Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pasxalina-koulourakia.html

συστήνω ανεπιφύλακτα τις συνταγές της παρέας,έχουν ωραίες συνταγές...

λέτε να κάνω κι εγώ φέτος κουλουράκια?το σκέφτομαι...

λοιπόν έχω χάσει 3 κιλά μέχρι τώρα... και προχωράω...

εμείς δεν έχουμε βγει μέχρι τώρα με τον σύζηγο μόνοι μας!!! ας την κρατούσε κάποιος μισή ώρα!!!

ξεκινάμε καταγραφή εμπορεύματος και πακετάρισμα!!!

τέρμα τα ψέμματα,ήρθε η ώρα...κλαψ!!

οπότε ίσως με χάσετε λίγο...

επίσης έχουμε κάνει αίτηση για ίντερνετ στο σπίτι εδώ και πόσο καιρό κι ακόμα περιμένουμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν κάθομαι μαζί της αλλά κανονικά στη θέση μου, έτσι κάθεται πιο ήρεμη

εσυ οδηγεις κιολας..εγω οχι..επισης με το να καθομαι διπλα της την κραταω ηρεμη οταν την πιανει η υστερια για να τη βγαλω απο το καθισμα..σε λιγο καιρο ομως θα της παρω νεο καρεκλακι και θα της το βαλω πισω απο την θεση του οδηγου και ετσι οταν θα καθομαι μπροστα θα μπορω να την βλεπω και να κανω οτι χρειαζεται..

βεβαι επειδη με εχει συνηθισει διπλα της φοβαμαι οτι θα χουμε αντιδρασεις αλλα θα το ξεπερασει και αυτο οπως και αααααλλα πολλα..

την ερχομενη εβδομαδα που θα μπει το κλιματιστικο θα κανω μια γενικη στο δωματιο της και θα μεταφερουμε την κουνια της εκει ωστε να κοιμαται την ημερα μιας και ουτως η αλλως μονο οταν λειπω κοιμαται εκει..και μολις φυγει ο χειμωνας θα βαλω το μονο κρεβατι και θα μετακομισω και εγω μαζι της μεχρι να αποθηλασω και να αρχισει να κοιμαται περισσοτερο.. και θα στησω προχειρα το γραφειο μου στο κενο που θα αφησει η κουνια στο δωματιο μου..μεχρι να ερθει ο απογονος Νο 2.. (πολυ αισιοδοξια!!)

εμείς δεν έχουμε βγει μέχρι τώρα με τον σύζηγο μόνοι μας!!! ας την κρατούσε κάποιος μισή ώρα!!!

επίσης έχουμε κάνει αίτηση για ίντερνετ στο σπίτι εδώ και πόσο καιρό κι ακόμα περιμένουμε!!

μπραβο μιαμαμα,μια χαρα τα πας με την διαιτα.συνεχισε ακαθεκτη!

τωρα για την επιχειρηση πολυ λυπαμαι,ειλικρινα.το εχω ζησει με τον πατερα μου και ειναι πολυ ψυχοφθορο.:(:(:(:(

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καθε τελος μια νεα αρχη..

και καθε εμποδιο για καλο..

εμενα του συζυγου του χει εμφανισθει μια ευκαιρια που αν δεν εχει απο πισω καποια παγιδα θα ειναι πραγματικα αναζωογονηση του επαγγελματος του..αλλα θα παρει λιγους μηνες και ενα μικρο ρισκο..

λέτε να κάνω κι εγώ φέτος κουλουράκια?το σκέφτομαι.!

..Δεν το πιστεύω ρε κορίτσι, μόλις διάβασα τη συνταγή με τα σχόλια και είπα "αυτή θα κάνω" και μπαίνω εδώ και βλέπω ότι την έχεις ποστάρει.

Δεν υπάρχει συνταγή της παρέας που να την έχω κάνει και να μην έχει βγεί τέλεια

Ελατε στην Αθήνα κοριτσάκι για σκ και αναλαμβάνω baby sitting να βγείς και εσύ να χαρείς τί 2 τί 3 δεν θα τα καταφέρω;;; Το εννοωωωω!!!

Στενοχωρίεμαι αρκετά, ουφ έυχομαι όλα ομως από εδώ και πέρα να σας πάνε δεξιά

Διαφημίσεις

μπραβο μιαμαμα,μια χαρα τα πας με την διαιτα.συνεχισε ακαθεκτη!

