Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
      Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
      Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
      Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D:D

καλό!!

ααααααααααααα!!!! εννοουσατε για τη μικρη!!! sorryyyyyyy !! μη βαρατε!!! νομιζα οτι λεγατε εμενα οτι η γλωσσα μου ειναι ροδανι..

που ειναι δηλαδη..γιατι να το κρυψομεν αλλωστε!!! εκει βρηκε να μου μοιασει το πιτσιποπακιον..μαμοτο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα και ομορφα γενεθλια δεν σημαινει δαπανηρα γενεθλια με εντυπωσιασμους και φαρφαρες..οσοι μπορουν ας τα κανουν..

συνεπως καλεσε οσους αγαπατε και ενδιαφερομται για το παιδι σου, δεν ειναι αναγκη να τους τραπεζωσεις αλλωστε ενα παιδικο παρτυ γινεται νωρις και κραταει λιγες ωρες και καντε τα απολυτως απαραιτητα και αναγκαια..

καλη διαθεση να υπαρχει και ολα ειναι ομορφα στον κοσμο αυτο..

Για αλλη μια φορα εχεις δικιο αλλα σαν πρωτη φορα θελεις να ειναι ολα τελεια και too much η μονο εγω εχω αυτη τη διαθεση??????????

ΑΣΧΕΤΟ Αλλα θελω να το πω δεν ειναι κριμα που ο μικρουλης μου δε θα μπορεσει να φαει απο την τουρτα του φυσικα θα του δωσω να δοκιμασει λιγο αλλα κανονικα δεν κανει ουτε και τπτ αλλο απο τα φαγητα -λογω αλλεργιας- το χοντρουλη μου με το παραπονο θα μεινει -λεμε τωρα-:P:p

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

εγω φοβαμαι να την αφηνω κατω απο τη σιδερωστρα γιατι σιδερωνω με ατμο και ειναι δυνατον και φοβαμαι μην καει.. αφηστε που χω αγχος μην της ερθει τιποτε στο κεφαλι..

αν και εκεινη εχει αλλο χαβα!!

μου ζηταει να ανοιγω το υπολογιστη για να βλεπει το gummy bear (υφαντης) και τα ζουζουνια αλλα και την φατσα της στο desktop..

Διαφημίσεις

Αντζελινακο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

ευχαριστουμε!!!

κι εμενα παντως σταματησε να μιλαει καθαρα,λεει μονο μαμα και κατι δικα της.ωραια θεμα ανοιξατε για τα γενεθλια!!!

κι εμεις θα κανουμε,αλλα ελπιζω μονο να ειναι καλα η ζουζουνα

γιατι φοβαμαι τις ιωσεις!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

elenada χρονια πολλα!!

pontikaki ολοι θελουμε το καλυτερο και τελειοτερο για τα μικρα μας..αλοιμονο ..αλλα... οτι και να τους δωσουμε σημασια εχει ο τροπος και καθε αυτο το αντικειμενο η η κατασταση..

Pontikaki δηλαδη θα υπαρχει προβλημα αν δοκιμασεις ενα "τσακ" απο τη σαντιγυ?

δεν λεω να φαει κουταλια κανονικη αλλα εστω να δοκιμασει στον αερα..

το βαφτιστηρι μου οταν εκανε τα πρωτα γενεθλια του πριν ενα μηνα εχωσε το χερι μεσα..

και στα γενεθλια του ανδρα μου (5 μηνων η μικρη) ως διαστροφικοι γονεις την βαλαμε να πατησει με τα πατουσακια στην τουρτα..

οχι..στα γενεθλια της δεν θα το κανουμε αυτο..θα μαστε κοσμιοι....!!

Διαφημίσεις

Και εμεις μιλαμε λεμε μαμα μπαμπα και τωρα που το σκεφτομαι εχει μερες να τα πει!!!!!!!!! γιαγια, αντε, οχι, γκιλι-του το λεω οταν τον γαργαλαω!- και παλλες μα πολλες τσιριδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λεει γιαγια?μπραβο!!!εμενα ελεγε παππου αλλα μετα το ξεχασε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

λεει γιαγια?μπραβο!!!εμενα ελεγε παππου αλλα μετα το ξεχασε.

χα!! εμενα θα πει παππου οταν θα παει σχολειο!! ο ενας δεν ζει και ο αλλος ειναι α τελευταια χρονια στη Βουλγαρια λογω δουλειας και τον βλεπουμε μια φορα τον μηνα για λιγο..

Εμένα η δικιά μου μαμά λέει μόνο στην ανάγκη.Πχ αν την αφήσω μέσα στο πάρκο σηκώνεται , βγάζει το κεφαλάκι της έξω και φωνάζει παραπονιάρικα μαμαμααααααααα:-(:sad:.

Μόλις ακούει την εισαγωγή απο το τραγούδι απο τα ζουζούνια τα παπάκια ξεκινάει και τραγουδάει πα πα πα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...