Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον...καπως ετσι πιανονται και τα παιδια!!

απορω πως θα εξηγησω στη μικρη το πως γινονται τα παιδια οταν θα ρθει η ωρα..

θυμαμαι τι ελεγα στον αδελφο μου και πεθαινω στα γελια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχ τι λέμε!!!!

προσπ είσαι παιδί των λουλουδιών???χεχε

οχι αλλα λογω των καθημερινων συμβασεων που κανουμε για να επιβιωσουμε και να ανταπεξελθουμε στα πρεπει και στα θελω των υποχρεωσεων (κοινωνικων, επαγγελματικων κοκ) εχω αποφασισει να "διασκεδαζω" τα πραγματα που προκαλουν ευχαριστηση..

φαγητο, ερωτας και οτι αλλο αγγιζει τις αισθησεις μου και με κανει να μπορω να προσφερω παραλληλα χαρα και στους διπλα μου..

θα τα κακαρωσουμε που θα τα κακαρωσουμε Some day...far away Ελπιζω..ε! ας εχουμε απολαυσει και κατι..

dvd Ομως ΔΕΝ πουλαω και δεν διακινω..εκτος αν τα βρουν αλλοι στο συρταρι μου!! χαχαχα!!

α ρε κεφια!

Διαφημίσεις

EΓΏ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΩ

εχεις καμια συγγενεια με τον Highlander?...

μπραβο παντως γιατι εγω παντα λεω "να τα εκατοστησω αρκει να ζω μια καλη και ποιοτικη ζωη και να μη ταλαιπωρουμαι η να ταλαιπωρω αλλους" (που ηδη το κανω αλλα η ανοχη ειναι μεγαλο πραγμα...ηρωας ο συζυγος σας λεωωωωω!)

αααα...και αλλη αναλαμπη..

θυμαστε που μας ειχαν κλεψει?

ειχαμε χασει τις φωτογραφιες του μαιευτηριου

ετσι λοιπον ο πατερας μου χθες μου φερε ενα cd με τις φωτο που ειχε τραβηξει αμεσως μετα τη γεννα..κλαααααααααααααααααααααααμα να δειτε απο τη συγκινηση..

ο πατερας μου ομως ειναι περιπτωση..με εχει βγαλει φωτο στο φορειο μολις με ειχαν βγαλει στις αναγγελιες και εχει στησει και τον αδελφο μου με ποζες...εγω ψοφια και οι αλλοι κραταγαν αναμνηστικες..

εχεις καμια συγγενεια με τον Highlander?...

μπραβο παντως γιατι εγω παντα λεω "να τα εκατοστησω αρκει να ζω μια καλη και ποιοτικη ζωη και να μη ταλαιπωρουμαι η να ταλαιπωρω αλλους" (που ηδη το κανω αλλα η ανοχη ειναι μεγαλο πραγμα...ηρωας ο συζυγος σας λεωωωωω!)

Σαν τον γιό μου είσαι που για ότι γίνεται φταίει αυτός!

Τί θα τραβήξω Θεε μου

ωραία τα λες προσπ!!!

έχετε και ραντεβουδάκι??

τέλεια!!

εγώ εδώ με την μικρή παλεύω...

ελπίζω την επόμενη κυριακή να κάνει καλό καιρό και να πάμε λίγο στην εξοχή!!

τι βαρετή που είναι η δευτέρα...

ωραία τα λες προσπ!!!

έχετε και ραντεβουδάκι??

τέλεια!!

κούκλα μου όμορφη εσύ στείλε καμμια συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια που έχεις τα βιβλία σου, έχω χαρά που θα κατέβω στο χωριό και θα κάνω κουλούρια. Και αυγά θα βάψω

Διαφημίσεις

ωραία τα λες προσπ!!!

έχετε και ραντεβουδάκι??

τέλεια!!

τωρα που σας γραφω εχω αναμεσα μου ενα βουνο απο εργολαβιες που πρεπει να μυρισω τα νυχια (που δεν εχω γιατι τα τρωω) και να μαντεψω αν μας χρωστανε λεφτα και αν εχουν κλεισει στο ΙΚΑ.....

