Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθα ξανά...το πρωί πήγαμε παιδίατρο...

πήραμε ύψος,αλλά πήραμε και βάρος...

πήραμε 700γρ βάρος και 3 εκ ύψος.

12.400 είναι!!!

και 77.5εκ.

πάλι εκτός καμπύλης...πάλι προσοχή...

αυτό το παιδί παχαίνει με τον αέρα...

χθές κοιμόταν από τις 16.15 εώς τις 19.45 που την ξύπνησα εγώ...πότε να κινηθεί και να παίξει???

κάναμε και εμβολιάκι...

και αλλάζουμε και παιδίατρο...την επόμενη φορά θα πάμε σε άλλη!!

αυτά τα νέα μας!!

μια χαρα ειναι το υψος!και για για τα κιλα μην αγχωνεσαι,μολις περπατησει θα τα χασει,αλλα αφου δεν κινειται το παιδακι λογικο ειναι να παχαινει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα την πάω για βάδην!!!

χεχε

το απόγευμα τι τρώνε τα καμάρια σας??

εμείς γιαούρτι αγελαδίτσα με 1 κουταλιά μέλι...της αρέσει πολύ!!

Εχθές της έδωσα ψωμάκι με βούτυρο και μέλι αλλά μην φανταστείς ότι έφαγε μια ολόκληρη φέτα, απλά προσπαθώ

σήμερα νέκρα έπεσε εδώ...κι εδώ απεργία???

εγώ δεν μπορώ να της δώσω κάτι άλλο...

οπότε μένουμε στα ίδια,σήμερα θα φάει αρακά με πατάτες κοκκινιστό,έχω βάλει και πιπεριά πορτοκαλί,κρεμμυδάκι φρέσκο.

Διαφημίσεις

σήμερα νέκρα έπεσε εδώ...κι εδώ απεργία???

εγώ δεν μπορώ να της δώσω κάτι άλλο...

οπότε μένουμε στα ίδια,σήμερα θα φάει αρακά με πατάτες κοκκινιστό,έχω βάλει και πιπεριά πορτοκαλί,κρεμμυδάκι φρέσκο.

κι εδώ νέκρα :confused:

α.εχθες με πηρε ο γιατρος, εγω κοιμομουν και ειπε στο συζυγο οτι το παπ βγηκε καθαρο, συνεπως αν σε κανα τριμηνο βγει παλι καθαρο θα χουμε το πρασινο φως να προσπαθησουμε για δευτερο παιδακι αλλα επειδη θα πεφτει Ιουνης εχουμε πει να το επιχειρησουμε απο Αυγουστο και μετα ωστε να ευχαριστηθουμε λιγο θαλασσα και ηλιο..

β.σημερα ξυπνησα με ορεξη να μαθω να ραβω και να γαζωνω και ψαχνω πολιτιστικους συλλογους που να κανουν δωρεαν σεμιναρια (εννοειται παντα δωρεαν η εστω με ενα μικρο κοστος..)..ψαχνω..λεμε τωρα!

γ. εχθες η μικρη ειχε σουπερ ανησυχη βραδυα και εγω σημερα κουτουλαω και εχω και το Boss ορεξατο για οργανωση ενω εγω εχω απειρη δουλεια γυρω μου..

απλα νυσταζω..

εμεις το απογευμα θηλαζουμε..ευελπιστω ομως οτι σε κανα μηνα θα αρχισουμε να αντικαθιστουμε τον απογευματινο θηλασμο με κρεμουλα η κατι αλλο..

σημερα το πρωι ετρωγα ψωμι με μελι και βουτυρο και ετρωγε και η μικρη..να το κανε..

Διαφημίσεις

κι εγώ θα ήθελα να μάθω να ράβω...αλλά δεν έχω μηχανή...

ξέρω όμως να πλέκω,έπλεξα 2 κασκολ,και μια κουβέρτα της μικρής για το καρότσι.

τι τελειαααα!!!

μπραβο..εγω δεν εχω υπομονη με αυτα αλλα θα θελα να μπορω να γαζωνω και να ραβω..ειναι και θα ειναι παντα χρησιμο..εχουμε και ποσες μηχανες απο την πεθερα μου..

έλα έρχεται εγκυμοσύνη σύντομα!!!

το μυρίζομαι!!

μπααα.πριν το φθινοπωρο δεν παιζει..μου ναι πιο σημαντικο να μπορω να παιζω με τη μικρη το καλοκαιρι γιατι αν μεινω εγκυος δεν θα μπορω να ειμαι οσο δραστηρια ειμαι τωρα, για ενα διαστημα θα μαι και ξαπλα λογω περιδεσης..εχει ζορι μπροστα..

μπραβο,προσπ!ευχαριστα νεα!

με το καλο να ερθει το 2ο νινι!

εγω ψαχνω σαιτ με παιχνιδια εξωτερικου χωρου,που θελω για την μικρη,αλλα ειναι πανακριβα αυτα που εχω βρει,κι αλλα δεν εχουν τιμες.

κανενα κουνιστο αλογακι πλαστικο θελω και καμμια φτηνη τσουλιθρα ή κουνια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...