Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι λες τωρα??!! εδω μου χε αγορασει και δωρακια..χμ..λετε να με κερατωνει και να με καλοπιανει..χαχα!

μμμμ ύποπτο!! Οχι καλέ μην το σκέφτεσαι καν, αν κάθε φορά που μας έκαναν δώρα ήταν γιατί μας κεράτωνουν είμαστε όλες Ταρανδίνες

καλημεραααα!!

τι κανετε?

εγω εχθες ελειπα το πρωι και δεν σας προλαβα.

μιαμαμα χρονια σας πολλα για χθες!!!να'στε παντα ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι σας ευχομαι!καλα περασατε,ε?καλα αυτο το μενου που το βρηκες καλε?εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε μου τετοια.μονο τα κλασικα φαγητα φτιαχνω.

βικη περαστικα σας κοπελα μου.μακαρι να της περασει και να μην χρειαστει να κανετε εξετασεις.

τζες,εισαι καλυτερα?

εμενα η μικρη μου εχει ακομα διαρροιες και βηχα,και δεν τρωει τπτ,μονο λιγο γαλα.εχθες το βραδυ,ξυπνησε στις 1 κι εκλαιγε πανω απο μια ωρα και δεν μπορουσε να κοιμηθει,αλλα δεν ηξερα τι ειχε.και ξυπνησε 7.30 κι εχω μια νυσταααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

τζες,εισαι καλυτερα?

εμενα η μικρη μου εχει ακομα διαρροιες και βηχα,και δεν τρωει τπτ,μονο λιγο γαλα.εχθες το βραδυ,ξυπνησε στις 1 κι εκλαιγε πανω απο μια ωρα και δεν μπορουσε να κοιμηθει,αλλα δεν ηξερα τι ειχε.και ξυπνησε 7.30 κι εχω μια νυσταααα!

Καλύτερα είμαι, ευχαριστώ.

Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας, αυτό βλέπω και αντιδρούν περίεργα, εμένα πάλι στο καρεκλάκι του γαφητού αποκοιμήθηκε, τελικά δεν μπορεί να ηρεμήσει διαφορετικά

Καλύτερα είμαι, ευχαριστώ.

Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας, αυτό βλέπω και αντιδρούν περίεργα, εμένα πάλι στο καρεκλάκι του γαφητού αποκοιμήθηκε, τελικά δεν μπορεί να ηρεμήσει διαφορετικά

αντε!αλλο παλι κι αυτο.μηπως να της παρεις καμμια κουνια αυτες με τις βασεις που κουνιουνται μονες τους?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ευχαριστώ elenada μου!!!

έτοιμο το θέμα στο blog, μπείτε να δείτε φότο!!!

έχω διάφορα βιβλιαράκια με συνταγές...βγήκαν πολύ ωραία όλα,ειδικά το κυρίως,αλλά παιδέυτηκά όλο το απόγευμα με τα μαγειρέματα,ευτηχώς η μικρή κάθησε ήσυχη,έπαιζε με τα παιχνίδια της...

αντε!αλλο παλι κι αυτο.μηπως να της παρεις καμμια κουνια αυτες με τις βασεις που κουνιουνται μονες τους?

Δεν ξέρω!! Και που να την βάλω και αυτή, μην νομίζεις ότι έχω τρελό χώρο στο σπίτι. Μου το κάνει 2 ημέρες τώρα, τί αγκαλιά την έχω, τί βόλτες την κάνω, τί στο κρεβάτι την έβαλα, τίποτα, στο καρεκλάκι στο σαλόνι δεν θέλει οπότε μοιραία την παίρνω με το καρεκλάκι και σβήσω τα φώτα στο δωματιό μου και μέσα σε 20' την έχει πάρει ο ύπνος και την πάω στο δικό της.

ευχαριστώ elenada μου!!!

έχω διάφορα βιβλιαράκια με συνταγές...βγήκαν πολύ ωραία όλα,ειδικά το κυρίως,αλλά παιδέυτηκά όλο το απόγευμα με τα μαγειρέματα,ευτηχώς η μικρή κάθησε ήσυχη,έπαιζε με τα παιχνίδια της...

Είδες το κορίτσι!!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ elenada μου!!!

έχω διάφορα βιβλιαράκια με συνταγές...βγήκαν πολύ ωραία όλα,ειδικά το κυρίως

Εγώ ψωφάω για gourmet συνταγές, είμαι λίγο ψωνάρα με αυτά, στην καθημερινότητα μου δεν τα φτιάχνω αλλά αν το απαιτεί η περίσταση το ψάχνω το θεματάκι!!!

εμείς ευτηχώς δεν έχουμε πρόβλημα με τον ύπνο...

νομίζω το έχω ξαναπεί...μπανάκι,την ταίζω εγώ ή ο μπαμπάς της και την βάζουμε ξύπνια στην κούνια της...της λέμε καλήνύχτα,κλείνω πόρτα και κατεβαίνω κάτω στο σαλόνι,μετά από λίγο την παίρνει ο ύπνος...9.30-10.00

μέχρι την επόμενη μέρα...

μπορεί να φταίνε τα δόντια που κάνουν διάφορα τα δικά σας...ίσως και η δική μου αργότερα να κάνει τα ίδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...