Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μοναξιές σήμερα!!

που είστε καλέ?έπεσε δουλειά?

εγώ την τρίτη είχα μαζεμένη δουλειά,χθες και σήμερα τίποτα!!

είναι και οι απεργίες...

ο καιρός μια έχει ήλιο, μια βρέχει...ρούχα δεν μπορώ να απλώσω!!

ευτηχώς ήρθε ο μπαμπάς και πήρε την έλλη σπίτι.

οπότε είμαι free!!

βίκυ είσαι σίγουρη ότι θα χάσουμε με την δίαιτα 10 κιλά??

γιατί μια εβδομάδα τώρα κι έχω χάσει 1.400γρ.

ο άντρας μου 2.500γρ.

βέβαια μείναμε λίγο πίσω λόγω της επετείου,αλλά θα την κρατήσουμε παραπάνω 2 μέρες.

Η αλήθεια είναι οτι οχι. Δεν είναι 10κιλά. Αλλά έστω και την ένατη μέρα να λοξοδρομίσεις ξαναπάς απο την αρχή, στην πρώτη και όχι απλά συνεχίζεις. Αλλά φέρνεις το μεταβολισμό σε τέτοια κατάσταση που με λίγη προσοχή τις επόμενες μέρες θα δεις εκθαμπωτικά αποτελέσματα. Εδώ που τα λέμε και 2,5 κιλά σε μια βδομάδα και χωρίς να ολοκληρωθεί η δίαιτα για να φτιάξει ο μεταβολισμός όπως πρέπει δεν είναι και λίγα. Αλλά απο την άλλη αν νομίζεις οτι δεν σου ταιριάζει παράτα την . Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εσύ ξέρεις τα όρια σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

σημερα απο νωρις στο ποδι. Μολις τελειωσαμε με τον συζυγο το συγυρισμα του σπιτιου και ετσι θα χω αυριο μονο να μαγειρεψω και να φροντισω τις κουρτινες το πρωι ωστε μετα να μπορω να βγω βολτιτσα με τη μικρη αν ο καιρος μα το επιτρεψει..

η μικρη εχθες κοιτουσε μια κοτα σε ενα πινακα και μου πε "κοκα" (οχι η αλλη η πονηρη..)

και της εδειξα σε φωτο τον πατερα μου και ειπε "πουπου"..σιγα σιγα θα αρχισουν να μιλανε τα μικρα μας..απιστευτο..μεγαλωνουν και γινονται μικρες κυριες και μικροι κυριοι..

αυτα..

καλο σκ

γειαα!

εμενα τωρα κοιμηθηκε η κορη και βρηκα ευκαιρια να μπω.

βασικα κοιταω στο φορουμ στο τοπικ βαφτιση για να παρω ιδεες για την βαφτιση και ν'αποφασισω επιτελους τι θεμα θα εχω.εσας τι σας αρεσει πιο πολυ,οι πεταλουδες ή οι πριγκιπισσες νεραιδες?

προσπ,καλο αυτο με την κοτα μ'αρεσε!κι εμενα πουπου λεει τον παππου της.εκει που δεν μιλουσε,εκτος τα κλασικα,πα-πα,κο-κο,μπε κτλ.

τωρα μια βδομαδα εχει εμπλουτησει το λεξιλογιο της.λεει οπα,νινι,σωπα,

γεια,γιαγια,τρια(χωρις το ρ),μπελα,κοπελα,σισι(ο σκυλος μας)μπουμπου(η αλεπου) ψιτ,γαλα,μπαλα,αλλα το λ το λεει σαν ρ.και το κορυφαιο,ασχετο,της το εμαθε η πεθερα μου,κουμπι!

ανυπομονω να κανω συζητηση με την κορουλα μου,οπως με την αδερφη μου,την πολυλογου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?ΕΛΕΝΑΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΛΕΞΟΥΛΕΣ.ΕΜΕΝΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ, ΚΑΤΣΑ (ΚΑΛΤΣΑ) ΚΑΙ ΤΑΤΑ (ΓΑΤΑ)Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ,Η ΜΠΑΛΑ Η ΚΑΛΤΣΑ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΤΛ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΕΝΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΕ.ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.....