ενα σχοινι και ενα σαπουνι..δυο και σημερα

τη Πεμπτη θα παω σε συναντηση της LLL για τον απογαλακτισμο..κατι πιο ουσιαστικο απο το να δουλευω..

κούκλα μου όμορφη εσύ στείλε καμμια συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια που έχεις τα βιβλία σου, έχω χαρά που θα κατέβω στο χωριό και θα κάνω κουλούρια. Και αυγά θα βάψω

αααα.. εγω εχω μια απλη και καλη συνταγη κουλουριων που θα κανω την Μεγαλοβδομαδα αλλα ουσιαστικα δεν ειναι πασχαλινη παρα αυτα μια χαρα κανει..και αυγα θα βαψω...και οπως καθε χρονο και τσουρεκια θα ψησω..

με συγκινηση μου ανακοινωσαν οι γονεις μου οτι θα περασουν χωρια Πασχα και ετσι θα χω ξανα μαζι τη μανα μου και θα μου κραταει τη μικρη για να μεγαλουργησω...

καλημερα!

τι κανετε?εδω εχουμε συννεφια και βροχες.χαλια δηλαδη.

μιαμαμα,μπραβο στην ελλη που εκανε τα πρωτα της βηματακια!

εγω δεν εχω δει το dvd,δεν την χωνευω καθολου την συγκεκριμενη,και πολυ αξια της εχουμε δωσει,νομιζω.

προσπ,ραντεβουδακι με τον συζυγο,ακουω,τελεια!

εμεις πηγαμε την προηγουμενη κυριακη οι δυο μας για καφε,και μου φαινοταν παραξενο χωρις την μικρη απο πισω,στο καθισματακι.

απο τη μια ενιωθα μια ελευθερια,κι απο την αλλη μου ελειπε.

εχω παθει εξαρτηση μιλαμε,κι η μικρη το ιδιο.μονο με την πεθερα μου καθεται ανετα!δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλο,αλλα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

δεν την χωνευω καθολου την συγκεκριμενη,και πολυ αξια της εχουμε δωσει,νομιζω.

προσπ,ραντεβουδακι με τον συζυγο,ακουω,τελεια!

εμεις πηγαμε την προηγουμενη κυριακη οι δυο μας για καφε,και μου φαινοταν παραξενο χωρις την μικρη απο πισω,στο καθισματακι.

απο τη μια ενιωθα μια ελευθερια,κι απο την αλλη μου ελειπε.

εχω παθει εξαρτηση μιλαμε,κι η μικρη το ιδιο.μονο με την πεθερα μου καθεται ανετα!δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλο,αλλα..

σχετικα με την γνωστη (πλεον) πορνοσταρ..η μουρη της δεν σας θυμιζει την miss Πιγκυ? Αν παχυνει θα ναι ΟΛΟΙΔΙΑ!!

αχ και εμεις οταν κυκλοφορουμε χωρις τη μικρη μας φαινεται πολυυυ περιεργο..εγω βασικα οταν ειμαστε ολοι μαζι καθομαι πισω μαζι της πραγμα που θα κοψω σιγα σιγα..και οταν καθομαι μπροστα και δεν ειναι μαζι μας νοιωθω ειλικρινα ελλειψη..

σχετικα με την γνωστη (πλεον) πορνοσταρ..η μουρη της δεν σας θυμιζει την miss Πιγκυ? Αν παχυνει θα ναι ΟΛΟΙΔΙΑ!!

αχ και εμεις οταν κυκλοφορουμε χωρις τη μικρη μας φαινεται πολυυυ περιεργο..εγω βασικα οταν ειμαστε ολοι μαζι καθομαι πισω μαζι της πραγμα που θα κοψω σιγα σιγα..και οταν καθομαι μπροστα και δεν ειναι μαζι μας νοιωθω ειλικρινα ελλειψη..

Εγώ δεν κάθομαι μαζί της αλλά κανονικά στη θέση μου, έτσι κάθεται πιο ήρεμη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...