τωρα για την επιχειρηση πολυ λυπαμαι,ειλικρινα.το εχω ζησει με τον πατερα μου και ειναι πολυ ψυχοφθορο.:(:(:(:(

ο προσωπικος κοπος οταν δεν ευδοκιμει ειναι σα να χανεις το παιδι σου

ειδατε τι νεα σειρα με την ελληνιδα νταντα???

αυτη θα παει καλα (η σειρα) αν και μερικως συμφωνω..κατα τ'αλλα σε λιγες περιπτωσεις θα πιασουν τοπο..οταν δεν συμφωνει το ζευγαρι και δεν τηρειται καθολικα η ιδια σταση τιποτε δεν εξελισσεται σωστα

ειδατε τι νεα σειρα με την ελληνιδα νταντα???

αυτη θα παει καλα (η σειρα) αν και μερικως συμφωνω..κατα τ'αλλα σε λιγες περιπτωσεις θα πιασουν τοπο..οταν δεν συμφωνει το ζευγαρι και δεν τηρειται καθολικα η ιδια σταση τιποτε δεν εξελισσεται σωστα

ποτε την ειχε?ηθελα να την δω.

σ'αυτο εχεις δικιο,και με τον αντρα μου πιστευω θα'χω προβλημα,

διοτι εκεινος ειναι πιο αυστηρος κι εγω πιο ανεκτικη.ωρες-ωρες πιστευω οτι δεν ταιριαζουμε καθολου σαν χαρακτηρες,αλλα πως δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσα χρονια,μου λετε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...το είχαμε φτιάξει με πολλή χαρά και με προσωπική δουλειά...όλα μόνοι μας τα κάναμε...αλλά...

το θέμα ότι τα χρέη μένουν...

το εμπόρευμα μένει...

θα δούμε τι θα γίνει...

τώρα θα χάσω και πιο πολλά κιλά!!

τώρα σε αυτή την ηλικία που είναι η μικρή θέλει εκπαίδευση για να μείνει σε άλλον!!!

σε ευχαριστώ πολύ jesgk...έτσι λέει και η αδερφή μου τώρα που μεγαλώνει το δευτερό της...τι 2 τι 3!!

ποτε την ειχε?ηθελα να την δω.

σ'αυτο εχεις δικιο,και με τον αντρα μου πιστευω θα'χω προβλημα,

διοτι εκεινος ειναι πιο αυστηρος κι εγω πιο ανεκτικη.ωρες-ωρες πιστευω οτι δεν ταιριαζουμε καθολου σαν χαρακτηρες,αλλα πως δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσα χρονια,μου λετε?

επαναληψη ηταν το Σαββατο νομιζω

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...το είχαμε φτιάξει με πολλή χαρά και με προσωπική δουλειά...όλα μόνοι μας τα κάναμε...αλλά...

το θέμα ότι τα χρέη μένουν...

το εμπόρευμα μένει...

θα δούμε τι θα γίνει...

τώρα θα χάσω και πιο πολλά κιλά!!

τώρα σε αυτή την ηλικία που είναι η μικρή θέλει εκπαίδευση για να μείνει σε άλλον!!!

σε ευχαριστώ πολύ jesgk...έτσι λέει και η αδερφή μου τώρα που μεγαλώνει το δευτερό της...τι 2 τι 3!!

Ο Θοδωρής ειναι και παιδί που καταλαβαίνει πια οπότε ειναι σαν να μην τον έχω, δεν μου δημιουργεί πρόβλημα

ελπίζω να είναι και τα δικά μας τόσο ήσυχα...

την είδα λίγο την νταντά,πιο ωραίο είναι το ξένο!!

δεν έχω καμμία όρεξη να μαζέψω...και θα έχω και το παιδί...

με άλλη χαρά στήναμε το εμπόρευμα πριν 3 χρόνια...

πιστευω οτι η κυρια ειδικος που επελεξαν ειναι πραγματικα κακη επιλογη..ειναι ψυχρη και πιστευω οτι δεν αγαπαει πραγματικα τα παιδια..συνεπως τα προσεγγιζει στημενα...

η Αγγλιδα νταντα (η Τζο) ειναι πιο ζεστη και προσιτη παρουσια για ενα παιδι..

To ελληνικό μου φάνηκε πάρα πολύ στημένο, δυστυχώς οι Ελληνες γονείς δυσκολέυονται να παραδεχθούν τα ελλατώματα των παιδιών τους και δεν νομίζω να έχει την αναμενόμενη ανταπόκριση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...