Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο,προσπ!ευχαριστα νεα!

με το καλο να ερθει το 2ο νινι!

εγω ψαχνω σαιτ με παιχνιδια εξωτερικου χωρου,που θελω για την μικρη,αλλα ειναι πανακριβα αυτα που εχω βρει,κι αλλα δεν εχουν τιμες.

κανενα κουνιστο αλογακι πλαστικο θελω και καμμια φτηνη τσουλιθρα ή κουνια.

εμενα το αφεντικο μου μου δωσε ενα κοκκινο πλαστικο κουνιστο αλογακι και τωρα χαλβαδιαζω ενα σπιτακι που χει για να το παρω στην αυλη στο εξοχικο..by the way κατσε να του στειλω μηνυμα να μου το καβατζωσει..

τσουλιθρες αυτες που μου αρεσουν ειναι πανακριβες..ελεγα να της παρω και κουνια αλλα ειναι για μωρα και δεν την βλεπω να πολυκανει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hallo κοριτσάκια. Αν και φύγατε αλλά τώρα τα κατάφερα να μπω! Ελενάντα μου θα πώ είμαστε καλύτερα μιας και όλο το βράδυ δεν έκανε καθόλου πυρετό και το μεσημεράκι σήμερα ανέβασε μόνο δέκατα. Χθες έκανε και διάροια. Μιλάμε για νερό σκέτο. Σε τρις ώρες την άλλαξα τέσσερις φορές. Πήρα τον γιατρό και μου είπε οτι αυτό είναι ευχάριστο.Τον ρώτησα γιατί και μου απάντησε γιατί η μισή Θεσσαλονίκη έτσι είναι. Τώρα μάθαμε τι είναι γιατί ο σκέτος πυρετός συνεπάγεται πολλά. Επομένως μάλλον θα τις γλιτώσουμε τις εξετάσεις. Θα τον πάρω το απόγευμα να δούμε τί θα μου πεί.

καλα..εδω στα Εξαρχεια οπου εργαζομαι γινεται το σωσε! Βρωμαει ολος ο τοπος απο τα δακρυγονα και απο τα σκουπιδια που καινε (ειναι το μονο καλο στην ολη υποθεση τωρα που απεργουν οι οδοκαθαριστες!!)

και απο οσο ακουω και εχω καταλαβει πεφτει παλι κυνηγητο και ξυλο..

και να χε και κανενα αποτελεσμα θετικο για ολους εμας καλα θα ταν..αλλα εκτος απο καταστροφες και ταραχη δεν προσφερεται τιποτε αλλο..μα τιποτε αλλο..

Kαλημέρα!

Γλυκιά παρασκευή!! Σήμερα είμαι στο γραφείο από νωρίς, πήγα το αυτοκίνητο για σέρβις και θα φύγω νωρίτερα να πάω να το πάρω, αύριο θα είμαι 400ευρώ ελαφρύτερη.

Τί νέα κορίτσια; Αρχίζει να ανοίγει ο καιρός και αλλάζει η διαθεσή μου.

Τα μωράκια σας καλά;; Η εγκυούλα μας τί κάνει;

Τώρα μάθαμε τι είναι γιατί ο σκέτος πυρετός συνεπάγεται πολλά. Επομένως μάλλον θα τις γλιτώσουμε τις εξετάσεις. Θα τον πάρω το απόγευμα να δούμε τί θα μου πεί.

Γρήγορα περαστικά στο κορίτσι, η μισή Θεσσαλονίκη και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα από τα παραπάνω συμπτώματα

Διαφημίσεις

Γρήγορα περαστικά στο κορίτσι, η μισή Θεσσαλονίκη και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα από τα παραπάνω συμπτώματα

Καλημέρα! Ευχαριστούμε! Είναι είδη καλά! Αν και με 38 πυρετό χοροπηδούσε και τραγουδούσε! Δεν την έπειρνες για άρρωστη. Πού την βρίσκουν τόση ενέργεια τα μαμούνια!

Καλημέρα! Ευχαριστούμε! Είναι είδη καλά! Αν και με 38 πυρετό χοροπηδούσε και τραγουδούσε! Δεν την έπειρνες για άρρωστη. Πού την βρίσκουν τόση ενέργεια τα μαμούνια!

Eλα μου ντε!! Κι εγώ θα ήθελα να είχα τόση ενέργεια

Χριστινάκι δεν μπορώ να γράψω σχόλιο στο μπλόγκ σου. Γιατί? Ε, ΨιΤ! Καλέ, εσύ η απο πάνω μου, πώς το έκανες? Γιατί σε είδα....:tongue:

Εγώ έγινα μέλος κιουρία μου!!!!!! :tongue::mrgreen::tongue: Εχω hackeriάσει την σελίδα να γράφω μονο εγω

Διαφημίσεις

για προσπάθησε τέκνο μου κάτι κάνεις λάθος!!:mrgreen:

Χαίρω πολύ! Τί λάθος κάνω? Πατάω αποστολή και δεν φεύγει το ρημάδι. Έχει κάτι επιλογές google,id και τέτοια. Πρέπει να επιλέξω κάτι? Και αν ναι τι?

Χαίρω πολύ! Τί λάθος κάνω? Πατάω αποστολή και δεν φεύγει το ρημάδι. Έχει κάτι επιλογές google,id και τέτοια. Πρέπει να επιλέξω κάτι? Και αν ναι τι?

Λοιπόν επέλεξε google id βάλε την διεύθυνση yahoo ή gmail δεν θυμάμαι τί έχεις μαζί με τον κωδικό πρόσβασης, μετά σου βγάζει κάποια μνμ τα γράψεις εναν κωδικό που σου δίνει και μετά μπορείς να ποστάρεις το σχόλιο σου.

Καλημέρα προσπ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...