Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περι τηλεορασεως λοιπον ειναι οτι ο ζωντανος διαλογος και η ενασχοληση με το παιδι δεν συγκρινεται και δεν αντικαθισταται με κανενα μα κανενα τηλεοπτικο προγραμμα..

αυτο ως απαντηση στην αγαπημενη μου κατα τ'αλλα κουμπαρα που τις προαλλες μου λεγε οτι αφηνει τον μικρο να βλεπει ολη μερα τηλεοραση επειδη θα τον βοηθησει να μιλησει..και με εκραζε επειδη δεν αφηνω τη μικρη να βλεπει εκπαιδευτικη τηλεοραση της καθημερινες και γενικα τηλεοραση..

ειναι 16 μηνων και με το ζορι εχει πει μαμα και μπαμπα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο σπίτι η τηλεόραση ειναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτή. Μπορεί και σε όλα τα δωμάτια, έτσι ήταν και στο σπίτι μας. Αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο τόσο ο Θοδωρής όσο και η μικρή δεν μπορώ να πω ότι βλέπουν τηλεόραση. Η μικρη ουσιαστικά νομίζω ότι και που την έχουμε ανοιχτή δεν κοιτάει καν. Τα πρωινά αφενός πάει στις κούνιες, το μεσημέρι ο Θοδωρής βλέπει τα μεσημεριανά την ώρα που ττρώει κ το βράδυ αφού τελειώσει το διάβασμα θα δεί λίγο κανένα έργο και θα πάει για ύπνο. η μικρή από τις 9 και μετά ειναι μαζί μας στο σαλόνι αλλά δεν κοιτάει, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά δεν βλέπει ουσιαστικά αυτό που παιζει.

Στο δωματιό τους δεν σκοπεύω να βάλω τηλεόραση για τα επόμενα 10 χρόνια οπότε ότι βλέπουν θα το βλέπουν στο σαλόνι μαζί μας.

περι τηλεορασεως λοιπον ειναι οτι ο ζωντανος διαλογος και η ενασχοληση με το παιδι δεν συγκρινεται και δεν αντικαθισταται με κανενα μα κανενα τηλεοπτικο προγραμμα..

αυτο ως απαντηση στην αγαπημενη μου κατα τ'αλλα κουμπαρα που τις προαλλες μου λεγε οτι αφηνει τον μικρο να βλεπει ολη μερα τηλεοραση επειδη θα τον βοηθησει να μιλησει..και με εκραζε επειδη δεν αφηνω τη μικρη να βλεπει εκπαιδευτικη τηλεοραση της καθημερινες και γενικα τηλεοραση..

ειναι 16 μηνων και με το ζορι εχει πει μαμα και μπαμπα..

Ο Θοδωρής 18 μηνών έλεγε τα πάντα & αυτό επειδή ήταν καθημερινά στις κούνιες και συναναστρεφόταν με άλλα παιδάκια τις περισσότερες φορές μεγαλύτερης ηλικίας και λύθηκε η γλώσσσα του στο χωριό όπου μέσα σε 20 μέρες είδα άλλο παιδί. Είχε κατέβει στο χωριό λέγοντας μονο μπαμπά, μαμά,κούνια,βόλτα,τουτού, φαγητό & όταν με είδε μου είπε "εσύ μαμά κατσε δίπλα, μπαμπάς στο τιμόνι, κάνει βουμ βουμ ,βάλτε ζώνη" και μου έφυγε το σαγόνι :mrgreen:

Δεν ήξερα πάντως ότι η Μενεγάκη & η Μελέτη βοηθούν στο λεξιλόγιο, κάτι θα ξέρει η κουνιάδα σου παραπάνω που τα έχει καταφέρει τόοσοοο καλά:tongue::tongue::tongue:

ειμαι επισης υπερ του να βλεπει η οικογενεια μαζι καποιες συγκεκριμενες ωρες τηλεοραση και οχι ο ενας στη δυση και ο αλλος στην ανατολη..

καλα μη βαρατε.. ειπαμε..δισεγγονη του Χιτλερ

Δεν ήξερα πάντως ότι η Μενεγάκη & η Μελέτη βοηθούν στο λεξιλόγιο, κάτι θα ξέρει η κουνιάδα σου παραπάνω που τα έχει καταφέρει τόοσοοο καλά:tongue::tongue::tongue:

η κουμπαρα... παλι καλα η κουνιαδα συναινει σε ολο αυτο και δοξα το Θεο απο μπλα μπλα ΤΟ ΧΕΙ!!!!

Διαφημίσεις

Ο Θοδωρής 18 μηνών έλεγε τα πάντα & αυτό επειδή ήταν καθημερινά στις κούνιες και συναναστρεφόταν με άλλα παιδάκια τις περισσότερες φορές μεγαλύτερης ηλικίας και λύθηκε η γλώσσσα του στο χωριό όπου μέσα σε 20 μέρες είδα άλλο παιδί. Είχε κατέβει στο χωριό λέγοντας μονο μπαμπά, μαμά,κούνια,βόλτα,τουτού, φαγητό & όταν με είδε μου είπε "εσύ μαμά κατσε δίπλα, μπαμπάς στο τιμόνι, κάνει βουμ βουμ ,βάλτε ζώνη" και μου έφυγε το σαγόνι :mrgreen:

Ναι αυτο με τις κουνιες ειναι καταπληκτικο αλλα δεν εμπιστευομαι την θεια ακομη για τετοιες εξοδους..ειναι και εκεινη φοβιτσιαρα και θα νοιωθει ανασφαλεια με τις τσουλιθρες και τις κουνιες..αφηστε που ειναι υποχονδρια και ολα θα τις ξινιζουν και θα την ενοχλουν και θα μας μαθει οοοοοολη η παιδικη χαρα..θελω να χω μουτρα να πηγαινω.. ετσι λοιπον προσωρινα την παω εγω τα απογευματα μολις επιστρεφω στο σπιτι αλλα οχι καθημερινα (δεν βοηθα και ο καιρος ακομη στις 16.00) αλλα μολις ζεστανει θα την πηγαινω καθημερινα..

