Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες..

ελπιζω να ειστε καλυτερα οι αρρωστουλες..

Kαλημέρα κι από εμένα!!

Περαστικά στα αρρωστούλια, ήρθα στη δουλειά σήμερα αλλά θα ήταν καλύτερα να είχα μείνει σπίτι, έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο και καθόλου όρεξη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε σήμερα??

καλύτερα σήμερα??

εμείς εδώ ήσυχα... σήμερα έχουμε επέτειο!!!!:D:D:D

δεν μπορούμε να βγούμε,γιατί ποιος θα κρατήσει το παδιί???:rolleyes:

σκέφτηκα να κάνω ένα ρομαντικό μενού για 2 το βράδυ!!!

ορεκτικό,σαλάτα,κυρίως πιάτο και γλυκό!!

θα προσπαθήσω να είναι στα όρια της δίαιτας!!!

θα βάλω την μικρή νωρίς για ύπνο...9.00 θα έρθει κι ο σύζηγος!!

καλύτερα σήμερα??

Να ζήσετε! Α! Θα σε μαλώσω! Όχι να προσπαθήσεις, να είναι στα πλαίσια της δίαιτας! Τζάμπα στερήθηκες αυτές τις μέρες? Ελα, ελά! Μπορείς είπαμε! Καλά να περάσετε...!

καλύτερα σήμερα??

!

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κοπελίτσα!! και βεβαίως βεβαώς το μενού στα πλαίσια της δίαιτας. Το ότι θα βάλεις τη μικρή νωρίς για ύπνο, αυτό πως το καταφέρνεις, μονο η δικιά μου είναι αδύνατο να την βάλω και να κοιμηθεί;;;

Δεν μας είπες τί θα μαγειρέψεις;;;

Διαφημίσεις

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κοπελίτσα!! και βεβαίως βεβαώς το μενού στα πλαίσια της δίαιτας. Το ότι θα βάλεις τη μικρή νωρίς για ύπνο, αυτό πως το καταφέρνεις, μονο η δικιά μου είναι αδύνατο να την βάλω και να κοιμηθεί;;;

Δεν μας είπες τί θα μαγειρέψεις;;;

Ούτε η δικιά μου κοιμάται! Κάνουμε κάτι λάθος?????:cry:

καλύτερα σήμερα??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.JESGK ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.

l9Iop2.png

Ούτε η δικιά μου κοιμάται! Κάνουμε κάτι λάθος?????:cry:

Βίκυ και με το γιό το καταφερα μονο μετά το 2ο έτος, δλδ το σκηνικό "σε βάζω στο κρεβάτι και κοιμάσαι" σπιτι μας "δεν παίζει"

:) ευχαριστώ!! Τί κάνουν τα μανάρια σου;

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.30 ΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΤΑ ΦΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 8.30-9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.30 ΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΤΑ ΦΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 8.30-9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Π Ω Σ Τ Ο Κ Α Ν Ε Ι Σ!!! ΠΕΣΤΕ ΤΡΟΠΟ!! ε μ έ ν α α υ τ ό δ ε ν π α ί ζ ε ι μ ε τ ί π ο τ α

Βίκυ και με το γιό το καταφερα μονο μετά το 2ο έτος, δλδ το σκηνικό "σε βάζω στο κρεβάτι και κοιμάσαι" σπιτι μας "δεν παίζει"

Λες είναι στο παιδί? Βρε εγώ τί φώτα κλείνω, τί ξαπλώνω μαζί της στην κρεβατοκάμαρα και αυτή σέρνεται μπρούμιτα προς τα πίσω σκουντώντας με τα χέρια μέχρι να φτάσει στο χείλος του κρεβατιού, κατεβαίνει και την κοπανάει. Και περπατάει και δείχνει προς το σαλόνι σαν να μου λέει ''εγώ πάω μέσα''.:mrgreen::confused:

καλημερα και παλι..miamama παντα ενωμενοι, ευτυχισμενοι, γεροι και δυνατοι..

εγω καθε βραδυ την κανω μπανιο, την ντυνω και περιμενει πως και πως να ξαπλωσουμε μαζι να θηλασει και να αποκοιμηθει..αυτο συμβαινει γυρω στις 20.00..και οταν δεν το κανουμε χει μαθει και αποκοιμιεται γυρω σε εκεινη την ωρα..

το καλοκαιρι ναδουμε και κατα τον αποθηλασμο

Π Ω Σ Τ Ο Κ Α Ν Ε Ι Σ!!! ΠΕΣΤΕ ΤΡΟΠΟ!! ε μ έ ν α α υ τ ό δ ε ν π α ί ζ ε ι μ ε τ ί π ο τ α

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΡΑΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...