Κοριτσακια c023.gif που δεν γραφω αλλα στην δουλεια με εχουν πρηξει με τον καινουργιο ΦΠΑ που να μην το αλλαζαν ποτε. a037.gif Τα εχω παιξει στην κυριολεξια.Τα πραγματα με την παλιοαλβανεζα συναδελφο πανε απο το κακο στο χειροτερο και επεικρατει ενα χαος γενικως. e136.gif

Εμεις δεν λεμε πολλες λεξουλες ακομα,μονο τις κλασικες μαμα μπαμπα γιαγια πουπου και μπα που εννοουμε (την μπαλα-το γεια-το ευχαριστω-το αγκαλια).βλεπετε εχει βρει την ευκολη λυση και τα λει ολα ΜΠΑ αλλα με διαφορετικους τονους.Βεβαια δειχνει με το χερακι της τι ειναι αυτο που θελει.

Prosp ευχαριστουμε για την προσκληση,αλλα εμεις δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε λογω της εορτης μου.Αλλα επιφυλασομαι.

παω να συνεχισω τις δουλειες μου γιατι σε λιγο θα παμε στην αδελφη μου που θα μας κανει το τραπεζι!!!!

φιλακια πολλα και επλιζω να καταφερω να σας γραψω αυτη τη βδομαδα.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΒΟΥΡΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

i080.gif

Διαφημίσεις

καλημερα,τασνατ και ευα!

που εισαι βρε ευακι?δεν πολυμπαινω και στο fcbk να τα πουμε λιγο,αλλα ουτε κι εσυ νομιζω,μπαινεις,ε?

οσο για τα παιδακια μας,δεν ειναι τελεια που καταλαβαινουν τα παντα πλεον?αλλα εκει που τα συμφερει κανουν οτι δεν καταλαβαινουν!καλα να περασετε σημερα,και τα λεμε αυριο!φιλιαααα!!!

Γειά σας κοριτσάκια! Σήμερα έστειλα μπαμπά και κόρη για καφεδάκι για να ολοκληρώσω τις δουλειές που δεν πρόλαβα χθες.Μόλις τελείωσα και είπα να δω αν είναι καμιά μέσα πριν βάλω σίδερο. Η μικρή ήρθε πτώμα και τοέριξε στον ύπνο. Ελπίζω να μην ακούσει το σίδερο και σηκωθεί. Η Γεωργίτσα άρχισε να απαντάει με ναι! Επίσης βάζει το τηλέφωνο στο λαιμό της και λέει ναι. Ελενάντα εμένα μου αρέσουν οι νεράιδες.

Γειά σας κοριτσάκια! Σήμερα έστειλα μπαμπά και κόρη για καφεδάκι για να ολοκληρώσω τις δουλειές που δεν πρόλαβα χθες.Μόλις τελείωσα και είπα να δω αν είναι καμιά μέσα πριν βάλω σίδερο. Η μικρή ήρθε πτώμα και τοέριξε στον ύπνο. Ελπίζω να μην ακούσει το σίδερο και σηκωθεί. Η Γεωργίτσα άρχισε να απαντάει με ναι! Επίσης βάζει το τηλέφωνο στο λαιμό της και λέει ναι. Ελενάντα εμένα μου αρέσουν οι νεράιδες.

α,τι ωραια,που πηγανε βολτουλα μπαμπας με κορη.εμενα δεν το'χει κανει ακομα,αλλα πιστευω οταν μεγαλωσει πιο πολυ θα την παιρνει.αλλωστε που να πανε μαζι,μονο αν εχει παρεα κανεναν αλλον μπαμπα με παιδι,μπορει να ξεκουνησει,αλλιως...

οι πιο πολλοι νεραιδες μου λενε.εσεις τι θεμα ειχατε στην βαφτιση?

ναι,λεει η δικια σου?αυτο εχει φαση,αμα αρχισουν τα οχι,την βαψαμε!

