Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.30 ΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΤΑ ΦΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 8.30-9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

καλα..με αυτο τον τροπο θα τα καταφερουμε οταν θα πηγαινει σχολειο μαλλον..

αληθεια δεν σου γκρινιαζουν οταν φευγεις? και αν σου γκριζιανουν τι κανεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και παλι..miamama παντα ενωμενοι, ευτυχισμενοι, γεροι και δυνατοι..

εγω καθε βραδυ την κανω μπανιο, την ντυνω και περιμενει πως και πως να ξαπλωσουμε μαζι να θηλασει και να αποκοιμηθει..αυτο συμβαινει γυρω στις 20.00..και οταν δεν το κανουμε χει μαθει και αποκοιμιεται γυρω σε εκεινη την ωρα..

το καλοκαιρι ναδουμε και κατα τον αποθηλασμο

Αν η Γεωργίτσα κοιμηθεί τέτοια ώρα ξυπνάει 6-6μιση το πρωί και τραγουδάει. (το έχει κάνει όταν δεν κοιμήθηκε καθόλου μεσημέρι και ήταν πτώμα. ) Άντε να είναι καθημερινή 6μιση χτυπάει και το ξυπνητήρι. Αλλά Σαβ/κύριακο? Μου'ρχεται να την καρυδώσω! Αλλά το παίρνω πίσω αμέσως! Και μόνο που νιώθω έτσι στιγμιαία με πιάνουν ενοχές. Α ρε τι είναι η μάνα!

και εμενα καθε μερα ξυπναει 6.30-7.00 αλλα απο μονη της εχει καθιερωσει αυτο το ωραριο και εγω απλα το ακολουθω μηνες τωρα..ακομη και να κοιμηθει και μια ωρα μετα παλι την ιδια ωρα θα ξυπνησει.. τις καθημερινες με εξυπηρετει γιατι εχω χρονο μαζι της μεχρι ναφυγω για δουλεια αλλα τα Σαββατοκυριακα δεν θα με χαλαγε να ξυπνουσε 8-9..αλλα και παλι ειμαι οκ γιατι ειμαι πρωινος τυπος..

καλα..με αυτο τον τροπο θα τα καταφερουμε οταν θα πηγαινει σχολειο μαλλον..

αληθεια δεν σου γκρινιαζουν οταν φευγεις? και αν σου γκριζιανουν τι κανεις?

ΟΧΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΔΙΝΩ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ.

l9Iop2.png

ειναι σημαντικο αφενος το οτι εχουν παρεα το ενα το αλλο και οτι εχουν πιπιλα και αρκουδακια..

εμενα δεν εχει πιπιλα (πραγμα το οποιο σε γενικες γραμμες θεωρω προτερημα αλλα στον βραδυνο υπνο μαλλον θα χε βοηθησει) αλλα προς το παρον με το θηλασμο την παλευουμε..αργοτερα δεν ξερω τι θα κανω

Διαφημίσεις

ειναι σημαντικο αφενος το οτι εχουν παρεα το ενα το αλλο και οτι εχουν πιπιλα και αρκουδακια..

εμενα δεν εχει πιπιλα (πραγμα το οποιο σε γενικες γραμμες θεωρω προτερημα αλλα στον βραδυνο υπνο μαλλον θα χε βοηθησει) αλλα προς το παρον με το θηλασμο την παλευουμε..αργοτερα δεν ξερω τι θα κανω

σκατούλες βοηθάει η πιπίλα στο να κοιμηθούν μόνα τους φιλενάδα. Η μικρή μου πάντως έχει ενσωματωμένη την πιπίλα αλλά ύπνος μονη της με τίποτα

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΩΠΩ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΝΕ ΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗ ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Η ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΤΛ.)Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΕΝΩ Ο ΗΛΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ.

l9Iop2.png

σκατούλες βοηθάει η πιπίλα στο να κοιμηθούν μόνα τους φιλενάδα. Η μικρή μου πάντως έχει ενσωματωμένη την πιπίλα αλλά ύπνος μονη της με τίποτα

α ναι..προχθες εκανε τσισα (τυχαια βεβαια) στο γιογιο και ειχε μεινει εκπληκτη..και μου λεγε τσισα τσισα!! και εμεις κλασικα μπραβο και χειροκροτηματα..την επομενη μου ζητησε να την ξαναβαλω αλλα μετα μαλλον αποφασισε οτι δεν θελει και οταν της λεω να κατσουμε στο γιογιο μου λεει "οοοοοοι"

σημερα της εδειχνα εναν κλοουν και μου λεγε "κοου"..

θα το δαγκωσω το σκατουλι ..

Διαφημίσεις

πέσε μαμά κοιμήσου και θα έρθω να σε σκεπάσω ..κι εμένα έτσι

καλο..εμενα παντως αν θηλαζουμε και ειναι σε ενταση και τυχει να αποκοιμηθω μαλλον το καταλαβαινει και αποκοιμιεται και εκεινη..αν ειμαι στην τσιτα να τελειωνω για να σηκωθω να κανω καμια δουλεια δεν λεει να κοιμηθει..

Εχθές ήμουν εξαντλημένη απ'ολα και έτσι αφού είχε πάει 11:30 και είχε όρεξη για χορούς και πανηγύρια, και ειχε πιει 400μλ γάλα και ακομα ύπνος δεν την έπιανε, και είχαμε αλλάξει 7 πιπίλες την έδεσα στο καρεκλάκι της στην ξαπλωτή θέση, την έβαλα στο δωματιό μου δίπλα και της λεω" εγώ θα κοιμηθώ κάνε ότι νομίζεις" κοπαναγε τα πόδια για κανένα 15 ' μετά δεν θυμάμαι τίποτα, κοιμήθηκα και ξύπνησα μετά απο 30' και την έβαλα στο κρεβάτι της, μπορεί να σας φαίνεται γαϊδουριά αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ έλεος δλδ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...