Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρα η κουμπαρα μου αληθεια λεει οτι η πιπιλα αποτελει περισσοτερο κακη συνηθεια παρα βοηθημα για τη νυχτα..

δεν λέω ότι δεν τα ανακουφίζει αλλά όχι ότι θα της κρατήσει "συντροφιά" να κοιμηθεί.

καλο..εμενα παντως αν θηλαζουμε και ειναι σε ενταση και τυχει να αποκοιμηθω μαλλον το καταλαβαινει και αποκοιμιεται και εκεινη..αν ειμαι στην τσιτα να τελειωνω για να σηκωθω να κανω καμια δουλεια δεν λεει να κοιμηθει..

αυτό μου το έκανε και εμένα όσο θήλαζε αλλά και τώρα αν έχω την ανάγκη να κοιμηθεί ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! Ολα τα νιώθουν τα άτιμα ζουζούνια

μαλλον την επεισες..και κοιμηθηκε..

οχι και γαιδουρια!! ολοι εχουμε ορια..

εγω ευελπιστω οτι στους επομενους μηνες θα την κανω να κοιμαται και χωρις την παρουσια μου..αλλα μεχρι τοτε προυποθεση ειναι ο αποθηλασμος..

Διαφημίσεις

αλλα μεχρι τοτε προυποθεση ειναι ο αποθηλασμος..

Μπράβο στο κορίτσι, εξυπνούλα!! Τσίσα στο γιό γιο από τώρα!!!

Εμείς ειμαστε σταθερά στο μπαμπά, μαμα, γιαγιά.. μπά(για μπανάνα) μπί(για οτιδήποτε άλλο),μαμ

μαλλον την επεισες..και κοιμηθηκε..

οχι και γαιδουρια!! ολοι εχουμε ορια..

εγω ευελπιστω οτι στους επομενους μηνες θα την κανω να κοιμαται και χωρις την παρουσια μου..αλλα μεχρι τοτε προυποθεση ειναι ο αποθηλασμος..

Όσο κοιμόταν στην καλαθούνα ακόμα , την έκανα μπανάκι στις 9 , γάλα και ξύπνια στην καλαθούνα της. Μόλις την σκέπαζα έκλεινε τα ματάκια της και αυτό ήταν . Και εγώ τρομάρα μου νόμιζα ότι υιοθέτησε τη συνήθεια και έτσι θα πάει. Εγώ ακολουθούσα πάντα την ίδια τακτική. Αλλά αυτή πρώτον με το μπάνιο πλέον ξυπνάει! Και δεύτερον αν τη βάλω μόνη της στο κρεβατάκι είναι ικανή να πηδήξει τα καγκελα για να βγει.

καλα..εμεις εχουμε πολυυυυ δρομο μπροστα

αφενος κοιμαται στο κρεβατι μας, οταν ξυπναει και δεν ειμαστε εκει κανει σαν να την εγκατελειψαν στους 5 δρομους, και κοιμαται μονο στην αγκαλια της κουνιαδας μου την ημερα οταν λειπω στη δουλεια και οταν ειναι πλεον στο ζενιθ της νυστας η την παιρνει ο υπνος στο καρεκλακι της η οπου αλλου ειναι..

Όσο κοιμόταν στην καλαθούνα ακόμα , την έκανα μπανάκι στις 9 , γάλα και ξύπνια στην καλαθούνα της. Μόλις την σκέπαζα έκλεινε τα ματάκια της και αυτό ήταν . Και εγώ τρομάρα μου νόμιζα ότι υιοθέτησε τη συνήθεια και έτσι θα πάει. Εγώ ακολουθούσα πάντα την ίδια τακτική. Αλλά αυτή πρώτον με το μπάνιο πλέον ξυπνάει! Και δεύτερον αν τη βάλω μόνη της στο κρεβατάκι είναι ικανή να πηδήξει τα καγκελα για να βγει.

εμένα φωνάζει το μικρό κάθαρμα "μαμά.. μαμά...μαμά"

καλα..εμεις εχουμε πολυυυυ δρομο μπροστα

αφενος κοιμαται στο κρεβατι μας, οταν ξυπναει και δεν ειμαστε εκει κανει σαν να την εγκατελειψαν στους 5 δρομους, και κοιμαται μονο στην αγκαλια της κουνιαδας μου την ημερα οταν λειπω στη δουλεια και οταν ειναι πλεον στο ζενιθ της νυστας η την παιρνει ο υπνος στο καρεκλακι της η οπου αλλου ειναι..