α,τι ωραια,που πηγανε βολτουλα μπαμπας με κορη.εμενα δεν το'χει κανει ακομα,αλλα πιστευω οταν μεγαλωσει πιο πολυ θα την παιρνει.αλλωστε που να πανε μαζι,μονο αν εχει παρεα κανεναν αλλον μπαμπα με παιδι,μπορει να ξεκουνησει,αλλιως...

καλημερα..εμενα οταν θελει να πει οχι λεει "οοοοοοο".. και "νι" για το ναι..τελευταια περναει φαση και λεει μπα τον μπαμπα..τεμπελιαση..κατα τ'αλλα προσπαθει μπορω να πω καθημερινα να πει λεξουλες..

jesgk εχθες ειχε στην ΕΡΤ αφιερωμα για την ιστορια του παγωτου και ειχε εκτεταμενη αναφορα στην Ιταλια..σε θυμομουν..η αληθεια ειναι οτι παγωτο ποτε δεν δοκιμασα οσες φορες πηγα..

παντως απο πιτσα νομιζω οτι οι δικες μας ειναι κλασεις ανωτερες..εκει για να χορτασουμε τις βαζαμε τη μια παν απο την αλλη και τις καναμε σαντουιτς προκειμενου να χορτασουμε..δεν μας αρεσαν και οι ποικιλιες αλλα αυτα ειναι γουστα του καθενος...

ωστοσο εμαθα και γιατι τα τελευταια χρονια τα εμπορικα παγωτα μου φαινονται σαν να τρωω αφρολεξ..γιατι βαζουν τα πιο φθηνα υλικα και παραγεμιζουν με αερα το μιγμα ωστε να κανουν οικονομια στην ποσοτητα...πα πα πα χαλια..ετσι λοιπον ενα πραγματικα καλο παγωτο θεωρειται αυτο που γινεται σε τακτα διαστηματα και εχει πλουσια συσταση και συμπαγη μαζα..και δυστυχως ολες τις ιδιωτικες επιχειρησεις πχ Haagn - Dazs οπου μονο το ονομα θυμιζει Σουηδια αλλα ειναι απο αμερικανο δημιουργημενη (καμια σχεση δηλαδη..ειναι ατραξιον το ονομα) αγοραστηκε απο πολυεθνικες οπως και ολες οι αλλες..

ετσι εγκυκλοπαιδικα..και επειδη μας αρεσει το παγωτο..μιαμ μιαμ..

παω για δουλεια ..φιλια!

Κατ'αρχήν καλημέρα.

Εγώ Ελενάντα επειδή την έκανα τέλη Μαϊου επέλεξα ένα καλοκαιρινό θεματάκι. Οι μπομπονιέρες ήταν μπεζ πουγκάκια με έναν αστερία επάνω και κεντιμένη θάλασσα.

Διαφημίσεις

καλημερα..εμενα οταν θελει να πει οχι λεει "οοοοοοο".. και "νι" για το ναι..τελευταια περναει φαση και λεει μπα τον μπαμπα..τεμπελιαση..κατα τ'αλλα προσπαθει μπορω να πω καθημερινα να πει λεξουλες..

Εμένα αν δε θέλει κάτι λέει μπα! Αλλά το ναι το λέει πολύ νόστιμα!

jesgk εχθες ειχε στην ΕΡΤ αφιερωμα για την ιστορια του παγωτου και ειχε εκτεταμενη αναφορα στην Ιταλια..σε θυμομουν..η αληθεια ειναι οτι παγωτο ποτε δεν δοκιμασα οσες φορες πηγα..

παντως απο πιτσα νομιζω οτι οι δικες μας ειναι κλασεις ανωτερες..εκει για να χορτασουμε τις βαζαμε τη μια παν απο την αλλη και τις καναμε σαντουιτς προκειμενου να χορτασουμε..δεν μας αρεσαν και οι ποικιλιες αλλα αυτα ειναι γουστα του καθενος...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!

Πώς ήταν το σαββατοκύριακό σας;;; Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα στο σπίτι & δεν πήγα & πουθενά.

Αυριο το πρωί έχουν εξετάσεις αίματος τα μικρά & σήμερα θα πάω στον παθολόγο του ικα να μου γράψει τις δικές μου εξετάσεις αίματος.

