Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ Miamama τι ωραια που τα κανες ολα!!! Μπραβο κοριτσακι μου...

παιδια εγω ειμαι απιστευτα τεμπελα με ολα αυτα..θελω να μου τα χουν οι αλλοι ετοιμα..αφηστε που τα gourmet μονο εξω η απο αλλους τα τρωω..αντε να φτιαξω κανα στιφαδο η μουσακα και ειναι υπερβολη για μενα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώωωωωωω!!

καλά μην φανταστείτε ότι τα κάνω κι εγώ κάθε μέρα,θα προτιμούσα να πάω έξω...

το 2007 του αγ.βαλεντίνου είχαμε πάει σε ένα γκουρμέ εστιατόριο,τέλεια!!είχε μενού για ερωτευμένους!!

τελικά δεν έφαγα και πολύ χθες ,μπούχτισα στο μαγείρεμα,δεν ξέφυγα πολύ από την δίαιτα...

βρε κορίτσια η εύα που είναι??

Στης φυλακής τα σίδερα.. αν δολοφονήσει την ενοχλητική συνάδελφο για εκεί την κόβω, έχω ήδη αρχίσει να αποταμιεύω για να της πηγαίνω τσιγάρα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Την καημενη την συναδελφο εεεεεε???????????Ουτε στον εχθρο μου δεν ευχομαι να την ειχε συναδελφο!!!

Χρονια πολλα για χθες Χριστινακι.Να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι.Να χαιρεστε την κορουλα σας και καθε χρονος που περναει να σας βρησκει και πιο πολυ αγαπημενους.........

Κοριτσια περναω μια κολαση εδωωωωωωωω!!!Δεν παει αλλο!!!

Νεα δεν εχω να σας πω καθως ολα βαινουν σταθερα.Υπνος μηδαμηνος κουραση πολυ....

Α εχω μαλλον ενα νεο.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΟΡΟ!!!!Μην γελατε βρε!!!ORIENTAL παρακαλω.Μου ειπαν οτι αφου ειμαι παιδι του τραπεζιου μονο αυτο θα μπορουσα να κανω!!!!ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ!!!!!:-D:-D

!ORIENTAL παρακαλω.Μου ειπαν οτι αφου ειμαι παιδι του τραπεζιου μονο αυτο θα μπορουσα να κανω!!!!ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ!!!!!:-D:-D

Γιατί ρε χαζό να γελάσουμε .. πας καλά;; Καλή αρχή και καλά κουνήματα

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε?

εμεις ευτυχως ειμαστε καλυτερα πολυ καλυτερα σημερα.μονο βηχα εχουμε.

κι εχει και καλο καιρο σημερα.

ευα μου σε ζηλευω.τρελαινομαι για μοντερνους χορους και ιδιαιτερα οριενταλ.ηθελα παντα να παω,αλλα μαλλον δεν θα μπορεσω ποτε.

βικη μου ειστε καλυτερα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ήρθα ξανά...το πρωί πήγαμε παιδίατρο...

πήραμε ύψος,αλλά πήραμε και βάρος...

πήραμε 700γρ βάρος και 3 εκ ύψος.

12.400 είναι!!!

και 77.5εκ.

πάλι εκτός καμπύλης...πάλι προσοχή...

αυτό το παιδί παχαίνει με τον αέρα...

χθές κοιμόταν από τις 16.15 εώς τις 19.45 που την ξύπνησα εγώ...πότε να κινηθεί και να παίξει???

κάναμε και εμβολιάκι...

και αλλάζουμε και παιδίατρο...την επόμενη φορά θα πάμε σε άλλη!!

αυτά τα νέα μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...