Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Ελπίζω να μην είναι πάλι κοβιντ δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από την τελευταία φορά …

Μην τρελαίνεσαι.. δυστυχώς δεν μπορούμε να μείνουμε αποστειρωμενοι.. αν προσεξετε θα τη γλυτώσει! Κρατηστε αποστάσεις ασφαλειας κ ολα καλα..Κ εγω απορω πως την έχουμε γλυτωσει με τον ανδρα μου.. ολοι τριγυρω μου ειναι αρρωστοι..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε??

περαστικά στα αρρωστούλια!!

βικάκυ νομίζω είναι άλλη βίκυ,κάνε παρακολούθηση του μπλογκ μου...

Έχει 2 βίκες. Μία vicky και μια βίκυ. Και επιπλέον μου βγάζει ένα εικονιδιάκι - προφίλ με το όνομα μου και απο κάτω τα τέσσερα μέλη.

Διαφημίσεις

το όνομα που έχεις βάλει να εμφανίζεται,το Βίκυ δλδ,έτσι βλέπω.

γράφεις το σχόλιο και πατάς δημοσίευση...

Δεν το δέχεται. κάτι λέει η jes πιο πάνω. Σας αφήνω να συμαζέψω λίγο το γραφείο μου και αν τα καταφέρω θα επανέλθω...και θα ξαναπροσπαθήσω.Έχει και μια ωραία μέρα σήμερα....και είμαι ορεξάτη. Φιλιά προς το παρών!

Διαφημίσεις

μοναξιές σήμερα!!

που είστε καλέ?έπεσε δουλειά?

εγώ την τρίτη είχα μαζεμένη δουλειά,χθες και σήμερα τίποτα!!

είναι και οι απεργίες...

ο καιρός μια έχει ήλιο, μια βρέχει...ρούχα δεν μπορώ να απλώσω!!

ευτηχώς ήρθε ο μπαμπάς και πήρε την έλλη σπίτι.

οπότε είμαι free!!

βίκυ είσαι σίγουρη ότι θα χάσουμε με την δίαιτα 10 κιλά??

γιατί μια εβδομάδα τώρα κι έχω χάσει 1.400γρ.

ο άντρας μου 2.500γρ.

βέβαια μείναμε λίγο πίσω λόγω της επετείου,αλλά θα την κρατήσουμε παραπάνω 2 μέρες.

εδω εντωμεταξυ την μια κανει ζεστη και την αλλη ψοφοκρυο...

ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κουρασμενη...

και εχω να κανω ενα σωρο δουλειες το σκ με ζενιθ το επομενο που προηγειται της εορτης του συζυγου και της κορης..

θα κανω γενικη στη κουζινα, το μπανιο (αν και αυτο το κανω καθε βδομαδα και εχει λιγη δουλεια αλλα αν θελω βρισκω να το κανω πιο μπελαλιδικο) και στις 24 θα παρω αδεια να κανω ξεσκονισματα, συγυρισματα ωστε ανημερα του Ευαγγελισμου να παμε εκκλησια με την ησυχια μας και να ασχοληθουμε με τον μπακαλιαρο μας και τους καλεσμενους μας..

για τις Αθηναιες (sorry οι μακροθεν ειναι αδυνατον να ρθειτε αν και πολυ θα το θελα) το σπιτι μας ειναι ανοιχτο του Ευαγγελισμου.. το πολυ πολυ να πηξετε στο συγγενολοι..

ε! και καπακι μετα δυο μερες θα παω να αναλαβω γενικη στο εξοχικο για το Πασχα...οτι μπορεσω και προλαβω δηλαδη γιατι ειναι τοοοοοοσο μπαχαλο και παρατημενο που θελει καιρο πολυ προσωπικης εργασιας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...