το χω ξαναπει οτι εχουμε θεματακι με τις παιδικες χαρες εκει στον Κολωνο..

ΕΥΑ υπομονη με την συναδελφο και καλα ξεμπερδεματα με την ενταξη του νεου ΦΠΑ και περαστικα σε ολους εμας που θα ξεπαραδιαστουμε ολοσχερως..

εχθες πηγαμε στη γιαγια μου και μας κρατσηε για φαγητο..εκει ηταν και τα δυο ξαδελφια μου (10 και 8 ετων)τα οποια ειχαν παρει τη μικρη στο δωματιο τους και επαιζαν μαζι της..

ειλικρινα ειχε καταχαρει και ειχε ξεχαστει..και εγω απο την αλλη εντυπωσιαστηκα που για πρωτη φορα βρεθηκα με τη μικρη στο ιδιο σπιτι και εκεινη να παιζει χωρις να φωναζει μαμα και τα ρεστα..σχεδον ανησυχουσα αλλα το χαρηκα..

και το θεικο..

εχθες επισκεφθηκα τη μανα μου στη δουλεια της και απ εξω υπαρχει μια μεγαλη πλατεια που μαζευει απειρα περιστερια και ολα τα λοιπα..η μικρη λοιπον τρελλαινεται μολις τα βλεπει και αρχιζει να τρεχει..λιγο πιο διπλα ειναι ενα μικρο κοριτσακι 2-2,5 ετων που με το που τη βλεπει ορμαει την πιανει αγκαλια και τη φιλαει σχεδον μεσα στο στομα και τη γεμιζει σαλια!! και τη ριχνει και κατω (απο αγαρμποσυνη βεβαια και οχι επιτηδες)..

με τα σαλια επαθα απλα εγκεφαλικο..και η μαμα της δεν της ειπε απολυτως τιποτε..βριστε με, μαστιγωστε με αλλα δεν τα μπορω αυτα..και σαφως δεν τα βαζω με το παιδακι σε καμια περιπτωση..απλα οταν η κορη μου παει να φιλησει ενα αλλο παιδακι της λεω "δεν φιλαμε τα μικρα παιδακια"..που ξερω εγω τι κουβαλαει το καθενα (και αναφερομαι στα παιδια της παιδικης χαρας που δεν ξερω τις οικογενειες..)

Διαφημίσεις

αυτα.,.ορεξατη ειμαι παλι..μονη μου μιλαω..παω να φυγω..

μόνη σου μιλάς κι εγώ διαβάζω!!

:tongue::tongue:

Εμένα που το κορίτσι μου όλο μου το φιλάνε στο στόμα τί να πωωωω η δύστυχη η μάνα;;; Κάνε μα της λεω και όλο στο στόμα πάει να φιλήσει... μηπως μεγαλώνω μια μικρή Τζούλια;;;

Και το γειτονοπουλό μας που είναι 2,5 χρ. όποτε την βλέπει βγάζει καρδούλες από τα μάτια

οχι ειδυλλιο δεν εχουμε ζησει ακομη...ασε που αγοροφερνει η φατσα μας συνεπως δεν ειμαστε ακομη σε τετοια φαση..οοοοοοοοοοοοοοοοταν μακρυνει το μαλλι και μπει το μπικουτι επανω και βαλουμε και κανα φουστανακι κατι μπορει να γινει..

ακου Τζουλια το παιδι..

Ειλικρινα..

ποσες το ειδατε το dvd?

εγω δεν το χω δει γιατι πολυ απλα δεν εχει φθασει στα χερια μου και σαφως δεν θα αγοραζα ΠΟΤΕ το dvd..

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ..επειδη εχω δει αρκετες τσοντες so far μου φαινεται γελοιο το γεγονος οτι γινεται ντορος για μια τυπισσα η οποια θα μπορουσε (και ειναι βασικα) σαν ολες τις αλλες..μη επωνυμες...και με κανει να τη λυπαμαι γιατι εχει κανει γυρω γυρω ολοι σε τοσα πραγματα (πολυπραγμων η επιστημων) για να καταληξει να βγαζει χρηματα απο μια τετοια..προσπαθεια..

προσωπικα μονο εξυπναδα δεν το θεωρω..

αλλα δεν ειναι αστειο που ειμαστε τελικα σαν λαος σουπερ λιγουρια?? δεν ξερω καποιον που να μην το χει δει..ταχα μου ταχα μου ολοι για να γελασουμε και να κουτσομπολεψουμε..και οπως προανεφερα δεν το χω δει επειδη δεν εχει πεσει στα χερια μου..παλι καλα δικαιωνουμε τα μεσογειακο ταμπεραμεντο μας..αγαπαμε το καλο φαι και το σεξ! χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...