Προσπ το ιταλικό παγωτό είναι εξαιρετικό, κάτι αντίστοιχο έχω φάει εδώ στην Παγωτομανία.

Οσο για την πίτσα μου αρέσει τόσο η γεύση όσο & το ζυμάρι της ιταλικής αφού στην Ελλάδα τρώμε σχεδόν ζυμάρι με 5 τόνους τυρί.

ποσο χρονο αφηνετε τα μικρα σας να βλεπουν τηλεοραση?

εγω προσωπικα ειμαι κατα της τηλεορασης γενικα και ειδικα οταν αφορα τα παιδια και αυτο δεν ειναι καθολου τυχαιο η απο καπριτσιο.. εχω δει πολυ καλα τι μπορει να κανει και να επιδρασει στη συμπεριφορα ενος μικρου παιδιου..

αλλα επειδη δεν μπορω και δεν γινεται να χω το παιδι αλλα κατ επεκταση και τους υπολοιπους απομονωμενους απο την ροη των πραγματων εχουμε βαλει ενα "προγραμμα"..

το πρωι τις καθημερινες με την θεια δεν ανοιγουν καθολου τηλεοραση εκτος αν η μικρη κοιμαται η αν δεν εχω φυγει εγω ακομη για τη δουλεια οπου την απασχολω ωστε να ακουμε στις πρωινες εκπομπες τα χρηστικα (πχ για τις απεργιες, τις οικονομικες εξελιξεις κλπ) και ετσι λοιπον ακουν τραγουδακια στο ραδιοφωνο η διαφορους σταθμους και το απογευμα που εχουμε επιστρεψει επειδη συνηθως την απασχολουμε η την βγαζουμε εξω εκει η τηλεοραση συνηθως ειναι ανοιχτη απο την ωρα των ειδησεων των οκτω και μετα οπου και η μικρη συνηθως παει για υπνο..βεβαια η θεια επειδη θελει ανελλιπως, πιστα και ευλαβικα να βλεπει τις σειρες της (Η ζωη της αλλης, Τα μυστικα της Εδεμ και τελευταια ενα χαζοτουρκικο που κρατει 3 ωρες!! καθημερινα) παει και κλεινεται στην κουζινα (για να μην την ενοχλουμε βασικα επειδη μονο τοτε δεν θελει κανεις να της μιλαει για να μη χασει κομα και τελεια στους διαλογους..αλλα αμα βλεπουμε εμεις θυμαται να ρωτησει και να μιλησει για τα παντα) και τα σαββατοκυριακα αφηνουμε την μικρη να βλεπει kids songs και καμια φορα Φραουλιτσα αν και δεν δινει σημασια..

ειμαι λιγακι δικτατορας αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι μονο για καλο..

φάει εδώ στην Παγωτομανία.

Οσο για την πίτσα μου αρέσει τόσο η γεύση όσο & το ζυμάρι της ιταλικής αφού στην Ελλάδα τρώμε σχεδόν ζυμάρι με 5 τόνους τυρί.

καλημερα

σου πα...ειναι γουστα..εγω εχω φαει στη Βερονα και στο δρομο σε διαφορα Autostrata(?) και ειλικρινα δεν τις συγκρινα με τις ελληνικες..καινοτομιες..ισως εισαι και λιγο Ιταλιδα...χεχε!

γενικα σαν τουριστας (αν και για επαγγελματικο λογο εχω παρεβρεθει και εχω φαει σε μικρες συνοικιακες ταβερνες) ομολογω οτι στην Ιταλια δεν εχω ευχαριστηθει φαι..αν ετρωγα σε σπιτι η σε καποιο εστιατορια υποδεδειγμενο απο ντοπιο νομιζω οτι θα χα διαφορετικη αποψη αλλα οι εντυπωσεις μου απο πιτσες, σαλατες και μακαροναδες ειναι πολυυυυυ χλιαρες..

θα παω στην Παγωτομανια να φαψω παγωτο για να παρω μια μυρωδια του Ιταλικου..και του χρονου που μαλλον θα παω Βενετια και Ριτσιονε για δουλειες θα σου πω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...