευουν..

εμενα οι γονεις μου ειχαν παντα αλλη σταση..χαλαρη εως αδιαφορη..σαν τα φυτα που τα ποτιζεις, τα ταιζεις και μεγαλωνουν μονα τους..τουλαχιστον ποτε δεν επικαλεστηκαν τελειοι η σωστοι..γιατι πολυ απλα ποτε δεν προβληματιστηκαν..

Διαφημίσεις

μπορει να σας εχω δωσει αλλη εικονα αλλα ειλικρινα ακουω με προσοχη και λαμβανω σοβαρα τα σχολια των αλλων για διαφορα θεματα συμπεριλαμβανομενου του παιδιου αλλα παντα στο τελος κανω αυτο που με τον συζυγο θεωρουμε εμεις επιθυμητο και πιθανοτατα οφελιμο για το παιδι μας την ανατροφη του και τη διατροφη του..

μπορει να σας εχω δωσει αλλη εικονα αλλα ειλικρινα ακουω με προσοχη και λαμβανω σοβαρα τα σχολια των αλλων για διαφορα θεματα συμπεριλαμβανομενου του παιδιου αλλα παντα στο τελος κανω αυτο που με τον συζυγο θεωρουμε εμεις επιθυμητο και πιθανοτατα οφελιμο για το παιδι μας την ανατροφη του και τη διατροφη του..

??? αυτό που κολλάει;;;

Συμφορά στην καημένη τη νύφη....:tongue:

δεν τον βλέπω να στεριώνει με μια γυναίκα τόσο γεροντοπαράξενος που είναι πάντως. Την λυπάμαι όντως την γυναίκα που θα τον πάρει 1ον γιατί θα έχει εμένα για πεθερά, 2ον που θα έχει τον άντρα μου για πεθερό και 3ο που θα παντρευτεί το γιό μου

Διαφημίσεις

οταν ενας γονιος αποφασιζει να τηρησει μια αλφα γραμμη για κατι σημαινει οτι το χει συνειδητα επιλεξει αρα οι γνωμες του κοσμου περισσευουν..

.

Προσπ αυτό το καταλαβαίνω αλλα όταν η διαπαιδαγώγηση των άλλων παιδιών γινεται εις βάρος των δικών μου τότε γινομαι λέαινα.

σίγουρα όλες μας ενοχλεί να μας λένε τα μειονεκτήματα των παιδιών μας που σημαίνει δικά μας λάθη αλλά όχι να εθελοτυφλούμε κιόλας

Εξαρτάται και απο τον τρόπο που το λένε νομίζω. Πχ εμένα η δικιά μου δεν καθόταν να της κόψω τα νύχια. Μόνο στον ύπνο της μπορούσα. Και όταν με έβαζε στην κυριολεξία αυτή για ύπνο ήταν δυο μέρες με νυχάκια και την λέει η κουνιάδα μου που την κρατούσε αγκαλιά, Γεωργίτσα έλα να σου κόψω τα νυχάκια γιατί δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι. Ενώ αν μου έλεγε, Βίκυ ρε συ τα νυχάκια της γρατσουνάνε , να της τα κόβαμε μήπως? Ίσως να μην με ενοχλούσε.

Προσπ αυτό το καταλαβαίνω αλλα όταν η διαπαιδαγώγηση των άλλων παιδιών γινεται εις βάρος των δικών μου τότε γινομαι λέαινα.

και τι να κανεις?..αντε να κανεις υποδειξη με τον καλυτερο η τον χειροτερο τροπο..θα αλλαξει κατι??? απλα αν ειναι στο χερι σου απομονωνεις τα συγκεκριμενα ατομα απο τον κυκλο σου η τα διαγραφεις με τροπο..

στις Desperate Housewives στον τρεχοντα κυκλο (6ος) εχει ακριβως παρομοιο θεμα και μεσα στο ολο αστειο εχει και πικρες αληθειες..

Ας πούμε η μικρή μου έχει ένα συνήθειο αυτές τις μέρες να μου ρίχνει σφαλιάρα, το λέω το ξαναλέω, στη συνάντηση που κάναμε έφαγε μια φαπα η Χρυστούλα και μια η Ναταλίτσα, εντάξει έκανα το κομμάτι μου ειπα στο αγρίμι μου ότι ειναι λάθος , εσείς δεν είπατε τίποτα αφού ειναι μολις ενός έτους αλλά αμα σε 6 μήνες γίνει το ίδιο δεν θα τα πάρετε στο κρανίο μαζί μου, γιατί εγώ θα τα έπαιρνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...