πλέον Δήμητρα ποσο συχνά θηλάζει; Πρόσεξα την ημέρα που συναντηθήκαμε ότι δεν έκανε κανένα θηλασμό, είναι πλεόν μονο πρωί βραδύ;;; Κάνεις και αντλήσεις;

Διαφημίσεις

εμένα φωνάζει το μικρό κάθαρμα "μαμά.. μαμά...μαμά"

για να πάω να την πάρω. περιμένω βέβαια από μέρα σε μέρα να ακόυσω το μπάμ που έχει κάνει τη βουτιά αλλά γενικά προσαρμόστηκε πολύ καλά στο νέο κρεβάτι.

αχ κορίτσια μόνο στο γλυκό θα ξεφύγω...

τι να κάνω,είχαμε πει να την ξεκινήσουμε μετά την επέτειο...

σας ευχαριστώ κορίτσια,να είστε κι εσείς πάντα αγαπημένοι!!!

λοιπόν το μενού έχει σαλάτα πολύχρωμη,θα βάλω και ξηρούς καρπούς και σύκο βουτηγμένο στο κρασί...

ορεκτικό...σνίτσελ χοιρινό ρολάκι με πιπεριές τρίχρωμες,μανιτάρια φρέσκα και γραβιέρα.

κυρίως...φιλέτο με ουίσκυ και ροκφορ με πατέτες φούρνου.

γλυκό...μους σοκολάτα με τηγανητή μπανάνα.

έχω δουλειά σήμερα...

θηλαζω:

μολις επιστρεψω σπιτι (δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι..θελω δε θελω σχεδον)..βεβαια μου αποσυμφοριζει και το στηθος..

μεχρι προσφατα θηλαζαμε και μιαμιση ωρα μετα αλλα της το χω σχεδον κοψει αυτο και θηλαζουμε για υπνο γυρω στις 20.00 και μετα κανονικα ανα 2 με 2,5 ωρες σπανια ανα 3 και οταν εχει δοντια η αλλο θεμα μπορει και αν μια ωρα οπου βασικα πιπιλα με εχει και μολις πιει λιγες γουλιες σταματα. Και αυτο μεχρι το πρωι οπου πριν φυγω για δουλεια τη θηλαζω λιγο ετσι για το θεαθηναι και να μην εχω γεματο στηθος..

τα σκ προσπαθω να τηρω το ιδιο προγραμμα αλλα υπαρχουν μερες που εγκλωβιζομαι απο τα παθη μου και θηλαζω ενδοιαμεσα στη μερα..

αντλησεις δεν κανω πολυ καιρο τωρα..δηλαδη ουτε κατεψυγμενο γαλα εχω πια για ωρα αναγκης..αν τυχει κατι θα μαθει να συμβιβαστει με γαλα εμποριου.

Σε εσενα οταν ηρθαμε (thanks και για τις φωτο) ετρωγε τα διαφορα και δεν ειχε αναγκη να θηλασει..και ουτε θα πρεπε κανονικα..

και γενικα τελευταια ειμαι σε μια διαθεση απελευθερωτικη με το φαγητο..της δινω διαφορα οταν τα βλεπει και τα ζηταει αλλα αν κατι εχει ζαχαρη πχ της δινω μονο τη γευση και οχι ποσοτητα..

λοιπόν το μενού έχει σαλάτα πολύχρωμη,θα βάλω και ξηρούς καρπούς και σύκο βουτηγμένο στο κρασί...

ορεκτικό...σνίτσελ χοιρινό ρολάκι με πιπεριές τρίχρωμες,μανιτάρια φρέσκα και γραβιέρα.

έχω δουλειά σήμερα...

μιαμ μιαμ μιαμ..Miamama εχουμε και εγκυους εδω μεσα..προσεχε τι γραφεις...απαπαπααααα!!

έχω δουλειά σήμερα...

Ουάου τον βλέπω τον αντρούλη να σου κάνει δεύτερο παιδάκι σήμερα με αυτό το μενού

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...